vangelisb Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 40 packs μετα ηρθε και το πρωτο Legendary ο ανωμαλιαρης για τον Mage που δεν παιζω! Sigh... Εχει synergy σε κανα deck αυτος? Τώρα κοιτάω τι παίζεται σε competitive k tier1 decks για να δω που θα κατευθυνθώ..
XMorsX Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εχει synergy σε κανα deck αυτος? Τώρα κοιτάω τι παίζεται σε competitive k tier1 decks για να δω που θα κατευθυνθώ.. Σε grinder archetype στο wild. Δε ξέρω αν μπορείς στο standard χωρίς mad scientist και Belcher.
devilmanson Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 face hunter και τα μυαλα στα καγκελα ας παιζουν ολοι cthun τρενο παει μεχρι τον 7 γυρο dead ολοι!!!
Tmark Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ρε φιλαρακι τοσα ωραια και νεα decks μπορεις να παιξεις και παιζεις face hunter? Φιλικα παντα ετσι.
devilmanson Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 πες μου πλην 4 deck τι αλλο βρισκεις στο rank που δεν κατανταει αηδια!
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 πες μου πλην 4 deck τι αλλο βρισκεις στο rank που δεν κατανταει αηδια! Ολα τα face decks ειναι αηδια. Επισης αν παιζεις μονο brainless και Unskilled deck επειδη εχεις ξενερωσει με το rank ή με το παιχνιδι οπως ειναι,τοτε υπαρχουν και αλλα παιχνιδια και παρα μα παρα πολλα αλλα εκτως του Hearthstone. Πραγματικα παιχνιδι με καρτες,χωρις να σκεφτεσαι τι παιζεις(κοινως οτι ειναι πρασινο/διαθεσιμο)και το λεμε και''fun''... Α ρε καταραμενη μοδα τι κανεις... Ειδες??Ολοι οι αλλοι ειναι οι ''χαζοι'' που δοκιμαζουν νεα decks/καρτες(ολως τυχαιως κυριως σε control deck μπορει να γινει αυτο)σε νεο expansion και νεο mode και εσυ ο εξυπνος που παιζεις unskilled deck
devilmanson Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ολα τα face decks ειναι αηδια. Επισης αν παιζεις μονο brainless και Unskilled deck επειδη εχεις ξενερωσει με το rank ή με το παιχνιδι οπως ειναι,τοτε υπαρχουν και αλλα παιχνιδια και παρα μα παρα πολλα αλλα εκτως του Hearthstone. Πραγματικα παιχνιδι με καρτες,χωρις να σκεφτεσαι τι παιζεις(κοινως οτι ειναι πρασινο/διαθεσιμο)και το λεμε και''fun''... Α ρε καταραμενη μοδα τι κανεις... Ειδες??Ολοι οι αλλοι ειναι οι ''χαζοι'' που δοκιμαζουν νεα decks/καρτες(ολως τυχαιως κυριως σε control deck μπορει να γινει αυτο)σε νεο expansion και νεο mode και εσυ ο εξυπνος που παιζεις unskilled deck Μιλας σε ενα ατομο που επαιζε απο τα 15 του σε καισσα και τα σχετικα με ατομα απο ολο τον κοσμο οτι παιχνιδι καρτων θες απο pokemon,magic the gathering μεχρι και dragonball( που ηταν οτι να ναι)... ουτε αποκαλεσα κανεναν χαζο ουτε το παιξα εξυπνος... εγω δεν εχω προσωπικα το χρονο να κατσω να ασχοληθω με συνδυασμους deck που πιστεψε ειναι και κατι που το γουσταρω τρελα γιατι εχω ψορα με παιχνιδια καρτων... Διαφωνεις οτι το παιχνιδι με το νεο expansion παιζει 4 deck ολο και ολο στο rank και τα 2 ειναι του cthun; Επισης δεν μπορω να καταλαβω το rank ειναι το δοκιμαστηριο;; Τοτε γιατι υπαρχει το casual;; το rank υπαρχει για 2 λογους για το rank 5 και για τους ποντους οποιος θελει να ασχοληθει περισσοτερο σοβαρα... Επισης τι με λες οτι κανεις τον ηρωα στο rank; Αν ναι μπραβο σου εγω οπως ειπα δεν εχω το χρονο για κατι τετοιο και θα παω σε οτι με βολευει να κερδισω την πλειοψηφια! Επισης δεν υπαρχει unskilled deck οπως αποκαλεις και το face hunter αν δεν τον παιξεις σωστα απο το 7 mana και μετα εισαι dead.Οποτε πρεπει να ξερεις τι παιζει ο αλλος πανω κατω για να προλαβεις η να διαχειριστεις την κατασταση...οποτε ενα unskilled deck οπως αποκαλεις θελει και ενα skilled player αλλιως απατο παει...
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μιλας σε ενα ατομο που επαιζε απο τα 15 του σε καισσα και τα σχετικα με ατομα απο ολο τον κοσμο οτι παιχνιδι καρτων θες απο pokemon,magic the gathering μεχρι και dragonball( που ηταν οτι να ναι)... ουτε αποκαλεσα κανεναν χαζο ουτε το παιξα εξυπνος... εγω δεν εχω προσωπικα το χρονο να κατσω να ασχοληθω με συνδυασμους deck που πιστεψε ειναι και κατι που το γουσταρω τρελα γιατι εχω ψορα με παιχνιδια καρτων... Διαφωνεις οτι το παιχνιδι με το νεο expansion παιζει 4 deck ολο και ολο στο rank και τα 2 ειναι του cthun; Επισης δεν μπορω να καταλαβω το rank ειναι το δοκιμαστηριο;; Τοτε γιατι υπαρχει το casual;; το rank υπαρχει για 2 λογους για το rank 5 και για τους ποντους οποιος θελει να ασχοληθει περισσοτερο σοβαρα... Επισης τι με λες οτι κανεις τον ηρωα στο rank; Αν ναι μπραβο σου εγω οπως ειπα δεν εχω το χρονο για κατι τετοιο και θα παω σε οτι με βολευει να κερδισω την πλειοψηφια! Επισης δεν υπαρχει unskilled deck οπως αποκαλεις και το face hunter αν δεν τον παιξεις σωστα απο το 7 mana και μετα εισαι dead.Οποτε πρεπει να ξερεις τι παιζει ο αλλος πανω κατω για να προλαβεις η να διαχειριστεις την κατασταση...οποτε ενα unskilled deck οπως αποκαλεις θελει και ενα skilled player αλλιως απίστευτο είναι παει... Δεν καταλαβα απο τα παραπανω τι ακριβως ψαχνεις απο το Hearthstone.Το παιχνιδι εδω και καιρο ηταν ετσι,δεν ηρθε τωρα το τελευταιο expansion και τα αλλαξε ολα. Επισης το''δεν εχω χρονο'' φανταζομαι παει στο περιβοητο που γραφουν μερικοι''το ελιωσα για να παω legend???'' Αλλιως δηλαδη δεν μπορεις να χαρεις το παιχνιδι??? Ακομα και το περιβοητο''αντε να παμε rank 5 για την χρυση epic καρτα''ανουσιο ειναι λες και ειναι ρουτινα/αγγαρεια. Και σιγα και τα πολλα packs που χρειαζονται για να εχεις τις περισσοτερες καρτες του expansion.
jeorg136 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Πλέον ta rewards στο ranked πως θα διαμορφώνονται? Για παράδειγμα αν στο wild ειμαι ρανκ 19 και στο standard ρανκ 12 ποιο reward θα πάρω?? Ή μήπως θα πάρω και τα 2(???)
alan2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τώρα με το standard το παιχνίδι έγινε πιο αργό κ στρατηγικο.καλύτερα νομίζω. face hunter και τα μυαλα στα καγκελα ας παιζουν ολοι cthun τρενο παει μεχρι τον 7 γυρο dead ολοι!!! ακόμα κ σε standard?
devilmanson Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν καταλαβα απο τα παραπανω τι ακριβως ψαχνεις απο το Hearthstone.Το παιχνιδι εδω και καιρο ηταν ετσι,δεν ηρθε τωρα το τελευταιο expansion και τα αλλαξε ολα. Επισης το''δεν εχω χρονο'' φανταζομαι παει στο περιβοητο που γραφουν μερικοι''το ελιωσα για να παω legend???'' Αλλιως δηλαδη δεν μπορεις να χαρεις το παιχνιδι??? Ακομα και το περιβοητο''αντε να παμε rank 5 για την χρυση epic καρτα''ανουσιο ειναι λες και ειναι ρουτινα/αγγαρεια. Και σιγα και τα πολλα packs που χρειαζονται για να εχεις τις περισσοτερες καρτες του expansion. Δεν ψαχνω κατι απο το hearthstone ειναι ομως αυτη τι στιγμη το top παιχνιδι ,απο αποψη κοσμου, καρτων... Κοιταω να το ευχαριστηθω... Το δεν εχω χρονο παει απλα στις υποχρεωσεις... Που ειδες να λεω οτι ειναι ρουτινα; Απλα στο rank υπαρχουν καποια standard αυτη την περιοδο λογω του expansion και 2 στοχοι...εγω κοιταω να φτασω στο πρωτο στοχο με τον λιγοτερο χρονο απλα κ ωραια! Τώρα με το standard το παιχνίδι έγινε πιο αργό κ στρατηγικο.καλύτερα νομίζω. devilmanson, on 29 Apr 2016 - 10:34 PM, said: face hunter και τα μυαλα στα καγκελα ας παιζουν ολοι cthun τρενο παει μεχρι τον 7 γυρο dead ολοι!!! ακόμα κ σε standard? Μιλαω για τον καινουργιο face hunter που βγηκε αν και εχει μεγαλη αδυναμια απο τον 7ο γυρο και μετα... σε ενα deck με cthun πλην του cleric εχεις μεγαλο ποσοστο να κερδισεις...
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν ψαχνω κατι απο το hearthstone ειναι ομως αυτη τι στιγμη το top παιχνιδι ,απο αποψη κοσμου, καρτων... Κοιταω να το ευχαριστηθω... Το δεν εχω χρονο παει απλα στις υποχρεωσεις... Που ειδες να λεω οτι ειναι ρουτινα; Απλα στο rank υπαρχουν καποια standard αυτη την περιοδο λογω του expansion και 2 στοχοι...εγω κοιταω να φτασω στο πρωτο στοχο με τον λιγοτερο χρονο απλα κ ωραια! Μιλαω για τον καινουργιο face hunter που βγηκε αν και εχει μεγαλη αδυναμια απο τον 7ο γυρο και μετα... σε ενα deck με cthun πλην του cleric εχεις μεγαλο ποσοστο να κερδισεις... Εγω παλι γιατι θυμαμαι οτι ανεκαθεν το rank ηταν ετσι απο παλια λογω του win streak???Ειδικα οταν βαλανε και τα rewards αυτο διαβαζαμε/διαβαζουμε και τωρα συνεχεια καθε αρχες του μηνα. ''rank 5 για την χρυση epic καρτα και ειμαστε αρχοντες''
Προτεινόμενες αναρτήσεις