Zus Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 τα σπαει η καρτουλα. απλα Είναι μέχρι να φάει Hex και Polymorph μαζί ο Yogg Saron και να σπάσεις εσύ κανένα γραφείο από τα νεύρα σου Καλύτερο Leg για εμένα είναι ο Twin Emperor. Σε συνδυασμό με Brann δίνει παιχνίδια. Παίζω C'Thun Warrior και δεν μπορώ να πω ότι έχει ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ότι πετυχαίνω είναι C'Thun deck. Θα ήθελα να δω πως τα πάει απέναντι σε aggro, αλλά σε 10 παιχνίδια δεν έχω πετύχει ούτε ένα.
hackerW32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 οσες φορες τον εχω παιξει με εχει φτιαξει παντος, εχω αρκετα κλιπακια να ανεβασω.
Zus Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 οσες φορες τον εχω παιξει με εχει φτιαξει παντος, εχω αρκετα κλιπακια να ανεβασω. Δεν αμφέβαλλε κανείς γι' αυτό Κλιπάκια δεν θέλουμε να δούμε for sure 6
hackerW32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 χαχααχα δεν ξαναγραφω τιποτα με την τσιμπλα στο ματι. 1
kostask91 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 ΕΡΩΤΗΣΗ: Ηξερα οτι στην αρενα, παιζεις αντιμετωπος με αντιπαλο που εχει ιδιες νικες με εσενα ( πχ αν εχεις κανει 3 νικες , θα παιξεις με ατομο που εχει και αυτο 3 νικες). Χθες παιζοντας κερδισα εναν , πατησα για το επομενο παιχνιδι , και με ξαναεβγαλε μαζι του. Τι φαση ? Δεν ισχυει αυτο μηπως ?
πανηλειακός Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν μπορείς να τις κάνεις σκόνη. Μόνο naxxramas από adventures μπορείς
Zus Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ένας παίχτης Gamikoulas είναι κανένας τρομπάκος από εδώ μέσα? Μιλάτε ρε Τον πέτυχα χθες με C'Thun druid, είχε τρελό curve ο κωλόφαρδος.
Sartiv Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 θα μπει dungeon με αυτο το patch ? 1) μπηκε ηδη το patch. 2) Οχι δεν ειναι adventure αλλα ενα expansion (συλλογη καρτων)
Tmark Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 ΕΡΩΤΗΣΗ: Ηξερα οτι στην αρενα, παιζεις αντιμετωπος με αντιπαλο που εχει ιδιες νικες με εσενα ( πχ αν εχεις κανει 3 νικες , θα παιξεις με ατομο που εχει και αυτο 3 νικες). Χθες παιζοντας κερδισα εναν , πατησα για το επομενο παιχνιδι , και με ξαναεβγαλε μαζι του. Τι φαση ? Δεν ισχυει αυτο μηπως ? Όχι τις ίδιες νίκες, νομίζω τις ίδιες ήττες.
fr4ntic Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Όχι τις ίδιες νίκες, νομίζω τις ίδιες ήττες. ΕΡΩΤΗΣΗ: Ηξερα οτι στην αρενα, παιζεις αντιμετωπος με αντιπαλο που εχει ιδιες νικες με εσενα ( πχ αν εχεις κανει 3 νικες , θα παιξεις με ατομο που εχει και αυτο 3 νικες). Χθες παιζοντας κερδισα εναν , πατησα για το επομενο παιχνιδι , και με ξαναεβγαλε μαζι του. Τι φαση ? Δεν ισχυει αυτο μηπως ? Νομίζω πως μπορεί να έχει απόκλιση +1/ -1, οπότε παίζει να σού τύχει 2 φορές το ίδιο άτομο.
daynight Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καλα πρεπει να ειμαι ο μονοs που σταθερα δεν βρισκω legend. Με 130+ πηρα τα 3 (boogiecrap,druid kai 5/9 taunt)
hackerW32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 ελα εγω πέτυχα μονο μια και αυτη τραβαει καρτες για τον αντίπαλο, πολυ μπροστα λεμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις