Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα που στο standard mode δεν παιζεται το murloc paladin..!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαλαν τον murk eye στο classic set. Είναι απαραίτητος για κάθε καθε murloc deck.

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον vilefin inquisitor? Είμαι ο μόνος που τον απεχθάνεται? Ναι μεν έχει καλά stats για 1 μανα drop, αλλά αν τον συνδιάσεις με το anyfin σου γεμίζει το ταμπλό με 1/1 murlocs.

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαλαν τον murk eye στο classic set. Είναι απαραίτητος για κάθε καθε murloc deck.

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον vilefin inquisitor? Είμαι ο μόνος που τον απεχθάνεται? Ναι μεν έχει καλά stats για 1 μανα drop, αλλά αν τον συνδιάσεις με το anyfin σου γεμίζει το ταμπλό με 1/1 murlocs.

Οχι δεν ισχυει αυτο που λες,γιατι πολυ απλα αν τα μονα murloc που θα εχεις παιξει μεχρι τον 10ο γυρω ειναι κυριως του hero power τοτε δεν θα εχεις φτασει καν στο 10γυρο και θα εχεις χασει πιο νωρις.

Κακη καρτα δεν ειναι οπως αναφερθηκε,αλλα επειδη ειναι epic ειναι κυριολεκτικα τσαμπα dust στην τελικη και τιποτα αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 3,5Κ gold και δεν έχω αγοράσει κανένα adventure. Γενικά τι πρέπει να αγοράσω? Το league of explorers αξίζει?

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 3,5Κ gold και δεν έχω αγοράσει κανένα adventure. Γενικά τι πρέπει να αγοράσω? Το league of explorers αξίζει?

League of explorers με ευρω και φακελακια με το gold (πιο πολλα old gods αλλα και καποια tgt).

Aν εχεις ηδη τις tgt commons παρε μονο old gods. Αν δε θελεις να ξοδεψεις χρηματα αγορασε το league of explorers με gold αλλα θα μεινεις πισω στο old gods.

To LoE απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δωματιο εχει πολλες χρησιμες καρτες.

Δημοσ.

League of explorers με ευρω και φακελακια με το gold (πιο πολλα old gods αλλα και καποια tgt).

Aν εχεις ηδη τις tgt commons παρε μονο old gods. Αν δε θελεις να ξοδεψεις χρηματα αγορασε το league of explorers με gold αλλα θα μεινεις πισω στο old gods.

To LoE απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δωματιο εχει πολλες χρησιμες καρτες.

Εξαρτάται βέβαια τι θέλει να παίξει. Γιατί αν θέλει patron δεν γινεται χωρίς το πρώτο από blackrock ας πουμε.

Δημοσ.

το map to the golden monkey και c'thun τα χρησιμοποιείτε στα καλα σας wild decks?

απο τη μια ο c'thun θέλει και αλλες καρτες για να τον buffαρουν και ουσιαστικά μου χαλαει το deck ετσι οπως θέλω να το φτιάξω, ενώ την τελευταια καρτα του golden monkey την παιζω μόνο οταν δεν εχω τπτ καλύτερο, καθώς και παλι σου χαλαει το deck και χωρια που πλεον δεν εχεις αλλα spells., και σκέφτομαι μήπως να την βγάλω τελειως απο το deck

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, Εχω 1000 dust και θελω να μαζεψω 1600 για να φτιαξω τον twin emperor,για να ξερετε εχω ολες τις legendaries απο LOE και Black rock,απο δικιες μου εχω deathwing,boom,ysera,sylvanas  και antonidas και θα ηθελα την βοηθεια σας να μου πειτε ποια legend να καψω ωστε να φτιαξω τον twin emperor...!! Εγω θελω να παιξω το c'thun warrior προφανως μου λειπουν καρτες απο epics οπως shieldslam και brawl τι μου προτεινεται??

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, Εχω 1000 dust και θελω να μαζεψω 1600 για να φτιαξω τον twin emperor,για να ξερετε εχω ολες τις legendaries απο LOE και Black rock,απο δικιες μου εχω deathwing,boom,ysera,sylvanas  και antonidas και θα ηθελα την βοηθεια σας να μου πειτε ποια legend να καψω ωστε να φτιαξω τον twin emperor...!! Εγω θελω να παιξω το c'thun warrior προφανως μου λειπουν καρτες απο epics οπως shieldslam και brawl τι μου προτεινεται??

Απο τις παραπανω πετας Deathwing σαν χειροτερη καρτα(αν μιλαμε για τον παλιο deathwing που σου καταστρεφει το χερι και οτι ειναι στο πεδιο)ανετοτατα.Boom ισως ξαναδουμε να μπαινει του χρονου ξερω γω στο standar.Εν μερη μπορεις να καψεις και τον Boom για shield slam ή Brawl αλλα ysera και Sylvanas ειναι κορυφαιες καρτες και ο Antonidas ειναι καλη legendary γενικα για mage decks αρα καλου κακου μην την σπασεις.

• Like 1
Δημοσ.

σπάσε τον Dr.Boom αν αποφασίσεις να παίζεις standard mode

Αυτο θα κανω θα σπασω τον boom γιατι το standard μου αρεσει περισσοτερο απο το wild ευχαριστω...!!

Απο τις παραπανω πετας Deathwing σαν χειροτερη καρτα(αν μιλαμε για τον παλιο deathwing που σου καταστρεφει το χερι και οτι ειναι στο πεδιο)ανετοτατα.Boom ισως ξαναδουμε να μπαινει του χρονου ξερω γω στο standar.Εν μερη μπορεις να καψεις και τον Boom για shield slam ή Brawl αλλα ysera και Sylvanas ειναι κορυφαιες καρτες και ο Antonidas ειναι καλη legendary γενικα για mage decks αρα καλου κακου μην την σπασεις.

Ναι μιλαμε για τον παλιο deathwing το ηξερα οτι θα μου πειτε για τον deathwing γιατι ειναι οντως πολυ κακη καρτα αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω δεθη μαζι του γιατι ηδη μου εχει ερθει και δευτερη φορα και αναγκαστικα ειχε παει απο μονος του σκονη,αλλα θα τον καψω και αυτον για κανενα brawl οποτε boom και deathwing θα φειγουν. Ευχαριστω..!!

Δημοσ.

για μενα εκτος απο τον boom που δεν παιζεται σε standard mode μην σπασεις καμια αλλη καρτα legend ποτε δεν ξερεις πως το game θα την γυρισει σε χρησιμη...Πιστευω οτι αμα ψαξεις στο collection σου θα βρεις 200 dust πολυ ανετα απο καμια epic η rare η χρυση common που ειναι πολυ πιο ευκολα να τα ξαναπαρεις!

Δημοσ.

twin emperor καλη καρτα αλλα τα cthun decks δεν λενε και πολλα. Αν δεν σχεδιάζεις να παιξεις τετοια decks μην τον φτιαξεις. Επενδυσε σε classic legendaries όπως sylvan/rag. και μην χαλασεις τον deathwing. Είναι καλη καρτα. Όχι Must αλλα καλη και σε decks όπως astral druid είναι ο mvp. Γενικα μην χαλας τα Legendaries για 400 dust. Εκτος και είναι unplayable Όπως ο nat. 

• Like 2
Δημοσ.

Eιμαι με το privateer σε αυτο. Ο deathwing ειναι μετριος αλλα αξιζει πιο πολυ απο 400 dust. Ο dr boom ειναι powerhouse στο wild, παλι αξιζει περισσοτερο απο 400 dust.

Δημοσ.

πάντως όσοι δεν έχουν πλούσια συλλογή καλό είναι να σπάσουν ότι κάρτα δεν παίζεται στο standard και να επικεντρωθούν σε αυτό το mode

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίζει ακόμη το 100% dust return στις κάρτες που έφαγαν το τελευταίο nerf και μήπως ο φίλος μας μπορεί να επωφεληθεί από κάτι τετοιο, γιατί κι εγω συμφωνώ κρίμα να σπάσεις legendary που δεν είναι έστω golden.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...