Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει δοκιμασει κανενας κανενα rogue deck?Γενικα δεν εχω ουτε van cleef,ουτε thalnos ουτε malygos...Εχω 5k σκονη,και αν σπασω καρτες απο nax kai gvg παιρνω αλλα 5,οποτε οτι χρειαστει το φτιαχνω...Επισης τις καρτες που δεν παιζουν wild τις σπασατε?Οσο και αν δεν παιζω wild δεν μου παει η καρδια να σπασω τον  boom :P

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να κάνω maximize το hs αν παίζω σε Windowed mode?

Επισης τις καρτες που δεν παιζουν wild τις σπασατε?Οσο και αν δεν παιζω wild δεν μου παει η καρδια να σπασω τον  boom :P

Δεν έχει χρειαστεί ακόμα, οπότε δεν έχω σπάσει. Αν χρειαστεί βλέπουμε :P

Δημοσ.

Δεν έχω σπάσει καμια wild, μόνο μερικές απο τις classic που έφαγαν γερο νερφ. Δεν αξίζει να σπας παλιές αν παίζεις wild γιατί είναι πολύ δύσκολο να τις ανακτήσεις μετά, ειδικά αν είναι σπάνιες.

Δημοσ.

Δηλαδη znoth rogue,control/miracle rogue δεν εχει δοκιμασει κανενας?  :-(

malygos rogue εφτιαξε πρόσφατα ενας φίλος και του αρέσει αρκετά. Και γω λίγο που τον εκανε spectate ωραίο μου φάνηκε. 

Δημοσ.

θέλεις rogue για να σαρέσει να παίζεις ή για να ανέβεις? Και αν ναι, πόσο θέλεις να φτάσεις? Το miracle καλό αλλά θα σου πάρει χρόνο να ανέβεις. Το malyrogue καλό αλλά χάνει από CW

Δημοσ.

Δηλαδη znoth rogue,control/miracle rogue δεν εχει δοκιμασει κανενας?  :-(

παιζω μονο miracle αυτη τη σεζον. Πολυ ωραιο deck, μου αρεσει πιο πολυ απο malyrogue που επαιξα προηγουμενη σεζον.

Αν σου αρεσουν τα combo decks, θα ευχαριστηθεις!

Παιζω με leeroy, 2 cold blood, 1 violet, 1 deadly, 1 journey below, χωρις earthen

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι wow το νεο brawl, το mulroc που τραβαει καρτες + gang up

ή mech warper + mirmorons head? mmm ή κανα enchace meckano

mind vision και light warden σε  priest?

post-150650-0-60196900-1463006430_thumb.png

Επεξ/σία από hackerW32
Δημοσ.

Eνα παιχνιδι με innervate και dr.boom επαιξα προς το παρον απεναντι σε mana wyrm + arcane missiles και νικησα γρηγορα, αν και δε φανηκε να ειναι δεδομενο.

• Like 1
Δημοσ.

παιζω μονο miracle αυτη τη σεζον. Πολυ ωραιο deck, μου αρεσει πιο πολυ απο malyrogue που επαιξα προηγουμενη σεζον.

Αν σου αρεσουν τα combo decks, θα ευχαριστηθεις!

Παιζω με leeroy, 2 cold blood, 1 violet, 1 deadly, 1 journey below, χωρις earthen

Τελικα εκανα εναν malyrogue με maly thalnos vancleef,χωρις xaril...Αν σπασω τιποτα ακομα και κανω leeroy και παιξω miracle χωρις xarill λες να δουλεψει?Γενικα ηθελα rogue γιατι εκτος του οτι θελει σκεψη φαινεται και διασκεδαστικος...Τωρα αν ανεβω δεν πειραζει :P

Δημοσ.

5 game επαιξα με το παραπανω , τα 3 ειχα coin

Κλαψανε σε ολα

Mechwraper + gorilabot ειναι λιγο δυνατοτερο απεναντι σε minion based decks τελικα. Εχει μειονεκτημα απεναντι σε καποια spell-based ομως γιατι ειναι πιο αργο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...