Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γουστα ειναι αυτα. my point is, αυτο το 50αρικο μπορεις να το επενδύσεις πολυ καλύτερα αλλου. ειτε αυτο ειναι η αγορα καποιο καλου παιχνιδιου, ειτε φαι, ειτε σε καποιο studio

• Like 5
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το σημενρινο ypdate που προσθεσαν τα nerfs ποιες καρτες απο αυτες αξιζει να κανεις disechant εγω παντως εχω αυτες :

Ironbeak Owl x2

Knife Juggler x2

Leper Gnome x2

Master of Disguise x2

Keeper of the Grove x2

Με συμφερει να τα κανω ολα αυτα σκονη να μαζεψω σκονη για το νεο exp..??Εστω ποια απο αυτα θα πρεπει να κανω???

Δημοσ.

Αυτα ειναι του classic. Ετσι και αλλιως χρησιμα θα ειναι καπου καπου. 

Προσωπικα δε σπαω καμια καρτα, γιατι μπορει να χρησιμεψει στο brawl ή σε pve adventure μελλοντικα, ή ακομα και να παιζω wild mode για πλακα.

• Like 1
Δημοσ.

ίσως κάποια απο τις nerfed που την έχεις σε golden να αξίζει να την σπάσεις, κατα τα άλλα ούτε εγω σπάω γενικα πράγμα

• Like 1
Δημοσ.

εγώ αν χρειαστεί θα σπάσω απο τις nerfed 2 golden, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

τοσα packs θα ανοίξουμε την πρωτη μερα (free+απο gold).

επίσης ακόμα και τότε δεν είναι καλη ιδέα να κραφτάρεις αμέσως κάποιο Leg. Κάτσε να δεις που θα κατασταλάξει το meta κτλ.

σε καθε περιπτωση μπορεις απλά να σπάσεις οτι δεν νομιζεις οτι χρειάζεσαι, να κρατησεις το dust και μετα να το ξανακραφτάρεις στο ιδιο κόστος αν χρειαστει

Δημοσ.

Γεία σας, τώρα που μπαίνει το νέο mode, σκεφτόμουν αν αξίζει να αγοράσεις τα 50 packs??? (καθώς δε 8α έχει και πολλόι νόημα αμα δεν έχεις καμία 80άρα από τις καινούργιες κάρτες)

Βασικά μόνος σου πρέπει να το απαντήσεις αυτό. Εξαρτάται από το πόσο έχεις επενδύσει στο παιχνίδι και τι χρόνο αφιερώνεις. Αν ας πούμε παίζεις μόνο HS και τπτ άλλο, αξίζει και παραξίζει. Αν είσαι casual, δηλαδή καμία χαλαρή αρένα και rank 5 κάθε μήνα, τότε κράτα τα λεφτά σου. (Αν είναι να τα φας σε πιτόγυρα και να γίνεις 150 κιλά που προτείνει ο Χακέρω, δώστα σε καρτούλες! :P )

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι εσπασα τα παντα για τον πολυ απλο λογο του οτι αν η μια καρτα πχ juggler παραμεινει χρησιμη,ε μετα την ξανακραφταρω δεν χανω κατι.

• Like 3
Δημοσ.

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι σπάω όλες τις golden που άλλαξαν κι αν τις θέλω ξανά κάποια στιγμή απλά τις craftάρω χωρίς loss.

Δημοσ.

Εγω παλι εσπασα τα παντα για τον πολυ απλο λογο του οτι αν η μια καρτα πχ juggler παραμεινει χρησιμη,ε μετα την ξανακραφταρω δεν χανω κατι.

Αυτό. Εφόσον σπας σε full value, σπας τα πάντα και όταν αποφασισεις τι θέλεις περισσότερο από τις κάρτες που σου λείπουν τις ξαναφτιαχνεις.

Δημοσ.

Βασικά μόνος σου πρέπει να το απαντήσεις αυτό. Εξαρτάται από το πόσο έχεις επενδύσει στο παιχνίδι και τι χρόνο αφιερώνεις. Αν ας πούμε παίζεις μόνο HS και τπτ άλλο, αξίζει και παραξίζει. Αν είσαι casual, δηλαδή καμία χαλαρή αρένα και rank 5 κάθε μήνα, τότε κράτα τα λεφτά σου. (Αν είναι να τα φας σε πιτόγυρα και να γίνεις 150 κιλά που προτείνει ο Χακέρω, δώστα σε καρτούλες! :P )

πιτογυρα μονο!

αντε και κανα indie game, μονο και μονο για να εχεις να κανεις κατι καθως θα τρως τα πιτογυρα

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως κάποιος που παίζει πιο πολύ δε χρειάζεται να αγοράζει καθώς μαζεύει τόνους gold. Οι αγορές παραδόξως είναι για όσους δεν το λιώνουν, ή όσους θέλουν να έχουν μεγάλη συλλογή (goldens, preorder card backs κλπ). Ποτέ δε χρειάστηκε να αγοράσω packs αλλά αν δεν έπαιζα τόσο και με τράβαγε το ίδιο θα το σκεφτόμουν.

Δημοσ.

Πάντως κάποιος που παίζει πιο πολύ δε χρειάζεται να αγοράζει καθώς μαζεύει τόνους gold. Οι αγορές παραδόξως είναι για όσους δεν το λιώνουν, ή όσους θέλουν να έχουν μεγάλη συλλογή (goldens, preorder card backs κλπ). Ποτέ δε χρειάστηκε να αγοράσω packs αλλά αν δεν έπαιζα τόσο και με τράβαγε το ίδιο θα το σκεφτόμουν.

Το θεμα ειναι οτι το ολο θεμα με τα cardback αρχιζει να μου θυμιζει δυστηχως τα skin στο lol και σε αλλα Moba παιχνιδια.Δεν ειναι οτι οκ θα πληρωσω τωρα τα 45ευρω και αυτο το card back θα το χρησιμοποιω ως το τελος.πχ απο το Blackrock mountain ξεκινησε το ολο με το card back δωρο αν θυμαμαι καλα και σημερα παιζοντας το παιχνιδι δεν βλεπω πλεον ουτε ενα με αυτο το card back ενω τοτε ειχε γεμισει ο τοπος.

Δημοσ.

ποιο τελος; οταν σταματησει το παιχνιδι; τα cardbacks ειναι μερος της συλλογης. οποιος θελει τα αποκταει, οποιος θελει οχι.

Δημοσ.

Εγώ έσπασα όλες τις nerfed. Δε λίγες μέρες δε θα δίνουν full refund οπότε τις σπάω τώρα και αν χρειαστεί τις ξανακραφτάρω χωρίς να χάνω κάτι. Eπίσης πήρα 4500+ dust φορ φρή......

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...