Karamol3golas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 εχει δοκιμασει κανενας κανενα rogue deck?Γενικα δεν εχω ουτε van cleef,ουτε thalnos ουτε malygos...Εχω 5k σκονη,και αν σπασω καρτες απο nax kai gvg παιρνω αλλα 5,οποτε οτι χρειαστει το φτιαχνω...Επισης τις καρτες που δεν παιζουν wild τις σπασατε?Οσο και αν δεν παιζω wild δεν μου παει η καρδια να σπασω τον boom 1
gotheron2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εγω εχω φτιαξει αυτο τησ rogue ειναι δικο μου καθαρα,τωρα αμα δειτε κατι που δεν σας αρεσει μπορειτε να μου το πειτε.Αλλα αυτο με παει τρενο..!! http://postimg.org/image/uzv2ysbq9/
GeorgeGK Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να κάνω maximize το hs αν παίζω σε Windowed mode? Επισης τις καρτες που δεν παιζουν wild τις σπασατε?Οσο και αν δεν παιζω wild δεν μου παει η καρδια να σπασω τον boom Δεν έχει χρειαστεί ακόμα, οπότε δεν έχω σπάσει. Αν χρειαστεί βλέπουμε
Lautrec Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δεν έχω σπάσει καμια wild, μόνο μερικές απο τις classic που έφαγαν γερο νερφ. Δεν αξίζει να σπας παλιές αν παίζεις wild γιατί είναι πολύ δύσκολο να τις ανακτήσεις μετά, ειδικά αν είναι σπάνιες.
Karamol3golas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δηλαδη znoth rogue,control/miracle rogue δεν εχει δοκιμασει κανενας?
GeorgeGK Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δηλαδη znoth rogue,control/miracle rogue δεν εχει δοκιμασει κανενας? malygos rogue εφτιαξε πρόσφατα ενας φίλος και του αρέσει αρκετά. Και γω λίγο που τον εκανε spectate ωραίο μου φάνηκε.
ntTriantafillos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 θέλεις rogue για να σαρέσει να παίζεις ή για να ανέβεις? Και αν ναι, πόσο θέλεις να φτάσεις? Το miracle καλό αλλά θα σου πάρει χρόνο να ανέβεις. Το malyrogue καλό αλλά χάνει από CW
devil-ji Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δηλαδη znoth rogue,control/miracle rogue δεν εχει δοκιμασει κανενας? παιζω μονο miracle αυτη τη σεζον. Πολυ ωραιο deck, μου αρεσει πιο πολυ απο malyrogue που επαιξα προηγουμενη σεζον. Αν σου αρεσουν τα combo decks, θα ευχαριστηθεις! Παιζω με leeroy, 2 cold blood, 1 violet, 1 deadly, 1 journey below, χωρις earthen
hackerW32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) τι wow το νεο brawl, το mulroc που τραβαει καρτες + gang up ή mech warper + mirmorons head? mmm ή κανα enchace meckano mind vision και light warden σε priest? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από hackerW32
XMorsX Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Eνα παιχνιδι με innervate και dr.boom επαιξα προς το παρον απεναντι σε mana wyrm + arcane missiles και νικησα γρηγορα, αν και δε φανηκε να ειναι δεδομενο. 1
vangelisb Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγώ είχα q για 5 hunter/mage νικες και εκανα το 5/5 με hyena/bestial wrath πολυ ευκολα.
XMorsX Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Mechwraper + metaltoth leaper = gg wp Και ελληνικα για να περασει το μνμ.
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 5 game επαιξα με το παραπανω , τα 3 ειχα coin Κλαψανε σε ολα 1
Karamol3golas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 παιζω μονο miracle αυτη τη σεζον. Πολυ ωραιο deck, μου αρεσει πιο πολυ απο malyrogue που επαιξα προηγουμενη σεζον. Αν σου αρεσουν τα combo decks, θα ευχαριστηθεις! Παιζω με leeroy, 2 cold blood, 1 violet, 1 deadly, 1 journey below, χωρις earthen Τελικα εκανα εναν malyrogue με maly thalnos vancleef,χωρις xaril...Αν σπασω τιποτα ακομα και κανω leeroy και παιξω miracle χωρις xarill λες να δουλεψει?Γενικα ηθελα rogue γιατι εκτος του οτι θελει σκεψη φαινεται και διασκεδαστικος...Τωρα αν ανεβω δεν πειραζει
XMorsX Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 5 game επαιξα με το παραπανω , τα 3 ειχα coin Κλαψανε σε ολα Mechwraper + gorilabot ειναι λιγο δυνατοτερο απεναντι σε minion based decks τελικα. Εχει μειονεκτημα απεναντι σε καποια spell-based ομως γιατι ειναι πιο αργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις