Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης τερμα σπαστικα αυτα τα nzoth decks, που μεχρι turn 10 εχουν παιξει σιλβανας,καιρν,τιριον και turn 10 σου πετανε και το nzoth...χεσε μας ρε μεγαλε...νταξ ειναι εντελως με τις μερες του, χθες που επαιζα late control decks μου καθονταν aggro, σημερα που το γυρισα midrange για να τα αντιμετωπισω μου καθονται ολο control...δεν βγαζω ακρη....

Δημοσ.

Normal είναι αυτό.

Τα spells τα castάρει ο Yogg όχι εσύ.

και γιατι συνεχίζει τα spells αφου εχει πεθάνει απο δικο του spell?

Δημοσ.

Πρώτον δεν γράφει ότι πεθαίνει ο Yogg. Δεύτερον τα spell έχουν ήδη castαριστεί με το battlecry του Yogg κι απλά βλέπεις το effect ένα-ένα, δεν τα castάρει ένα-ένα.

Δημοσ.

επισης τερμα σπαστικα αυτα τα nzoth decks, που μεχρι turn 10 εχουν παιξει σιλβανας,καιρν,τιριον και turn 10 σου πετανε και το nzoth...χεσε μας ρε μεγαλε...νταξ ειναι εντελως με τις μερες του, χθες που επαιζα late control decks μου καθονταν aggro, σημερα που το γυρισα midrange για να τα αντιμετωπισω μου καθονται ολο control...δεν βγαζω ακρη....

Ακριβως, το κολπο ειναι να ...προβλεψεις το 2ο ή 3ο meta για να εισαι μεσα! 

Δημοσ.

Αν θες να παίξεις C'thun decks, τότε είναι must ο Twin Emperor Vek'lor.

Αν θες να παίξεις Miracle Rogue και όχι μόνο, τότε είναι must η Xaril.

Αν θες να παίξεις midrange-control Paladin , τότε είναι must ο Ragnaros Lightlord.

Αν θες να παίξεις ramp Druid , τότε είναι must ο Staghelm.

Αν θες να παίξεις deathrattle decks , τότε είναι must ο N'Zoth.

Αν δεν έχεις Sylvanas την craftareis τώρα.

Η πολυ απλα δεν μπαινεις καν στον κοπο για ολα αυτα και παιζεις zoo ή face shaman.Γιατι να κουραζεσαι και να καθεσαι να σκεφτεσαι πως θα παιξεις,οπως και συμβαινει στο standar αυτη τη στιγμη...

Δημοσ.

Να προσθέσω πως αν σου κάτσουν 10 zoolocks συνεχόμενοι τότε είναι must το Uninstall

Μπα... ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ τον νέον Σάμαν (Aggro)!!!!!

Έφτιαξα τα πάντα, άνοιξα γύρω στα 200+ πακς, είχα συνολικά τα pre-paid, τα 13 πακς (δωρεάν) και όλα τα άλλα από χρυσό (είχα άπειρο)! Έφτιαξα πραγματικά τα πάντα, από "Healing-Paladin" (φοβερός!) και Divine-Shield & Marloc Paladin, έως ΟΛΩΝ των κλάσσεων τα C'Thun decks, όλα τα νέα Rogue decks, τα Hunter decks, της Μάγισσας (την "Μad-Mage" όπως λένε) κτλ...

...Σαν τους MidRange Shaman και ΚΥΡΙΩΣ τον Aggro Shaman, δεν υπάρχουν!!!!!!

Το 90% των αντιπάλων μου, είναι πλέον φουλ-κοντρόλ (παν-αργά) C'Thun decks, σχεδόν οι πάντες με τέτοια παίζουν - όπως κι εγώ τις πρώτες μέρες αφού έφτιαξα τα decks...

Μετά... ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΑ του θανατά, να περιμένω στον... 15ο γύρο, να τελειώσω το ματσ-απ, που κάποια στιγμή "γέρνει" προς εσένα και κάποια προς το αντίπαλο C'Thun deck. Λέω "ουφ, δεν παίζω κάνα aggro"...

Και δοκίμασα τον (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ) νέον Zoo-Lock...

Και ο φίλος μου που "μόνιμα" πια βγαίνει Legend κάθε κωλο-σεζόν, μου λέει "δοκίμασε τον Aggro Shaman, θα πάθεις πλάκα"!... Ιδέα δεν έχω από Shaman, ζήτημα να 'χα 20 νίκες με την κλάση αυτή... και τώρα... γίνεται "της κολάσεως"!!!!!!

Τους πάντες, με ή χωρίς C'Thun decks, τους τσακίζω ΤΟ ΠΟΛΥ ως τον 7ο γύρο, συνήθως οι περισσότεροι στον 5ο γύρο!!!!

Είναι ο "παραδοσιακός" Aggro Shaman, με προσθήκη 4-5 νέων καρτών απ' το expansion.

Φοβερός, λέμε!!! Ειδικά τώρα που ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ σχεδόν παίζουν κοντρόλ, γίνεται "της κακομοίρας"! Δυστυχώς, ο Χάντερ, ο ΠΛΕΟΝ "παραδοσιακός" επιθετικός χαρακτήρας, είναι πολύ "λίγος" κόντρα στον Shaman. Έχω και MidRange (τον νέο) και Aggro (τον νεό) Χάντερ, αλλά... μπα..., δεν "φτουράνε" στον Shaman.

Πολύ τον γουστάρω!... Κι όταν βαρεθώ τα σούπερ-γρήγορα ματσάκια, το γυρίζω στον "Healing Paladin" (άλα-Κολέντο) και χαίρομαι παιχνίδι, αμάν πια ο Secret Paladin (σκυλοβαρετό ντεκ ήταν).

Αυτά από μένα, οι πρώτες εντυπώσεις απ' τα νέα Standard decks - εννοείται δεν έχω παίξει καν μια φορά Wild, "σκότωσα" ένα κάρο κάρτες (με "βαριά καρδιά" τον λατρεμένο "Mr. Boom")...

Δημοσ.

Μπα... ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ τον νέον Σάμαν (Aggro)!!!!!

Έφτιαξα τα πάντα, άνοιξα γύρω στα 200+ πακς, είχα συνολικά τα pre-paid, τα 13 πακς (δωρεάν) και όλα τα άλλα από χρυσό (είχα άπειρο)! Έφτιαξα πραγματικά τα πάντα, από "Healing-Paladin" (φοβερός!) και Divine-Shield & Marloc Paladin, έως ΟΛΩΝ των κλάσσεων τα C'Thun decks, όλα τα νέα Rogue decks, τα Hunter decks, της Μάγισσας (την "Μad-Mage" όπως λένε) κτλ...

...Σαν τους MidRange Shaman και ΚΥΡΙΩΣ τον Aggro Shaman, δεν υπάρχουν!!!!!!

Το 90% των αντιπάλων μου, είναι πλέον φουλ-κοντρόλ (παν-αργά) C'Thun decks, σχεδόν οι πάντες με τέτοια παίζουν - όπως κι εγώ τις πρώτες μέρες αφού έφτιαξα τα decks...

Μετά... ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΑ του θανατά, να περιμένω στον... 15ο γύρο, να τελειώσω το ματσ-απ, που κάποια στιγμή "γέρνει" προς εσένα και κάποια προς το αντίπαλο C'Thun deck. Λέω "ουφ, δεν παίζω κάνα aggro"...

Και δοκίμασα τον (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ) νέον Zoo-Lock...

Και ο φίλος μου που "μόνιμα" πια βγαίνει Legend κάθε κωλο-σεζόν, μου λέει "δοκίμασε τον Aggro Shaman, θα πάθεις πλάκα"!... Ιδέα δεν έχω από Shaman, ζήτημα να 'χα 20 νίκες με την κλάση αυτή... και τώρα... γίνεται "της κολάσεως"!!!!!!

Τους πάντες, με ή χωρίς C'Thun decks, τους τσακίζω ΤΟ ΠΟΛΥ ως τον 7ο γύρο, συνήθως οι περισσότεροι στον 5ο γύρο!!!!

Είναι ο "παραδοσιακός" Aggro Shaman, με προσθήκη 4-5 νέων καρτών απ' το expansion.

Φοβερός, λέμε!!! Ειδικά τώρα που ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ σχεδόν παίζουν κοντρόλ, γίνεται "της κακομοίρας"! Δυστυχώς, ο Χάντερ, ο ΠΛΕΟΝ "παραδοσιακός" επιθετικός χαρακτήρας, είναι πολύ "λίγος" κόντρα στον Shaman. Έχω και MidRange (τον νέο) και Aggro (τον νεό) Χάντερ, αλλά... μπα..., δεν "φτουράνε" στον Shaman.

Πολύ τον γουστάρω!... Κι όταν βαρεθώ τα σούπερ-γρήγορα ματσάκια, το γυρίζω στον "Healing Paladin" (άλα-Κολέντο) και χαίρομαι παιχνίδι, αμάν πια ο Secret Paladin (σκυλοβαρετό ντεκ ήταν).

Αυτά από μένα, οι πρώτες εντυπώσεις απ' τα νέα Standard decks - εννοείται δεν έχω παίξει καν μια φορά Wild, "σκότωσα" ένα κάρο κάρτες (με "βαριά καρδιά" τον λατρεμένο "Mr. Boom")...

Ξερεις η κανονικη εννοια των παιχνιδιων με καρτες αυτη ειναι,δηλαδη τα control decks.Οι πολλοι γυροι μεταφραζονται και στις αναλογες αποφασεις και deck που παιζει ο καθενας.Προφανως ομως και πρεπει να περασουν αρκετοι γυροι για να κερδισεις.

Σκεψου μονο Freeze mage και control paladin ή Warrior ή Handlock. Επισης το κακο με το Hearthstone και τα aggro/face decks ειναι οτι εκτως των αλλων δεν θελουν και πολυ dust για να τα φτιαξεις και αυτη ειναι η μλκια που με ξενερωσε και εμενα χοντρα.

Να βλεπω απο παλια(undertaker zoo,mech mage)μεχρι και σημερα(παλι zoo και aggro shaman)με λιγο dust να κερδιζουν decks που ο αλλος να εχει διαθεσει παρα πολυ χρονο ή χρημα(ή και τα δυο)για να τα φτιαξει.

Βεβαια καταλαβαινω οτι σε αλλους παλι αρεσει το γρηγορο παιχνιδι και το σεβομαι αυτο.

Δημοσ.

Τα aggro δεν εχουν μεγαλυτερο winrate. Εχουν καλυτερο συντελεστη αποδοσης / χρονο, και για αυτο παντα θα εκπροσωπουνται στο ladder.

Αυτη τη στιγμη aggro shaman και zoolock ειναι τα πιο consistent decks στο standard γιατι τα midrange / control decks θελουν πιο πολυ χρονο για να ραφιναριστουνε. Βλεπουμε πετυχημενα decks σε ολες τις κλασεις ομως, πχ τον ramp druid του lifecoatch η του kolento ( ο πρωτος και με τον Y'Shaarj παρακαλω).

Δημοσ.

Να προσθέσω πως αν σου κάτσουν 10 zoolocks συνεχόμενοι τότε είναι must το Uninstall

χαχαχαχαχαχα φιλε ακομα κλαιω απο το ποστ σου σε νιωθω....

Δημοσ.

νταξ ειναι εντελως με τις μερες του, χθες που επαιζα late control decks μου καθονταν aggro, σημερα που το γυρισα midrange για να τα αντιμετωπισω μου καθονται ολο control...δεν βγαζω ακρη....

Σιγά, σιγά, όλοι θα αποδεχτείτε τη θεωρία μου. :P

Παίζω zoo lock, γιατί ανεβαίνει τραίνο (τον Priest τον κατέστρεψαν εξάλλου)

Παίζει να έχω πετύχει 2 facetards στα 40 παιχνίδια. Μόλις αλλάζω σε Cthun warrior, τσουπ 2 στα 5 games

Δημοσ.

Try Patron - Healadin :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες να παίξεις C'thun decks, τότε είναι must ο Twin Emperor Vek'lor.

Αν θες να παίξεις Miracle Rogue και όχι μόνο, τότε είναι must η Xaril.

Αν θες να παίξεις midrange-control Paladin , τότε είναι must ο Ragnaros Lightlord.

Αν θες να παίξεις ramp Druid , τότε είναι must ο Staghelm.

Αν θες να παίξεις deathrattle decks , τότε είναι must ο N'Zoth.

Αν δεν έχεις Sylvanas την craftareis τώρα.

Εφτιαξα Sylvanas που δεν ειχα... :D :D :P Σε ευχαριστω...!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...