Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την παρακολούθησα τη συζήτηση αυτή περί "στημένου" matchmaking, μερικές σελίδες πριν, αλλά για να είμαι ειλικρινής θαρρώ ότι δεν ισχύει. Δεν πιστεύω ότι η blizzard θα έμπαινε σε τέτοιο κόπο απλά και μόνο για να μας ζορίσει στο ladder. 

Δεν είναι θέμα ζορίσματος, είναι θέμα balancing. Τεσπα, βαριέμαι να το ξαναναλύσω, αλλά όπως γράφουν και οι σύντεκνοι πιο πάνω, παραείναι πολλές οι συμπτώσεις για να είναι απλά συμπτώσεις.

Επιπλεον , αρχισα να λιωνω αρενες παλι, να μαζεψω κανα gold. Παρτε και κανα αλλο class εκτος απο paladin ρε παιδια, δε γινεται αυτο. Ειμαι 5-1 και τα 6 παιχνιδια ηταν εναντιον paladin, αν ειναι δυνατον.

Πες μου όμως ότι εσύ δεν παίρνεις mage :P

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πες μου όμως ότι εσύ δεν παίρνεις mage :P

Χαχαχαχα.. Απ'ολα παιζω. Αναλογα τα quest που εχω. Mπορει να τυχει να παιξω και mage και paladin δεν λεω. Απλα αν παιζεις αρενα , θα καταλαβεις οτι σχεδον ολοι παιζουν paladin πλεον.

Δημοσ.

καλησπερα ξερει κανεις να μου πει την διαφορα του wild mode και του standard? και τι θα ισχυει με τα τις καρτες στο ranked ?

Δημοσ.

καλησπερα ξερει κανεις να μου πει την διαφορα του wild mode και του standard? και τι θα ισχυει με τα τις καρτες στο ranked ?

Το Wild θα έχει τα πάντα

Το Standard θα εχει μόνο τα τελευταία expansions/adventures. Αυτό για τώρα σημαίνει ότι στο Standard θα είναι όλα εκτός απο τα GvG και Naxxramas.

Θα υπάρχουν 2 ranked ladders, μια για το κάθε mode

Δημοσ.

ξερει κανεις αν θα μοιράσουν τα deck σε 9 για το wild και 9 για το standard ή αν θα εχουμε διαθεσιμα 18 και τα κανουμε οτι θέλουμε ή αν μας δώσουν επιπλέον 18 (18 wild + 18 standard), αν και ειναι λιγο υπερβολή το τελευταιο

επισης καρτες απο GvG θα μπορουμε να κερδισουμε σε αρενα, πακετα κλπ ? Φανταζομαι ναι? Θα τις μοιραζουν ανακατεμενες (δλδ μπορει να παρω μια καρτα απο gvg και μια classic στο ιδιο πακετο ή τα πακετα θα ειναι οπως μεχρι τωρα δλδ 5classic, 5gvg κλπ?

Τελος επειδη καποιες κάρτες απο gvg δεν τις εχω, αξίζει να αρχήσω να τις κραφταρω αν δεν τις χρειάζομαι. Ισα ίσα για τη συλλογή δλδ ή να περιμένω μπας και πετύχω καμια? Βεβαια για να τις μαζεψω όλες απο όλα τα expansion ειναι λιγο δύσκολο και μαλλον θα ξοδεψω τσαμπα dust που θα το χρειαζομουν για καποιες κάρτες, και προς το παρον λεω να περιμένω

Δημοσ.

ξερει κανεις αν θα μοιράσουν τα deck σε 9 για το wild και 9 για το standard ή αν θα εχουμε διαθεσιμα 18 και τα κανουμε οτι θέλουμε ή αν μας δώσουν επιπλέον 18 (18 wild + 18 standard), αν και ειναι λιγο υπερβολή το τελευταιο

επισης καρτες απο GvG θα μπορουμε να κερδισουμε σε αρενα, πακετα κλπ ? Φανταζομαι ναι? Θα τις μοιραζουν ανακατεμενες (δλδ μπορει να παρω μια καρτα απο gvg και μια classic στο ιδιο πακετο ή τα πακετα θα ειναι οπως μεχρι τωρα δλδ 5classic, 5gvg κλπ?

Τελος επειδη καποιες κάρτες απο gvg δεν τις εχω, αξίζει να αρχήσω να τις κραφταρω αν δεν τις χρειάζομαι. Ισα ίσα για τη συλλογή δλδ ή να περιμένω μπας και πετύχω καμια? Βεβαια για να τις μαζεψω όλες απο όλα τα expansion ειναι λιγο δύσκολο και μαλλον θα ξοδεψω τσαμπα dust που θα το χρειαζομουν για καποιες κάρτες, και προς το παρον λεω να περιμένω

Τα deck slot παραμένουν ως έχουν (18 σύνολο) και τα κάνεις ότι θες εσύ (wild-standard). 

Τα πακέτα από αρένα επίσης μένουν ως έχουν. Random πακέτο στο τέλος κάθε αρένας.

Άν έχεις κρατήσει αρκετό dust, γνώμη μου να κραφτάρεις κάρτες απο το expansion που βγαίνει και 

ότι περισσέψει το ρίχνεις στην συλλογή. Και όπως είπες πολλές απο τις κάρτες που σου λείπουν θα 

τις πάρεις μέσω αρένας.

• Like 2
Δημοσ.

Το Wild θα έχει τα πάντα

Το Standard θα εχει μόνο τα τελευταία expansions/adventures. Αυτό για τώρα σημαίνει ότι στο Standard θα είναι όλα εκτός απο τα GvG και Naxxramas.

Θα υπάρχουν 2 ranked ladders, μια για το κάθε mode

και το Blackrock Mountain

Δημοσ.

Γεία σας, τώρα που μπαίνει το νέο mode, σκεφτόμουν αν αξίζει να αγοράσεις τα 50 packs??? (καθώς δε 8α έχει και πολλόι νόημα αμα δεν έχεις καμία 80άρα από τις καινούργιες κάρτες)

Δημοσ.

οχι δεν αξηζει. με αυτα τα λεφτα μπορεις να παρει the culling, rocket league, who's your daddy, και τα ρεστα σε πιτόγυρα

13 packs παιρνεις με το καλήμερα μια χαρα ειναι για αρχη.

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν αξηζει. με αυτα τα λεφτα μπορεις να παρει the culling, rocket league, who's your daddy, και τα ρεστα σε πιτόγυρα

13 packs παιρνεις με το καλήμερα μια χαρα ειναι για αρχη.

Η ιδέα με τα πιτόγυρα μου άρεσε αλλά τα games μοιάζουν....γτπ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...