Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aυτοί ζητάνε και κινητό για registration..

Δε πιστεύω να δέχομαι  τίποτα spams και στο κινητό.Κανείς που να είναι μέλος κ να επιβεβαιώσει η να διαψευσει?

Ρε τι κάνουμε για ένα γαμώκλειδο...

Οχι καμια σχέση ουτε καν θυμάμαι βασικά οτι έβαζες κινητό , ειμαι 2 χρόνια μελος και δεν εχω παρει ποτε spam ειτε σε κινητό η mail

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτοί ζητάνε και κινητό για registration..

Δε πιστεύω να δέχομαι  τίποτα spams και στο κινητό.Κανείς που να είναι μέλος κ να επιβεβαιώσει η να διαψευσει?

Ρε τι κάνουμε για ένα γαμώκλειδο...

εμενα ποτε δεν με εχουν ενοχλήσει

link#2865 καντε με add

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ένα σερί 5-0 τελικά πήγα Master 1 στο Ranked.

Το Deck: Aν βγάλετε Ragnaros που στη θέση του είχα ένα 2ο Link.png Site: Core Hound ήταν pretty much το ίδιο που με έφτασε Diamond 2. Δεν έχω βάλειLink.png Site: Acidic Swamp Ooze και είναι λίγο πρόβλημα ενάντια σε Warriors αλλά δε το έβαλα γιατί δεν κάνει combo με το deck μιας και δεν είναι beast. Αν δεν έχετεLink.png Site: Scavenging Hyena βάλτε 2 Link.png Site: Bloodfen Raptor που για το ίδιο κόστος είναι 3/2 και κάνουν combo μιας και αυτά είναι beast.

To Link.png Site: Savannah Highmane είναι must craft αν δε το έχετε όπως και οι Link.png Site: Knife Jugglers που αν και δεν είναι Beasts κάνουν ωραίο combo αφού συνεχώς κατεβάζεις minions άρα χρησιμοποιείς στο έπακρο το ability τους (τους jugglers τους έκανα craft και τους 2 δεν τους είχα από κανένα boster)

gQ8rDrd.png

Επεξ/σία από zeniath
  • Like 3

Πολυ καλο και γρηγορο!τα ooze κι εμενα μου λειπουν, απλα δε χωρανε ...
Καπως ετσι ειναι και το δικο μου hunter deck. απλα πιο consistent. εχω 14 ζευγαρια με μονες snipe, deadly shot.
πχ 1 ακομα highmane αντι core hound, θα εβγαζα καποιες μονές καρτες οπως ta traps, hunter, mark boar, arc shot, να διπλασιασω τις αλλες. θα ξερεις ετσι τι να περιμενεις, βγαζεις λιγο rng παραγοντα και φτιαχνεις ενα ποιο ολοκληρωμενο tactic γυρω απο το deck.
Απο την αλλη, αυτο το κανει ποιο μονοτονο και λιγοτερο ευελικτο φυσικα :)

Αυτά όλα είναι απο budget beast deck? Διάβαζα τώρα για κάτι σαν αυτο που πόσταρε ο zeniath (νομίζω) http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/9793019838 και μαζεύω λίγο ότι έχω (και ότι μοιάζει μιας και μου λείπουν καμια 7-8 cards για αυτό).

Missing:

2x Kill Command
1x Stranglethorn Tiger
2x Tundra Rhino
2x Savannah Highmane

Τα Savannah Highmane κυρίως δεν ξέρω με τι να τα αντικαταστήσω.

Στην tiger μπήκε μια αντίστοιχη taunt 5 xωρίς stealth και για τις υπόλοιπες προσπάθησα να πλησιάσω αλλα είναι too good.

Ήδη με τις -7 κάρτες φαίνεται πολύ εύκολο και σχετικά mindless στο πώς θα παιχτεί.

Γενικά any advice για τέτοιο deck για εντελώς αρχάριο; 

edit: Τα bugs μου μέσα. Βγήκα απο το deck και ενώ σε όλα τα άλλα μπορώ να μπώ να τα κάνω edit κτλ σε αυτό μπάλες. Στου κουφού την πόρτα. Άντε απο την αρχή πάλι. 3η φορά.

Άμα craftάρω 2o Highmane θα το βάλω εννοείται αντί για Core Hound.

Sistah δεν θέλω να βάζω πολλές κάρτες σε ζευγάρια γιατί θέλω να έχω και κάρτες πιο ευέλικτες για περισσότερες καταστάσεις. Απο το deck όπως το έχω σκεφτεί πάντως μου λείπει ένα 2ο Highmane  και ένα Link.png Site: Explosive Shot που θα το ανταλλάξω με το Link.png Site: Arcane Shot

Με ένα σερί 5-0 τελικά πήγα Master 1 στο Ranked.

Το Deck: Aν βγάλετε Ragnaros που στη θέση του είχα ένα 2ο Link.png Site: Core Hound ήταν pretty much το ίδιο που με έφτασε Diamond 2. Δεν έχω βάλειLink.png Site: Acidic Swamp Ooze και είναι λίγο πρόβλημα ενάντια σε Warriors αλλά δε το έβαλα γιατί δεν κάνει combo με το deck μιας και δεν είναι beast. Αν δεν έχετεLink.png Site: Scavenging Hyena βάλτε 2 Link.png Site: Bloodfen Raptor που για το ίδιο κόστος είναι 3/2 και κάνουν combo μιας και αυτά είναι beast.

To Link.png Site: Savannah Highmane είναι must craft αν δε το έχετε όπως και οι Link.png Site: Knife Jugglers που αν και δεν είναι Beasts κάνουν ωραίο combo αφού συνεχώς κατεβάζεις minions άρα χρησιμοποιείς στο έπακρο το ability τους (τους jugglers τους έκανα craft και τους 2 δεν τους είχα από κανένα boster)

gQ8rDrd.png

Προσωπικα θα εβγαζα Ragnaros , Core hound , Jugglers , Arcane Shot , Hunters Marks και Cobra ισως και Rhinos 

Θα πεταγα ακομα μεσα αλλο 1 exposive trap, 1 unleash και σιγουρα καποια neutrals οπως Grizzly και Raptor . Ισως και καποιο bow για να βοηθησει στο clear

Κρατας τα μικρα σου beasts και controlαρεις με traps και spells 

8η κινηση πετας 4-5 beasts κατω με Unleash the Hounds και κερδιζεις το game

Αλλα κλαιν ο καθενας παιζει οπως τον βολευει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...