Tmark Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 edit: Τα bugs μου μέσα. Βγήκα απο το deck και ενώ σε όλα τα άλλα μπορώ να μπώ να τα κάνω edit κτλ σε αυτό μπάλες. Στου κουφού την πόρτα. Άντε απο την αρχή πάλι. 3η φορά. Αν κάνεις restart το game φτιάχνει αυτό το bug, δεν χρειάζεται να κάνεις delete το deck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και μετα μου κλαιγεστε σαν γκομενες οτι ειναι p2w το παιχνιδι και ολοι θα ειστε diamond/ master με basic deck <br><br> (Ζενιαθ αγαπη χαθηκα γτ τρεχω με κατι irl θεματακια υγειας, θα μπω σημερα για να σε ριξω το daily καντιλι) <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Θα ανεβασω και το δικο μου προς απογευμα μονο που λειπει η θειλα snake trap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Όλοι Huntard παίζουμε? Ο Priest τι λέει? Έχουν πέσει κάτι legendaries εκεί και λέω να τον πιάσω σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εγώ προτιμώ warrior-shaman to be honest. Hunter too mainstream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Oh really? Γι' αυτό με παίζεις συνέχεια με το gay-class τον Paladin με το πειραγμένο deck? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 χαχαχα, ρε με τον Paladin σου έδινα handicap για να έχεις 0.0001% πιθανότητα να κερδίσεις. Αν σε έπαιζα με warrior έπρεπε να κάνεις concede στο picking των καρτών :D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Πάντως δικαίως γκρίνιαζα ότι με το αρχικό deck δεν κερδίζεις ούτε σαλιγκάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ε λογικό το βρίσκω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω τι παίζει με το crafting όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Κάνεις craft όποια κάρτα θες-χρειάζεσαι, αν έχεις τα απαιτούμενα arcane dusts. Ακόμα και golden κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 βλέπω σήμερα να παίρνω άλλα 15 boosterakia έτσι για να έχω την πρέζα μου :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eadornian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα κοστιζει πολυ Dust για να κανεις οποια καρτα χρειαζεσαι craft ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα κοστιζει πολυ Dust για να κανεις οποια καρτα χρειαζεσαι craft ? Ανάλογα την σπανιότητα της κάρτας και πόσο καλή είναι.. Αλλά γενικά δεν είναι παράλογα τα arcane dust που θέλει το crafting, εκτός από κάτι legendary golden cards. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τα arcane dusts που τα βρίσκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τα κερδίζεις από arena ή κάνοντας disenchant διπλές κάρτες που δεν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις