GeorgeGK Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ρε παιδια, υπαρχει τροπος να κανω install το Hearthstone κατευθειαν στην εξωτερικη sd καρτα του android tablet χωρις root? το android βαζει τα apps/games μονο στην εσωτερικη καρτα οταν γινεται το install, αλλα δυστυχως στο δικο μου tablet δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος και δεν μπορω να το βαλω. οτι λυση βρηκα στο νετ ζηταει root αλλα θελω να το αποφυγω αυτο. οχι Και εγώ νομίζω ότι χωρίς root δεν γινεται να το κάνεις
alan2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Yοgg Sarοn for the lulz o Yogg μου ετυχε σε πακέτο στο ασιατικο σερβερ. σε ποιά deckείναι καλός?
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Σε αυτα που μπορεις να παιξεις πολλα spell δηλαδη σιγουρα mage και ισως και miracle rogue.
XMorsX Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 o Yogg μου ετυχε σε πακέτο στο ασιατικο σερβερ. σε ποιά deckείναι καλός? Oριστε παραδειγμα tempo mage με yogg. https://manacrystals.com/decklists/464-asmodai-s-yogg-saron-tempo-mage Τα cabalist tome, ethereal conjurer και rhonin κανουν το deck καταλληλο για control matchups, καθως και δινουν synergy με τον yogg. Ο συνδυασμος arcane blast + cult sorcerer μπορει να κυριαρχησει early-game. Δε νομιζω οτι νικας aggro shaman με τοσο αργο deck oμως αν δεν τραβηξεις καλα στην αρχη.
gotheron2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ποια legendary αξιζει να φτιαξω ?? Δεν εχω πολλες legend αλλα εστω να εχω καποια ακομα!! η να περιμενω??
Tmark Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αν θες να παίξεις C'thun decks, τότε είναι must ο Twin Emperor Vek'lor. Αν θες να παίξεις Miracle Rogue και όχι μόνο, τότε είναι must η Xaril. Αν θες να παίξεις midrange-control Paladin , τότε είναι must ο Ragnaros Lightlord. Αν θες να παίξεις ramp Druid , τότε είναι must ο Staghelm. Αν θες να παίξεις deathrattle decks , τότε είναι must ο N'Zoth. Αν δεν έχεις Sylvanas την craftareis τώρα. 1
Atallos1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παντως control deck ουτε για δειγμα στο standard Εγω μονο control decks παντως βλεπω στο standard κ τρωω πεος με Shaman
Dazed_and_confused Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παίδες έχετε δοκιμάσει τον Reno Elise Warrior στο Standard? Είναι εντυπωσιακά καλός στο συγκεκριμένο meta, έφτασα legend την προηγούμενη season πολύ εύκολα! 1
Atallos1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Control ή Tempo; Το bloodlust εφτιαξα να δω αν κανει τιποτα , ασανσερ παω
XMorsX Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ποια legendary αξιζει να φτιαξω ?? Δεν εχω πολλες legend αλλα εστω να εχω καποια ακομα!! η να περιμενω?? Περιμενε θα ελεγα αν εισαι ftper.
Master Yoda Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 οταν επαιζα με τον φιλο μου ειδα κατι περιεργο. ειχε sylvanas κατω αυτος, πεταω τον yogg, κανει ενα flamestrike o yogg, σκοτώνει την sylvanas, σταματανε τα spells, μου τον περνει, και τα spells συνέχιζαν για εκεινον. ειναι νορμαλ αυτο; ή ειναι ενα απο τα πολλα bugs που εχουν βγει με τις νεες καρτες;
Locko Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Normal είναι αυτό. Τα spells τα castάρει ο Yogg όχι εσύ.
vangelisb Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγω μονο control decks παντως βλεπω στο standard κ τρωω πεος με Shaman Με face & midrange/evo shaman κ μενα με πελατευουν τα control αλλα μόνο τα ακριβά control ή full ToG decks με όλες τις κάρτες, αλλιώς τα φτωχοcontrol η τα ξεπερασμένα τα περνάω εύκολα. Μου λείπουν βέβαια 2-3 κάρτες για να κρίνω (γτ θεωρητικά τα C'thun decks θα πρεπε να τα προλαβαινω) αλλα καλούτισκα πάει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις