Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν ξεκιναει το hearthstone τη πρώτη φορά θα κάνει disconnect. την δεύτερη θα ξεκινήσει κανονικά. το παθαίναι κ κανεις άλλος?

Αν εννοείς ότι ανοίγει και κλεινει αμέσως μετά, ναι. Αν το ανοίξω απο το εικονίδιό του, θα κλείσει για να ανοίξει το bnet.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η golden epic του μηνα, ηταν το ancient lore, καλη φαση, το τσιμπησα το 1600αρι και κραφταρα τον nzoth

Πραγματικα ασχολιαστο :P

Δημοσ.

η πρώτη legendary Που θα κανετε craft απο το old gods?

Εγω ως τωρα εκανα τον Nzoth απο τους old gods τους ιδιους,και μετα σιγουρα για Cthun deck οι δυο emperors ειναι πολυ δυνατοι(καποιοι τους λενε σαν τον νεο Dr boom ενα πραγμα). Ο νεος ragnaros φενεται επεισης καλος αλλα και του druid το legendary φενεται καλο(εχει φοβερο synergy με raven idol,αλλα και με wrath και power of the wild(και γιατι οχι και με mire keeper στον επομενο γυρο πχ).

Και του rogue δεν ειναι ασχημο το legendary,ειδικα σε combo με shadow caster. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ως τωρα εκανα τον Nzoth απο τους old gods τους ιδιους,και μετα σιγουρα για Cthun deck οι δυο emperors ειναι πολυ δυνατοι(καποιοι τους λενε σαν τον νεο Dr boom ενα πραγμα). Ο νεος ragnaros φενεται επεισης καλος αλλα και του druid το legendary φενεται καλο(εχει φοβερο synergy με raven idol,αλλα και με wrath και power of the wild(και γιατι οχι και με mire keeper στον επομενο γυρο πχ).

Και του rogue δεν ειναι ασχημο το legendary,ειδικα σε combo με shadow caster. 

Ισχυει... εγω ευτυχως ημουν στους τυχερους και ετυχα τον Nzoth αλλα κραφταρα τον emperor με c thun μεσα και bran πολυ δυσκολα τα πραγματα για τον αντιπαλο!! Οπως ειπε ο trump σε ενα βιντεακι του αυτη η καρτα πρεπει ειναι must σε οποιοδηποτε deck c thun

• Like 1
Δημοσ.

το προβλημα με τα cthun deck ειναι οτι δεν ειναι αρκετα consistent κοντρα σε burst damage decks οπως του shaman και του mage

Δημοσ.

Ήδη κραφταρα τον emperor που είναι ο boom των cthun decks. Και Ο nzoth θέλει crafting, πολύ δυνατό effect αν και ο deathrattle rogue δεν μου γεμίζει το μάτι, δεν έχει heals για να παίξει το μακρύ παιχνίδι που θέλει ο nzoth. Ο deathrattle paladin όμως φαινεται πολύ δυνατός. Μια και λέμε για paladin, Ο ragnaros lightlord αποτελεί εξίσου σημαντικό λόγο γιατί ο deathrattle paladin είναι viable, το impact του είναι μεγάλο. Είχα την τύχη να τον πετύχω σε φακελάκι, αρχικά ξενέρωσα αλλά πλέον έχω αλλάξει γνώμη. :)

Για την legendary του druid θα περίμενα. Σίγουρα δεν είναι κακή κάρτα αλλά ούτε σίγουρος ότι είναι must είμαι. Αν την είχα θα την έπαιζα, αλλά δεν την κραφταρα ακόμη.

το προβλημα με τα cthun deck ειναι οτι δεν ειναι αρκετα consistent κοντρα σε burst damage decks οπως του shaman και του mage

Έχω κάνει αρκετά stabiluse απέναντι σε aggro decks με cthun druid λόγω των πολλών taunt. Έχω νικήσει και με aggro shaman πολλούς cthun druid βέβαια, αλλά εμένα πρώτο πρόβλημα μου φαίνεται η έλλειψη card draw στα παιχνίδια που τραβάνε. Ειδικά αν ο cthun σου είναι στις 10 τελευταίες κάρτες, αν δεν βγάλουν value οι κάρτες που buffαρονται με τον cthun 10attack δεν έχεις ελπίδες γιατί οι cultists late game είναι φτωχά top decks.

Δημοσ.

κοιτα με cthun deck ανετα κερδιζεις οτιδηποτε αν εχεις καλο draw, π.χ. εκανα μερικες αλλαγες στον cthun warrior μου και εκανα ενα καλο σερι...το θεμα ειναι οτι στα παιχνιδια που δεν σου κατσει καλο muligan, ειναι δυσκολο να το γυρισεις κοντρα σε aggro...

αυτος ο aggro shaman πολυ δυνατος

εχω δει nzoth hunter και rogue , αλλα δεν μου φανηκαν ιδιαιτερα δυνατοι...ο παλαντιν αντιθετα με τα φθηνα aoe removal και τις δυνατες deathrattle καρτες επισης πολυ δυνατος

δηλαδη τι σκατα να κανεις κοντρα στο 2ο tyrion και γεματο board

Δημοσ.

για standard budget deck τι είναι καλό εκτός face hunter?

Eνα minion-based aggro shaman deck που παιχτηκε προσφατα σε rank 1 legend. Δεν μου φαινεται refined ακομη, αλλα αποτελει καλη αρχη και ειναι πολυ φθηνο καθως δεν εχει καμια legendary και μονο μια epic.

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/loyans-wotog-season-25-standard-1-aggro-shaman/

Δημοσ.

ρε παιδια, υπαρχει τροπος να κανω install το Hearthstone κατευθειαν στην εξωτερικη sd καρτα του android tablet χωρις root?

το android βαζει τα apps/games μονο στην εσωτερικη καρτα οταν γινεται το install, αλλα δυστυχως στο δικο μου tablet δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος και δεν μπορω να το βαλω.

οτι λυση βρηκα στο νετ ζηταει root αλλα θελω να το αποφυγω αυτο.

Δημοσ.

ρε παιδια, υπαρχει τροπος να κανω install το Hearthstone κατευθειαν στην εξωτερικη sd καρτα του android tablet χωρις root?

το android βαζει τα apps/games μονο στην εσωτερικη καρτα οταν γινεται το install, αλλα δυστυχως στο δικο μου tablet δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος και δεν μπορω να το βαλω.

οτι λυση βρηκα στο νετ ζηταει root αλλα θελω να το αποφυγω αυτο.

οχι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...