Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ειχα το καλυτερο Customer Service της ζωης μου απο την Blizzard γιατι την ωρα του patch πηγα να κανω login και μου εβγαζε μηνυματα για False Patterns και αρκουδες.

Παω να ανοιξω και εγω μια 20αρια και ερχομαι με τα αποτελεσματα

Δημοσ.

σε γενικες γραμμες απο οτι εχω δει, η αναλογια ειναι 1 leg/20 πακετα

40 πακέτα άνοιξα, 1 Legendary και αυτό σάπιο. (Chogall)

Τελικά αν δεν τα στάξεις, Leg δεν πετυχαίνεις.

Αν δεν κάνω λάθος έχεις σίγουρο 1 leg/40 πακέτα (το λεγόμενο pity timer). Αυτό ισχύει για όλα τα expansion και για όλους τους παίκτες (F2P ή μη) με την προυπόθεση ότι ανοίγεις συνέχεια απο το ιδιο expansion.. Οπότε καποιος που κάνει preorder έχει σίγουρο 1 leg.

Εγώ σαν F2P έβγαλα 2 legendary απο 30 πακέτα (Deathwing, Xaril)

Δημοσ.

απο τα 3 αρχικά πακετα που σου δινει, 4 διπλες καρτες , απο τις οποιες το ενα ζευγαρι αχρηστες rare, και δυο ιδιες common στο ιδιο πακετο. Ωραια ξεκινησα

Δημοσ.

Απο τα 13 packs εκατσε ο καινουργιος Deathwing,η οποιος μονο σε dragon warrior βλεπω να κανει και ετυχε και το leg του Hunter το οποιο δεν παει καθολου ασχημα μπορω να πω στο beast deck που εφτιαξα+Sylvanas.

Δημοσ.

30 packs και ενα μυδι...
No legs και μονο 3 χρυσα.....Darkshire Councilman,Vilefin Inquisitor,Infested Wolf

Το μονο Deck που εχει φτιαχτει κομπλε απο το νεο Pack ειναι του Druid μου αλλα still...

Δημοσ.

Μπαίνω στον αμερικάνικο server πριν βγει σε εμάς για να ανοίξω τα 3 packs, για χαβαλέ. 2 legendary στα 3 packs (του priest και Bοοgeymοnster). Μπαίνω μετά να ανοίξω τα 13 κανονικά στον ευρωπαϊκο, πρώτο pack Mukla. Εντάξει δεν άνοιξα τίποτα άλλο απο legendary, αλλά 3 στα 16 packs καλά είναι θεωρώ.

Δημοσ.

Σταματάω να κλαίγομαι.

Άνοιξα άλλα 5 πακέτα από το δεύτερο daily και πήρα Ragnaros Lightlord και Χρυσό Herald Volazj :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...