Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα σπαει η καρτουλα. απλα

Είναι μέχρι να φάει Hex και Polymorph μαζί ο Yogg Saron και να σπάσεις εσύ κανένα γραφείο από τα νεύρα σου :P

Καλύτερο Leg για εμένα είναι ο Twin Emperor. Σε συνδυασμό με Brann δίνει παιχνίδια.

Παίζω C'Thun Warrior και δεν μπορώ να πω ότι έχει ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ότι πετυχαίνω είναι C'Thun deck. Θα ήθελα να δω πως τα πάει απέναντι σε aggro, αλλά σε 10 παιχνίδια δεν έχω πετύχει ούτε ένα.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσες φορες τον εχω παιξει με εχει φτιαξει παντος, εχω αρκετα κλιπακια να ανεβασω.

Δεν αμφέβαλλε κανείς γι' αυτό :lol:

3376989.gif

Κλιπάκια δεν θέλουμε να δούμε for sure :P

• Like 6
Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ηξερα οτι στην αρενα, παιζεις αντιμετωπος με αντιπαλο που εχει ιδιες νικες με εσενα ( πχ αν εχεις κανει 3 νικες , θα παιξεις με ατομο που εχει και αυτο 3 νικες). Χθες παιζοντας κερδισα εναν , πατησα για το επομενο παιχνιδι , και με ξαναεβγαλε μαζι του. Τι φαση ? Δεν ισχυει αυτο μηπως ?

Δημοσ.

Ένας παίχτης Gamikoulas είναι κανένας τρομπάκος από εδώ μέσα? Μιλάτε ρε :P

Τον πέτυχα χθες με C'Thun druid, είχε τρελό curve ο κωλόφαρδος.

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ηξερα οτι στην αρενα, παιζεις αντιμετωπος με αντιπαλο που εχει ιδιες νικες με εσενα ( πχ αν εχεις κανει 3 νικες , θα παιξεις με ατομο που εχει και αυτο 3 νικες). Χθες παιζοντας κερδισα εναν , πατησα για το επομενο παιχνιδι , και με ξαναεβγαλε μαζι του. Τι φαση ? Δεν ισχυει αυτο μηπως ?

Όχι τις ίδιες νίκες, νομίζω τις ίδιες ήττες.

Δημοσ.

Όχι τις ίδιες νίκες, νομίζω τις ίδιες ήττες.

Νομίζω πως μπορεί να έχει απόκλιση +1/ -1, οπότε παίζει να σού τύχει 2 φορές το ίδιο άτομο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...