devilmanson Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγω παλι γιατι θυμαμαι οτι ανεκαθεν το rank ηταν ετσι απο παλια λογω του win streak???Ειδικα οταν βαλανε και τα rewards αυτο διαβαζαμε/διαβαζουμε και τωρα συνεχεια καθε αρχες του μηνα. ''rank 5 για την χρυση epic καρτα και ειμαστε αρχοντες'' Απο την στιγμη που ειναι ενα internetiko game παιχνιδι καρτων και εχουν μπει μεσα χορηγοι,τουρνουα παγκοσμια και λεφτα ειναι λογικο. Εγω δεν εχω ουτε 1 χρονο που παιζω το συγκεκριμενο game... Αλλα δεν μου φαινεται παραξενο γιατι λογω του οτι το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο πανω στο internet οι μεγαλοι παιχτες δημοσιοποιουν τα deck τους και φυσικα οι περισσοτεροι τους ακολουθανε... Αυτο εχει και το καλο του και το κακο... Το καλο ειναι οτι μπορεις να παιξεις απο το σπιτι σου ,δεν δαπανας λεφτα γιατι παντα ετσι ηταν τα παιχνιδια καρτων επρεπε να αγορασεις packs απο μαγαζια, και δινει περισσοτερο χρονο στην επιβιωση του. Το κακο ειναι οτι δεν εχεις αυτο που ειχες στα αλλα παιχνιδια λογω ιντερνετ... Δλδ ευκολη προσβασιμοτιτα σε deck και δεν βλεπεις διαφοροποιησεις... Πραγματικα μακαρι να μην υπηρχε αυτο το social view στο ιντερνετ και ο καθενας να επρεπε να ψαχτει μονος του αλλα επειδη απο κει ρεει το χρημα δυστυχως πρεπει να παιξεις με αυτους τους κανονες...Εκτος και αν εχεις χρονο οπως ειπα που για μενα ειναι και το οτι καλυτερο να κανει καποιος και να βγαλει ενα δικο του καλο deck!
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Απο την στιγμη που ειναι ενα internetiko game παιχνιδι καρτων και εχουν μπει μεσα χορηγοι,τουρνουα παγκοσμια και λεφτα ειναι λογικο. Εγω δεν εχω ουτε 1 χρονο που παιζω το συγκεκριμενο game... Αλλα δεν μου φαινεται παραξενο γιατι λογω του οτι το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο πανω στο internet οι μεγαλοι παιχτες δημοσιοποιουν τα deck τους και φυσικα οι περισσοτεροι τους ακολουθανε... Αυτο εχει και το καλο του και το κακο... Το καλο ειναι οτι μπορεις να παιξεις απο το σπιτι σου ,δεν δαπανας λεφτα γιατι παντα ετσι ηταν τα παιχνιδια καρτων επρεπε να αγορασεις packs απο μαγαζια, και δινει περισσοτερο χρονο στην επιβιωση του. Το κακο ειναι οτι δεν εχεις αυτο που ειχες στα αλλα παιχνιδια λογω ιντερνετ... Δλδ ευκολη προσβασιμοτιτα σε deck και δεν βλεπεις διαφοροποιησεις... Πραγματικα μακαρι να μην υπηρχε αυτο το social view στο ιντερνετ και ο καθενας να επρεπε να ψαχτει μονος του αλλα επειδη απο κει ρεει το χρημα δυστυχως πρεπει να παιξεις με αυτους τους κανονες...Εκτος και αν εχεις χρονο οπως ειπα που για μενα ειναι και το οτι καλυτερο να κανει καποιος και να βγαλει ενα δικο του καλο deck! Γιαυτο και οπως ειπα ετσι ηταν το παιχνιδι απο beta πανω κατω,απλα χωρις τα rewards. Και εννοειται οτι συμφωνω στο παραπανω. Αλλωστε τωρα ειδικα που μπηκαν τα reward ειναι ακομα καλυτερα απο παλια και υπαρχει αφορμη για να κανουν copy paste τα deck αλλων και αυτο ειναι λογω των reward απο ranked.
πανηλειακός Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 το παθαινει κανενας αλλος? ολα καλα και οταν με βαζει στην πιστα των old gods crasharei ολο το pc.... εχασα αρενα και κατι ranks για αυτην την **
hackerW32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 οχι κομπλε εμενα, κοιτα για κανα update στους driver και ξανα install το game ή παιχτο hardcorιλα και συνεχισε ετσι με τα random defeats. επισης καποια μερα οταν με το καλο θα ειμαι μονος στο σπιτι θα γυρίσω ενα hs βιντεακι. φυσικα οχι σοβαρό, trolololololo. κουτι μου εκατσε ο μπομπιρας 1/1/1
alan2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 o secret paladin δεν είναι καλός στο standard πλέον?
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 o secret paladin δεν είναι καλός στο standard πλέον? εγω παντως δεν ειδα κανεναν...θεωρητικα υπαρχει ο eater of secrets αν αρχισουν παλι να παιζουν πολυ secret paladin, εφυγε και το avenge που μαλλον ηταν το πιο δυνατο paladin secret... 1
Tmark Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Χωρις minibot, avenge, muster of battle και quartermaster δυσκολα τα βγαζει περα ο midrange secret paladin.
xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 εγω απλα νομιζω οτι δοκιμαζουν ολοι αλλα πραγματα, νομιζω οτι μια μιξη με το divine shield με secrets θα μπορουσε να ειναι ακομα viable
guido Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 ζει και βασιλεύει στο wild o κλασικός secret pala, lol έπαιξα χθες καμιά 15 παιχνίδια στο wild rank 5-4, τα δέκα ήταν εναντίον secret pala.
alan2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 οταν ξεκιναει το hearthstone τη πρώτη φορά θα κάνει disconnect. την δεύτερη θα ξεκινήσει κανονικά. το παθαίναι κ κανεις άλλος?
GeorgeGK Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 οταν ξεκιναει το hearthstone τη πρώτη φορά θα κάνει disconnect. την δεύτερη θα ξεκινήσει κανονικά. το παθαίναι κ κανεις άλλος? Σχεδόν παντα το παθαινω κι εγώ.
privateer Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 ζει και βασιλεύει στο wild o κλασικός secret pala, lol έπαιξα χθες καμιά 15 παιχνίδια στο wild rank 5-4, τα δέκα ήταν εναντίον secret pala. Και στο standard φαίνεται viable. Ο dog έπαιζε μια Κλασσική έκδοση Του όποτε περιμένω να την δούμε αρκετά τις επόμενες μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις