Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άνοιξα τα πακς, συμπαθητικές κάρτες είναι (μερικές), αδιάφορες κάποιες άλλες.

Τις άνοιξα σήμερα το πρωί πριν φύγω για γραφείο και δεν είχα χρόνο να μελετήσω πολύ, οπότε "τυφλοσούρτις" έφτιαξα ένα "έτοιμο" ντεκ που δίνει το παιχνίδι, το "Shields Up!" του Πάλαντιν... και "σάρωσα", 7 νίκες στη σειρά (πήρα και τα έξτρα πακ άμεσα, έτσι).

Μια χαρούλα τον "τουμπάνιασαν" τον Divine-Shield Paladin. Καλό ντεκ-άκι.

Κάτι έχει πάει να γίνει και με τον Hunter (γιατί έφαγε μεγάλο "φέιλ" με τις νέες αλλαγές σε διάφορες κάρτες), ενώ πάνε να ψιλοδιορθώσουν τα ασυμάζευτα για τον Δρυίδη (που αυτός κι ο Ρογκ, νομίζω έφαγαν την μεγαλύτερη "φάπα" απ' αυτές τις αλλαγές στις κάρτες που έκαναν).

Οπότε, για όσους ζητούν πρώτες εντυπώσεις, με "Shields Up!" έτοιμο ντεκ που δίνει το παιχνίδι για Πάλαντιν (ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ αλλαγή/προσθήκη, δεν είχα καθόλου χρόνο να το ψάξω), το ντεκ-άκι αυτό πάει μια χαρά - αλλά τον έχω "χρυσώσει" πριν 1.5 χρόνο τον Πάλαντιν, βαριέμαι να παίζω πάλι Πάλαντιν (θα δω μπας και αξίζει να φτιάξω Standard ντεκ για Warlock, Priest, Shaman κτλ., που θέλω να "χρυσώσω").

Δημοσ.

75 packs, 3 legendary: yog, soggoth, twin emperor vek lor . τωρα είναι καλές? είναι φόλα? dunno...

Ότι deck με cthun παίξει θα έχει τον emperor.

Ο yog έχει novelthy value.

Ο soggoth wild δεν παίζει αλλά standard δε ξέρω ακόμη.

yshaarj,rag2,bogeymonster και κραφταρα το velkor απο καμια 75 πακετα

τι προτεινετε απο τα καινουρια legendaries?

Υπομονή να δούμε τι θα μετρήσει περισσότερο.

Δειτε decklists και εδώ.

http://www.hearthstonetopdecks.com/whispers-of-the-old-gods-pro-and-streamer-deck-lists-wog/

Δημοσ.

Ότι deck με cthun παίξει θα έχει τον emperor.

Ο yog έχει novelthy value.

Ο soggoth wild δεν παίζει αλλά standard δε ξέρω ακόμη.

Υπομονή να δούμε τι θα μετρήσει περισσότερο.

Δειτε decklists και εδώ.

http://www.hearthstonetopdecks.com/whispers-of-the-old-gods-pro-and-streamer-deck-lists-wog/

Ουτε μια μερα δεν εχει που βγηκε το expansion και να το ριξουμε κατευθειαν στο copy paste????Δεν καταλαβαινω την λογικη αυτη.

• Like 2
Δημοσ.

Η λογική είναι ότι δεν έχεις χρόνο για theorycrafting και deckbuilding, οπότε απλά παίρνεις τα έτοιμα από αυτούς που έχουν.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι λέτε να ισχύει αυτό που ακούγεται σαν φήμη ότι αν δώσεις χρήματα έχεις καλύτερο rng για τα σακούλια που θα ανοίξεις?

Σκέφτομαι μήπως δώσω ενα 15€ για 2 wing από Blackrock μηπως βελτιωθεί λίγο το rng .

Δημοσ.

Η λογική είναι ότι δεν έχεις χρόνο για theorycrafting και deckbuilding, οπότε απλά παίρνεις τα έτοιμα από αυτούς που έχουν.

Συγνωμη αλλα το παραπανω δεν εχει καν λογικη. Για expansion+standard mode που εχουν βγει εδω και κατι ωρες,αν ειναι να το ριξουμε απο τωρα στο copy paste ε εν μερη χανεται και η ουσια του γιατι παιζει καποιος αυτο το παιχνιδι.

Κοινως,αν δεν κανεις τωρα τους πειραματισμους με τις νεες καρτες/mode ποτε θα τους κανεις????Καλα για το περι''Δεν υπαρχει χρονος'' πραγματικα ασχολιαστο...

Να ρωτήσω κάτι λέτε να ισχύει αυτό που ακούγεται σαν φήμη ότι αν δώσεις χρήματα έχεις καλύτερο rng για τα σακούλια που θα ανοίξεις?

Σκέφτομαι μήπως δώσω ενα 15€ για 2 wing από Blackrock μηπως βελτιωθεί λίγο το rng .

Δεν ισχυει το παραπανω.Ισως να εχεις λιγο καλυτερο rng αν αγορασεις κατευθειαν με κανονικα χρηματα σακουλακια αλλα σε καμια περιπτωση δεν ισχυει αυτο που γραφεις περι adventure γιαυτο αλλωστε αυτα παραμενουν φημες.

• Like 3
Δημοσ.

Άλλος την βρίσκει στο παιχνίδι με το να φτιάχνει deck, κι άλλος με το να παίζει καλά αυτά τα deck.

Τι δεν μπορείς να δεχθείς; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...