lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Hunter brawl με Mechwraper & metaltooth saber Thank me later Τρεις συνεχόμενους τέτοιους τσάκισα. Δεν λέω, όλοι οι χαρακτήρες λίγο-πολύ έχουν καλά ματσάπ, αναλόγως βέβαια τί δύο κάρτες θα επιλέξει κάποιος. Αλλά θεωρώ ότι αυτό που προτείνω είναι το απόλυτο - δεν έχασα από κανέναν, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Είναι λογικό, σκεφτείτε το: ο ΜΟΝΟΣ χαρακτήρας που μπορεί να "μαξάρει" τα "μάνα" του και να ρίξει μεγάλο μίνιον απ' τους πρώτους γύρους, είναι μόνο ο Ντρούιντ. Επίσης, ο ΜΟΝΟΣ χαρακτήρας που έχει φθηνό (σχετικά) μίνιον με ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (είτε taunt είτε charge) και καλό body, είναι αυτός ο Claw-Druid του Ντρούιντ... Για μένα, που ΔΕΝ είμαι και φαν του Ντρούιντ, είναι η απόλυτη επιλογή γι' αυτό το τορινό Brawl.
XMorsX Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το innervate + dotc δεν νικαει τα mech decks. Ισως να κλεψεις νικες απο mechwraper + metaltooth αν εσυ εχεις καλη αρχη και αυτος δεν εχει, αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να νικησεις mechwraper + gorillabot που περα απο tempo εχει και value με τα extra mechs. Οταν εσενα θα σου τελειωσουν οι dotc και θα topdeckareis innervates αυτος θα συνεχισει να ριχνει εξαιρετικα undercosted mechs και θα σε νικησει. Ενας mech hunter παντως 3ο γυρο με coin tradarei ενα mech με τον dotc και τρως και 15+ damage face. Innervate + loatheb ειναι το καλυτερο counter απενατι σε spell based decks, σαφως παλι χανει απο τα mech decks τα οποια φαινεται να ειναι το δυνατοτερο minion vs minions deck, οχι με την εννοια οτι θα νικαει παντα αλλα οτι εχει το υψηλοτερο winrate απεναντι τους. Ενδιαφερον εχει και το innervate + ysaarl (ο old god oπως λεγεται) αλλα δεν τον εχω για να τσεκαρω ποσο δυνατο ειναι. Μου φαινεται hit or miss, ειτε θα παιξεις πρωτο γυρο τον old god και θα κανεις snowball, ειτε θα κοιτας τριτο γυρο αδειο board απεναντι σε full mech board. Kαι βεβαια απο druid ξεχωριζει και innervate / naturalise + coldlight oracle. 1
Mpiftekis Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Κι εγώ έπαιζα innervate + coldlight oracle. Έχει 90% θα έλεγα. 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το innervate + dotc δεν νικαει τα mech decks. Ισως να κλεψεις νικες απο mechwraper + metaltooth αν εσυ εχεις καλη αρχη και αυτος δεν εχει, αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να νικησεις mechwraper + gorillabot που περα απο tempo εχει και value με τα extra mechs. Οταν εσενα θα σου τελειωσουν οι dotc και θα topdeckareis innervates αυτος θα συνεχισει να ριχνει εξαιρετικα undercosted mechs και θα σε νικησει. Ενας mech hunter παντως 3ο γυρο με coin tradarei ενα mech με τον dotc και τρως και 15+ damage face. Innervate + loatheb ειναι το καλυτερο counter απενατι σε spell based decks, σαφως παλι χανει απο τα mech decks τα οποια φαινεται να ειναι το δυνατοτερο minion vs minions deck, οχι με την εννοια οτι θα νικαει παντα αλλα οτι εχει το υψηλοτερο winrate απεναντι τους. Ενδιαφερον εχει και το innervate + ysaarl (ο old god oπως λεγεται) αλλα δεν τον εχω για να τσεκαρω ποσο δυνατο ειναι. Μου φαινεται hit or miss, ειτε θα παιξεις πρωτο γυρο τον old god και θα κανεις snowball, ειτε θα κοιτας τριτο γυρο αδειο board απεναντι σε full mech board. Kαι βεβαια απο druid ξεχωριζει και innervate / naturalise + coldlight oracle. Φίλε μου, μιλάμε για το BRAWL, δεν λέω για το παιχνίδι γενικά. (Γενικά, σαν τον "άλα-Κολέντο" Πάλαντιν δεν υπάρχει ντεκ αυτή τη στιγμή, τους σακατεύω όλους με δαύτο)... Ποιά μεκ-ντεκ λες; ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ έχεις διαθέσιμες. Τα μεκ-ντεκς θέλουν ένα σορό κόμπος. Με δύο μεκ-κάρτες, 3-4 που πέτυχα (οι μισοί Μάγοι) τους διέλυσα. Μιλάμε για το BRAWL, με επιλογή ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ καρτών. Ε, σ' αυτή τη περίπτωση, ξαναλέω, τα δοκίμασα όλα, ο Ντρούιντ που περιγράφω είναι μακράν ο καλύτερος. Εκτός κι αν σου κάτσει κάνα φοβερά γρήγορο ματσάπ (ένας Χάντερ παραλίγο να με νικήσει). Καλά τα κόμπος που λέτε, απλά ο "παλιός-καλός" Claw-Druid είναι πάμφθηνος αλλά το κυριότερο έχεις ΕΠΙΛΟΓΗ, είτε επιθετική (charge) είτε αμυντική (taunt).
hackerW32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Κι εγώ έπαιζα innervate + coldlight oracle. Έχει 90% θα έλεγα. τι έφτιαξες εκει ρε συ, ενας νευρίασε μαζι μου και δεν αφηνε καθε φορα χωρις λογο να βγει το σχοινί κατι rage quit που πεχτηκαν.. επισης το μονο counter που πέτυχα ηταν cold light oracle + την καρτα του druid που με ενα μανα σκωτονει και ο αντιπαλος τραβαει 2 καρτες.
XMorsX Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Mech decks στο brawl είναι ο mechwraper + ένα mech ακόμη, όπως ο metaltooth leaper η ο gorillabot a3.
EddieObscurant Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 για το τωρινό brawl το καλύτερο κατα τη γνώμη μου ειναι warrior με bolster + target dummy
Fulgore Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ποιος να το περιμενε οτι θα φταναμε να βλεπουμε τοσο ενδιαφερον για το brawl 3
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Τι φαση το παλικαρι? http://el.urbandictionary.com/define.php?term=Kappa
alan2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 με mana wyrm + arcane missiles νίκησα coldlight oracle + innervate. Κατι αλλο : o malygos rogue πχ http://themoment.tv/playlist/2274/ ειναι καλός για ladder?(σε standard)?
Greygore Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Innervate + Deathwing Dragonlord Innervate και Y'shaarj, Rage Unbound έχει επίσης πλάκα αν και απο το mill combo Naturalize/Coldlight Oracle παίρνει πολύ πόνο
Remiel Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά,ενας φίλος μου ξεκίνησε να παίζει hearthstone πριν καμια εβδομάδα κ ψάχνει κανενα deck για να ξεκινήσει.Εψαξα στο internet κ ειδικα μετα το release του νεου expansion δεν βρηκά καποιό πέρα απο τα basic.έχετε να προτείνεται κάποια ??Ευχαριστώ ps. έχει ελάχιστες κάρτες κ κανένα expansion κ δεν προτίθεται να δώσει λέφτα για να πάρει pack. Ps2. του έκατσε ο boogeymaster,γκαντέμης οσο δεν παει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις