lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Προσπαθώ να μάθω τον Aggro Shaman - είμαι "πρωτάρης", άσχετος με την κλάση - οπότε μια φτάνω ως το 10, μια κατρακυλώ ως το 18-19... Χαχαχα... Πάντως, για τους γνώστες της κλάσης αυτής, είναι ίσως το κορυφαίο (κατ' εμέ - και κατά πολλούς στο διαδίκτυο) ντεκ, αυτή τη στιγμή... Εν πάσει περιπτώσει, να μια περίπτωση ("κλασσική") της υπερδύναμης που ακούει στο όνομα "Aggro-Shaman" (ένα απ' τα αγαπημένα μου, πια, ντεκ):
Tmark Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Από το 10 πως καταφέρνεις και κατρακυλάς στο 18 δεν μπορώ να καταλάβω..
kostask91 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ρε φιλε τα βλεπουμε που τα βλεπουμε σαν αντιπαλους συνεχεια και εκνευριζομαστε, μη μας τα ανεβαζεις και δω, δηλαδη ελεος. Να πω οτι ηταν κανα καλο combo play να σου το αναγνωρισω. Αλλα εδω μιλαμε ουσιαστικα για 5 καρτες που προλαβαινεις να παιξεις και να νικησεις στο 6ο turn 3
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Από το 10 πως καταφέρνεις και κατρακυλάς στο 18 δεν μπορώ να καταλάβω.. Μα... είναι απλό. Καταρχάς... είμαι 46 ετών και δεν έχω χρόνο για μελέτη, παρακολούθηση βίντεο (των μεγάλων παικτών), διάβασμα guide-lines από φόρουμς κτλ. Άρα, παίζω ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ, με δική μου στρατηγική - πολλές φορές λανθασμένη. Κατά δεύτερον... κάνω το μόνιμο λάθος που λέω σε άλλους να... μη κάνουν: όταν χάνω 2-3 φορές σερί... με πιάνει μανία και συνεχίσω με πείσμα... και συνήθως όταν παίζεις με νεύρα κτλ., κάνεις ΜΟΝΙΜΩΣ "λαλακίες" και χάνεις από ΔΙΚΑ ΣΟΥ λάθη. Κατά τρίτον... κάνω επίσης το επόμενο ΛΑΘΟΣ: αλλάζω ντεκς & κλάσεις! Μέγα λάθος! Μένεις σ' αυτό που ξεκινάς και το τελειοποιείς. Και τέλος,... είναι και θέμα "γκαντεμιάς". Μπορεί μια μέρα να με πάει το απόγευμα "τρένο" σερί οι νίκες... και το βράδυ να μην σταυρώνω νίκη! Χαχαχα... Εν πάσει περιπτώσει, ένας μέτριος παίκτης είμαι, ώς το 6ο ρανκ έχω φτάσει (δύο φορές), συνήθως τελειώνω το μήνα στο 11ο-9ο. Θα το μάθω τον "καρκίνο" (παιχνίδι), σιγά-σιγά, που θα πάει. Πάντως... ο Aggro Shaman, είναι σούπερ! Δοκιμάστε τον. Δεν λέω... δελεαστικά τα C'Thun ντεκς... αλλά ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και ΒΑΡΕΤΑ.
Tmark Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πάντως... τα C'Thun ντεκς, είναι σούπερ! Δοκιμάστε τα. Δεν λέω... δελεαστικος ο Aggro Shaman... αλλά ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ και ΒΑΡΕΤΟΣ. Fixed 3
devil-ji Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 4 Να εχεις στο board azure/gadzetan/maly 4 και ο καημενος ο priestακος 4 να μην μπορει να κανει τπτ...4 4Αξια ανεκτιμητη 4
xavier Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 4 Να εχεις στο board azure/gadzetan/maly 4 και ο καημενος ο priestακος 4 να μην μπορει να κανει τπτ...4 4Αξια ανεκτιμητη 4 τεραστια απωλεια το lightbomb 1
gotheron2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Κριμα που στο standard mode δεν παιζεται το murloc paladin..!!! 1
xavier Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 παιζω ενα χαζο cthun reno deck με 2 doomsayers κοντρα σε face hunter. δεν τραβαω κανεναν απο τους doomsayers και εχω μεινει με 2 ζωη. παιζω το reno και ο face hunter instant concede, gg
lupus_Hegemonia Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Λοιπόν... μετά από τόσες μέρες "μελέτης" και αλλαγής πολλών ντεκς, κάνω "switch" από Αggro Shaman στον "Νέο" Control Paladin - ποστάρω κάτω το ντεκ μου... Ο μεν Aggro Shaman είναι αστραπιαίος και θανατηφόρος, ο δε "Νέος" (με καινούργιες κάρτες) Control Paladin... είναι απλά ακαταμάχητος, απέναντι σε κάθε άλλο Control (και Aggro, πάρα πολλές φορές) ντεκ. Έχω βάλει μπόλικα healing (συμπεριλαμβανομένου και τον Regnaros-Lightlord!), έχω βάλει ΤΕΣΣΕΡΑ "φθηνά" taunts (τα δύο μάλιστα είναι και Battlerattle και κάνουν και summon), μπόλικες κάρτες για card-draw, αντι-taunt κάρτες & "κουκουβάγια" (για παν ενδεχόμενο), το ΤΕΛΕΙΟ "board-clean" με τον Pyromancer+Equality (εις διπλούν!), μπόλικες κάρτες Battlerattle... γιατί "παίζω" ΚΑΙ με τον N'Zoth (μιλάμε... "μακελιό" στο φινάλε, που σου 'χουν "φάει" ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Τύριον, Συλβάνα κτλ... και πετάς τον "μάγκα" και τα γεννάει ΟΛΑ ΞΑΝΑ στο board!)... ...και γενικά, γίνεται "της κολάσεως"!Ως φανατικός "Παλαντίνος" (αυτόν είχα πάντα, αρχικά, αυτόν έκανα πρώτα "χρυσό" και μου αρέσει ως κλάση), ο "νέος" Πάλαντιν απλά είναι ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ γοητευτικός, για να παίζεις μαζί του. Πρώτη φορά (μετά τον "Ντράγκον-Πάλαντιν") που χαίρομαι ΤΟΟΟΣΟ πολύ με ένα Πάλαντιν-ντεκ. Είναι φοβερό.Σας συμβουλεύω να τον δοκιμάσετε... Καλά, τα C'Thun ντεκς δεν έχουν καμία τύχη, άπαξ και καταφέρει ο Πάλαντιν να τους "φρενάρει" αρχικά (με τα taunts, σπελ, σπαθιά του κτλ). Ο C'Thun όταν βγει, είναι απλά "λίγος", με το νέο αυτό "οπλοστάσιο" του Πάλαντιν... 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 παιζω ενα χαζο cthun reno deck με 2 doomsayers κοντρα σε face hunter. δεν τραβαω κανεναν απο τους doomsayers και εχω μεινει με 2 ζωη. παιζω το reno και ο face hunter instant concede, gg To ίδιο κάνω κι εγώ, πάντα, σε Ρένο κάρτα! Ας είμαι 30 στάμινα, το παρατάω. Είναι μακράν Η ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΡΤΑ που έβγαλαν ποτέ! Να παίζεις ένα ματς 10-12 λεπτά, να 'χεις ξοδέψει τα 2/3 των καρτών σου, ο άλλος απλά να δέχεται τα πυρά σου και απλά να βγάζει 1-2 κάρτες που και που... και μετά "μπουμ", να σου πετάει τον Ρένο και να ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ να βαράει, όταν εσύ έχεις 10-11 κάρτες ακόμα στο ντεκ σου. Φυσικά και θα 'κανε concede αμέσως, τί να κάθεται να χασομεράει με ένα ΓΕΛΟΙΟ "Ρένο" ντεκ. "Ραντομιά" ντεκ, ό,τι κάτσει... μέχρι να 'ρθει ο Ρένο να ξαναρχίσουμε απ' την αρχή.
kuzko21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 '' Καλα, ''πεθαινω'' που ο ''Ρενο'' ειναι ''Rαντομια'' ντεκ αλλα ''καθοσουν'' και ''μαθαινες'' τον ''Aggro'' Shaman '' 3
Fan Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Από το 10 πως καταφέρνεις και κατρακυλάς στο 18 δεν μπορώ να καταλάβω.. Πολύ εύκολα εάν παίζεις aggro και στις πρώτες σειρές σου βγαίνουν μόνο spells
Προτεινόμενες αναρτήσεις