Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως μπορεί να έχει απόκλιση +1/ -1, οπότε παίζει να σού τύχει 2 φορές το ίδιο άτομο.

Το ψαξε και βρηκα αυτο τελικα:

"Matchmaking for each pairing is determined by the player's win/loss record for the current run, attempting to find a player with as similar a record as possible.[7] Other factors such as class, deck and past Arena performance do not affect matchmaking"

Δημοσ.

Κάποιο σχετικά "οικονομικό" deck για γρήγορε και εύκολο rank 5?

Ένα που βλέπω και πάει σφαίρα είναι ο aggro shaman, έχω και σχεδόν όλες τις κάρτες...

Κάποια εναλλακτική;

Δημοσ.

Την περασμενη εκλαιγα για το κακο rng στα πακετα και σημερα αυτο απο 3-3 σε αρενα...Πειτε τωρα ποιος ειναι της blizzard  :-D

tK93sPG.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξα περιπου 15 packs και 1 epic :(

Το κακο ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε να δουμε ποιες καρτες θα ειναι καλες

να τις κραφταρω. Ακομα κλαιω τα 1600 για Varian, ολοι το ειχαν στα must τοτε...

Xaril και twin φαινονται καλες, και επισης ο παλιος Death Knight.

EleGiggle farewell EleGiggle lightbomb EleGiggle

Δημοσ.

Κάποιο σχετικά "οικονομικό" deck για γρήγορε και εύκολο rank 5?

Ένα που βλέπω και πάει σφαίρα είναι ο aggro shaman, έχω και σχεδόν όλες τις κάρτες...

Κάποια εναλλακτική;

Aggro shaman δοκίμασα χθες με το νέο 7/7 αλλά χωρίς eternal guardian γιατί δεν το έχω ακόμη και έκανα μόνο νίκες στα 5 παιχνίδια που έπαιξα. Σαφώς ήμουν και τυχερός γιατί είχα καλό χέρι.

Ζοο επίσης είναι καλή λύση. Ίσως η all-round καλύτερη. Τα forbidden ritual και το 3mana 1/5 είναι πολυ καλες κάρτες οπότε έχει επίσης καλό standard deck.

Δημοσ.

Καθολου troll δεν ειναι ο Nzoth αφου το εφε του δεν εχει μεσα το στοιχειο του Rng οπως ο yogg.

άσε μας ρε N'Zoth...  :-(

??

Δημοσ.

Καθολου troll δεν ειναι ο Nzoth αφου το εφε του δεν εχει μεσα το στοιχειο του Rng οπως ο yogg.

??

Εχεις ενα point αλλα σε ενα card game οπου οσο καλος και αν ειναι ο αντιπαλος μια καρτα δινει την απολυτη νικη λες και καλεσες τον exodia φωναζωντας παααααπουυυυυ... δεν μπορω να μην την θεωρω τρολλ.....Απο την αλλη o yogg saron μπορει να σου γυρισει και boomerang...σπανια βεβαια...

Δημοσ.

Εχεις ενα point αλλα σε ενα card game οπου οσο καλος και αν ειναι ο αντιπαλος μια καρτα δινει την απολυτη νικη λες και καλεσες τον exodia φωναζωντας παααααπουυυυυ... δεν μπορω να μην την θεωρω τρολλ.....Απο την αλλη o yogg saron μπορει να σου γυρισει και boomerang...σπανια βεβαια...

Διαφωνω. Αφου δεν εχει RNG, σημαινει οτι πρεπει πρωτα να παιξεις σωστα (αλλα και να εχεις σωστο το deck) σε ολο το παιχνιδι για να σου φερει τη νικη.

Δημοσ.

αν σου κάτσουν καλά π.χ τα brawl, και το περιμένεις φυσικά, δεν έχεις πρόβλημα.

απλά στο παραπάνω Game μου είχε βγει η πίστη, είχα φτάσει life 1, κατάφερα να το γυρίσω με πολύ αγωνία και με αποτελείωσε.

απλά το πόσταρα για το ***. δεν είπα κάτι για την κάρτα, είναι οπ δεν ειναι οπ κτλ

Δημοσ.

Γενικά οι νέες ακριβες κάρτες είναι πολύ swingy, οπότε είτε παίζεις και εσύ αναγκαστικά κάτι μεγάλο και με τόση επίδραση είτε παίζεις aggro deck που νικάει στον 6ο γύρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...