vangelisb Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εγώ μπήκα μετά παο αιώνες για να παρω τα 3 πακετάκια και πέτυχα golden Ragnaros Lightlord 1
kostask91 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Νομίζω πως μπορεί να έχει απόκλιση +1/ -1, οπότε παίζει να σού τύχει 2 φορές το ίδιο άτομο. Το ψαξε και βρηκα αυτο τελικα: "Matchmaking for each pairing is determined by the player's win/loss record for the current run, attempting to find a player with as similar a record as possible.[7] Other factors such as class, deck and past Arena performance do not affect matchmaking"
vangelisb Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Κάποιο σχετικά "οικονομικό" deck για γρήγορε και εύκολο rank 5? Ένα που βλέπω και πάει σφαίρα είναι ο aggro shaman, έχω και σχεδόν όλες τις κάρτες... Κάποια εναλλακτική;
Karamol3golas Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Την περασμενη εκλαιγα για το κακο rng στα πακετα και σημερα αυτο απο 3-3 σε αρενα...Πειτε τωρα ποιος ειναι της blizzard 1
devil-ji Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ανοιξα περιπου 15 packs και 1 epic Το κακο ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε να δουμε ποιες καρτες θα ειναι καλες να τις κραφταρω. Ακομα κλαιω τα 1600 για Varian, ολοι το ειχαν στα must τοτε... Xaril και twin φαινονται καλες, και επισης ο παλιος Death Knight. EleGiggle farewell EleGiggle lightbomb EleGiggle
XMorsX Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Κάποιο σχετικά "οικονομικό" deck για γρήγορε και εύκολο rank 5? Ένα που βλέπω και πάει σφαίρα είναι ο aggro shaman, έχω και σχεδόν όλες τις κάρτες... Κάποια εναλλακτική; Aggro shaman δοκίμασα χθες με το νέο 7/7 αλλά χωρίς eternal guardian γιατί δεν το έχω ακόμη και έκανα μόνο νίκες στα 5 παιχνίδια που έπαιξα. Σαφώς ήμουν και τυχερός γιατί είχα καλό χέρι. Ζοο επίσης είναι καλή λύση. Ίσως η all-round καλύτερη. Τα forbidden ritual και το 3mana 1/5 είναι πολυ καλες κάρτες οπότε έχει επίσης καλό standard deck.
Sotosgl Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 40 packs μετα ηρθε και το πρωτο Legendary ο ανωμαλιαρης για τον Mage που δεν παιζω!Sigh... 1
devilmanson Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 αυτος και ο yogg saron ειναι απλα οι τρολλ legendary καρτες εχω ζησει και εχω κανει επικουρες!!! 1
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καθολου troll δεν ειναι ο Nzoth αφου το εφε του δεν εχει μεσα το στοιχειο του Rng οπως ο yogg. άσε μας ρε N'Zoth... ??
hackerW32 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 χαχαχαχα και ελεγα να τον φτιαξω τον μπομπιρα μαζευοντας dust. boom. εχει να πεσει τρελο γελιο τωρα 1
devilmanson Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καθολου troll δεν ειναι ο Nzoth αφου το εφε του δεν εχει μεσα το στοιχειο του Rng οπως ο yogg. ?? Εχεις ενα point αλλα σε ενα card game οπου οσο καλος και αν ειναι ο αντιπαλος μια καρτα δινει την απολυτη νικη λες και καλεσες τον exodia φωναζωντας παααααπουυυυυ... δεν μπορω να μην την θεωρω τρολλ.....Απο την αλλη o yogg saron μπορει να σου γυρισει και boomerang...σπανια βεβαια...
Sartiv Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εχεις ενα point αλλα σε ενα card game οπου οσο καλος και αν ειναι ο αντιπαλος μια καρτα δινει την απολυτη νικη λες και καλεσες τον exodia φωναζωντας παααααπουυυυυ... δεν μπορω να μην την θεωρω τρολλ.....Απο την αλλη o yogg saron μπορει να σου γυρισει και boomerang...σπανια βεβαια... Διαφωνω. Αφου δεν εχει RNG, σημαινει οτι πρεπει πρωτα να παιξεις σωστα (αλλα και να εχεις σωστο το deck) σε ολο το παιχνιδι για να σου φερει τη νικη.
guido Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 αν σου κάτσουν καλά π.χ τα brawl, και το περιμένεις φυσικά, δεν έχεις πρόβλημα. απλά στο παραπάνω Game μου είχε βγει η πίστη, είχα φτάσει life 1, κατάφερα να το γυρίσω με πολύ αγωνία και με αποτελείωσε. απλά το πόσταρα για το ***. δεν είπα κάτι για την κάρτα, είναι οπ δεν ειναι οπ κτλ
XMorsX Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Γενικά οι νέες ακριβες κάρτες είναι πολύ swingy, οπότε είτε παίζεις και εσύ αναγκαστικά κάτι μεγάλο και με τόση επίδραση είτε παίζεις aggro deck που νικάει στον 6ο γύρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις