Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι καρτα ειχε φαει nerf την εχω σπασει,προσωπικα ο druid δεν μου αρεσει προς το παρων δεν εχω ασχοληθει κιολας μαζι του γιατι προφανως δεν εχω καρτες για druid, αλλα μου αρεσει στο νεο mode τα c'thuns decks και παντα μου αρεσαν τα control decks αλλα νομιζα οτι αυτα πλεον τα συνδιαζεις, c'thun και control πλεον πανε μαζι οποτε μια η αλλη μου ερχετε,τωρα σκεφτομουν να εφτιαχνα τον rag αντι για twin γιατι ειναι μια καρτα που θα την βαλω και οπου αλλου θελω...!!! Τωρα ειμαι σε ενα μικρο μπερδεματακι...!!

Δημοσ.

Οτι καρτα ειχε φαει nerf την εχω σπασει,προσωπικα ο druid δεν μου αρεσει προς το παρων δεν εχω ασχοληθει κιολας μαζι του γιατι προφανως δεν εχω καρτες για druid, αλλα μου αρεσει στο νεο mode τα c'thuns decks και παντα μου αρεσαν τα control decks αλλα νομιζα οτι αυτα πλεον τα συνδιαζεις, c'thun και control πλεον πανε μαζι οποτε μια η αλλη μου ερχετε,τωρα σκεφτομουν να εφτιαχνα τον rag αντι για twin γιατι ειναι μια καρτα που θα την βαλω και οπου αλλου θελω...!!! Τωρα ειμαι σε ενα μικρο μπερδεματακι...!!

Μπορείς να φτιάξεις την Sylvanas αντί του Ragnaros, και τα 2 είναι κορυφαία legs και classic.

Δημοσ.

Μπορείς να φτιάξεις την Sylvanas αντί του Ragnaros, και τα 2 είναι κορυφαία legs και classic.

Την sylvanas την εχω,οποτε παω για ragnaros απλα να σπασω boom η deathwing??

Δημοσ.

Την sylvanas την εχω,οποτε παω για ragnaros απλα να σπασω boom η deathwing??

Εξαρτάται αν σκοπεύεις να παίζεις wild ή όχι. 

Αν δεν σκοπεύεις να παίξεις wild τότε σπάσε boom μιας και είναι άχρηστος. Αν σκοπεύεις να παίζεις τότε καλύτερα να σπάσεις deathwing

Δημοσ.

σπας τον ντεθ και ξεχνας την ιστορια που ειχατε μαζι μεσα σε 1 αντε 2 μερες αν οχι ώρες

αστον να φυγει, αν σε αγαπάει και αυτός τότε θα γυρίσει... 

• Like 2
Δημοσ.

σπας τον ντεθ και ξεχνας την ιστορια που ειχατε μαζι μεσα σε 1 αντε 2 μερες αν οχι ώρες

αστον να φυγει, αν σε αγαπάει και αυτός τότε θα γυρίσει... 

χαχαχα, ισχυει! αλλωστε έχει ξαναγυρίσει απ ότι είπε το παιδί, τον ξέρει το δρόμο!

Δημοσ.

εγω δεν θα χαλουσα κανενα ποτε δεν ξερεις ποτε μπορει να σου χρειαστει

ο bloodhoof ηταν αχηστος και τωρα ειναι autoinclude se paladin kai warrior!

τελικος απολογισμος 4 legend στα 140+ pack (druid,5/9 taunt, boogiecrap)

το τελευταιο ηταν του rogue και ηταν οτι πρεπει γιατι ειχα μεινει με 29 καρτες :D

crafted twins kai ngoth

Δημοσ.

Παίζει κανένας wild ή όλοι το έχετε γυρίσει στο standard; Προσωπικά το standard μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον αφού έχουν φύγει αρκετές κάρτες και βλέπεις καινούρια deck και καινούριες στρατηγικές

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έχω βρει ένα deck να μ' αρέσει στο standard ακόμα και ψήνομαι να ladderάρω στο wild.

Δημοσ.

Τελικα παει ο deathwing :cry: πεταξε για αλλη μερη,αλλα τωρα που εφτιαξα τον ragnaros ιχιχιχιχιχι :devil: Ευχαριστω παντως..!!

Δημοσ.

Παίζει κανένας wild ή όλοι το έχετε γυρίσει στο standard; Προσωπικά το standard μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον αφού έχουν φύγει αρκετές κάρτες και βλέπεις καινούρια deck και καινούριες στρατηγικές

Παίζω και στα δύο. Δεν έχω πολύ χρόνο βέβαια λογο δουλειάς άλλα από όσο έχω δει για αρχή θα κάνω τα quests στο wild και ladder στο standard (αν και λογικά θα πάω σε rank 5 και τα δυο).

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έχω βρει ένα deck να μ' αρέσει στο standard ακόμα και ψήνομαι να ladderάρω στο wild.

Δοκίμασε Zoo Warlock. Στα premades έχει ένα "ancient hordes" deck

Παίζω περιστασιακά ένα Murloc Paladin deck.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...