Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει να μείνω δηλαδή μετά τις 2 να περιμένω ή θα βγει τα ξημερώματα??

Εγω λεω το πρωι με την ησυχια σου!

Δημοσ.

Εγω λεω το πρωι με την ησυχια σου!

καλα και το πρωι κανενας δεν σου λεει με σιγουρια οτι δεν θα υπαρχουν θεματα με τους servers :P

Δημοσ.

Ε θα εχει φυγει το πολυ load θεωρω. Επισης πρωι ειναι, κατι αλλο θα βρεις να κανεις, απο το να περιμενεις τωρα ποτε θα ανεβουν οι servers.

Δημοσ.

ήδη αρχισε τα κουλα, μολις με κόλλησε στο victory και χρειάστηκε restart. και τωρα δεν μπαινει καν. ναι δεν περιμενα να παει καθολου καλητερα.

επισης μολις πηγε 1 μου εδωσε 2 νεα quest αντι για 1 !?

Δημοσ.

ασε ρε, 2 νικες ηθελα ακομα και μου πηρα καπου στην μια ωρα για να τις βγαλω.. πραγματικα..

που λες.. 20 pack, τα 13 + 7 με gold. 3 epic μια gold common μια gold rare, μια. legendary.

nat the darkfisher. 2 μανα, 2/4 ο αντιπαλος εχει 50% πυθανοτητα να τραβιξει μια παραπανω καρτα.

περα του οτι κανανε ανακύκλωση απο παλιες καρτες. ΑΠΟ ολες, αυτη ρε γαμωτη;

φοβερό μαγκες μου. επρεπε να πέσω για υπνο τελικα.

Δημοσ.

ανοιξα γυρω στα 120 πακετα, μου κατσανε 4 legs και μπολικα golden. εχω τους δυο old gods. πηγα καλυτερα απο το προηγουμενο exp. μου εμεινει 6000 σκονη.

ο Boogeyman αξιζει η παει για σκονη; μου φαινεται αχρηστη καρτα.

Δημοσ.

107 packs εδώ, δεν έχω κάνει ακόμη τα quests να πάρω τα υπόλοιπα 10.

Από τα 107 βγήκαν:

23 epic

1 golden epic

6 legendary

- shifter zerus
- princess huhuran (hunter)
- xaril (rogue)
- nzoth
- 2 x yshaarj στο ίδιο πακέτο :P Ήταν ο TMark μέσα και λέγαμε WTF :D

Rare & common τύχανε ΠΟΛΛΑ duplicates και κάμποσες golden. 3k dust after all was said and done.

Καλά πήγε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 3 pack τα πηρα μολις εκανα log in. Αλλα 5 pack θα παρω οταν κανω 2 νικες. Τα υπολοιπα απο τα 13 πως τα παιρνω ?

3 packs από το log in. 

5 όταν κάνεις 2 νίκες στο standard

5 όταν κάνεις 7 νίκες στο standard (σου βγάζει το quest αυτό αφού τελειώσεις το προηγούμενο)

Σύνολο 13 packs. 

5-0 προς το παρόν με αυτό το deck. Τα 4 απ' τα games αυτά ήταν εναντίον face shaman, δεν έχασα κανένα. Ειδικά αν σου έρθει ο twin emperor πριν το turn 10 και μέχρι τότε καθαρίζεις το board, είναι gg. Τον black knight τον έβαλα γιατί βοηθάει εναντίον διαφόρων taunts που κυκλοφορούν + ότι ο face shaman παίζει με ένα 5-5 taunt τώρα (τουλάχιστον σε αυτά τα πρώτα games που είδα).

5OwFYCW.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...