Sotosgl Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 10 τελευταια games ολοι Mind Blast και Holy smite...Καλα κανεις δεν παιζει για να διασκεδασει πλεον;Μεχρι και Alarm Bot deck εφτιαχνα χτες βραδυ (και για καποιον περιεργο λογο τραβουσα πισω μονο τα Alarm bots στο χερι ) 1
devil-ji Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τελικα εκανα εναν malyrogue με maly thalnos vancleef,χωρις xaril...Αν σπασω τιποτα ακομα και κανω leeroy και παιξω miracle χωρις xarill λες να δουλεψει?Γενικα ηθελα rogue γιατι εκτος του οτι θελει σκεψη φαινεται και διασκεδαστικος...Τωρα αν ανεβω δεν πειραζει κοιτα αρκετοι δεν εχουν leeroy, οποτε μπορεις να δοκιμασεις και ετσι το ωτεκ χωρις να τον κραφταρεις. ο xaril βοηθαει αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τελειως απαραιτητως, οποτε δοκιμαζεις το ντεκ ετσι και βλεπεις
KilliK Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 τον Boogeymonster να τον κανω σκονη; μου φαινεται αχρηστη καρτα. 1
XMorsX Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παίδες, iceblock + firevall. ΔΕ χάνει Χανει απο loatheb και mill decks, καθως και ειναι σχεδον 50/50 με mechwraper + metaltooth αναλογα με το ποσο γρηγορη αρχη κανουν.
Lautrec Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 τον Boogeymonster να τον κανω σκονη; μου φαινεται αχρηστη καρτα. Ναι είναι το χειρότερο leg του expansion
Fulgore Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 iceblock + portal και let them rage Πετυχα αντιστοιχο σπαστικο εναντια σε priest με Shield bearer και Divine spirit
bomberb17 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Naturalize + coldlight oracle. Το απόλυτο deck. Δεν έχω χάσει ποτέ!
paularas Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Naturalize + coldlight oracle. Το απόλυτο deck. Δεν έχω χάσει ποτέ! το έκανα counter 7 φορες με mana whyrm και arcane missles : p
XMorsX Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Kαι τα mech decks το πατανε το mill druid. Υπαρχει μια νοοτροπια πετρα - ψαλιδι - χαρτι στο brawl.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Στο τορινό Brawl, ένα είναι το ντεκ:Ντρούιντ με Innervate & Druid of Claw. ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά δεν έχασα. Είναι το απόλυτο κόμπο, για αυτό το τορινό Brawl. Είτε με νόμισμα είτε χωρίς, ξεκινάς ΑΜΕΣΩΣ με Druid of Claw (συνήθως τον βάζω Charge) και ο αμέσως επόμενος Taunt. Και μετά, ανάλογα, είτε "μία-μία" (ένας Druid charge, ένα Druid Taunt) είτε όπως σου κάτσει το ματσάπ (δηλαδή αν χρειάζεσαι πολλά charge, άμεση επίθεση ή μπόλικα "φρεναρίσματα" με taunts)...Δοκίμασα όλες τις κλάσεις αρχικά (με τον Ντρούιντ τελευταίο). Οι περισσότερες είχαν καλούτσικα ματσάπ, αλλά ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΟ 100%, όπως με τον Ντρούντ. Στο 11-0 βαρέθηκα και συνέχισα το Ranked game.Δοκιμάστε το. Κάποιοι Ντρούντ που αντιμετώπισα, έβαζαν τα νέα "βαρβάτα" Taunt minions (που έχουν βγάλει με το new expansion). Δεν το συνιστώ, διότι ναι μεν είναι πιο δυνατά μίνιονς, αλλά αφ' ενός κοστίζουν περισσότερο, αφ' εταίρου ΔΕΝ ΒΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ (charge)...
aris1986 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Hunter brawl με Mechwraper & metaltooth saber Thank me later
Προτεινόμενες αναρτήσεις