george_o/c Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Στο κινητό είχα δοκιμάσει και δεν μπορούσα να παίξω με τίποτα. Δεν με ενοχλούσαν τα κολληματάκια, με ενοχλούσε που έπρεπε να παίζω hearthstone σε τόσο μικρή οθόνη. Σε tablet παλεύεται κάπως κατ' εμέ, αλλά και πάλι δεν με ενθουσιάζει. Είμαι του PCιού εγώ Ωραίο το expansion, μου αρέσουν οι κάρτες. Μου αρέσει γενικότερα που απ' ότι φαίνεται θα αλλάξει επιτέλους το meta. Τουλάχιστον έχω σταματήσει να συναντώ πολλούς secret paladin, μόνο και μόνο γι' αυτό είμαι ευχαριστημένος Είχα πάρει το pre-order και έχω μαζέψει και 5k gold, ελπίζω να είμαι εντάξει. Δεν παίζω και κάνα άλλο game λόγω του ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος, οπότε κομπλέ.
devil-ji Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Rip combo rogue 2014-2016 thanx blizz Επεξ/σία 22 Απριλίου 2016 από devil-ji
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Απαραδεκτη η εφαρμογη για android.Κολλαει σα να μην πω τι.. Μπαινω playstore να τους κραξω. Το γεγονος οτι εχετε παλιες μπακατελες και εχετε και την απαιτηση να παιξετε το παιχνιδι χωρις προβλημα με ξεπερναει. Σε iphone 6 και Htc One M8(το τελευταιο ειναι κινητο του 2014 και το βρισκεις σε αγγελιες στα 180-200ευρω)κανενα απολυτως κολλημα. Σε Moto E 2015 μου εμφανιζει μηνυμα οτι το κινητο ειναι κατω απο τις προτεινομενες απαιτησεις και εχει μικρο κολληματα αλλα και παλι το παιχνιδι τρεχει. Σε Galaxy S2 φιλου ναι το παιχνιδι πηγαινε αστα να πανε. Μονο αν ειχες iphone πχ το 5 ή το 5s αν και παλιο θα σου ετρεχε νερο. Μπες να τους κραξεις επειδη το 3ετιας samsung σου κινητο δεν μπορει να τρεξει νερο το παιχνιδι.. Να επερνες πχ το S6 ή το S7 και να ετρεχε οπως λες το παιχνιδι χαλια να το καταλαβω....
hackerW32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 εμενα στο lg p880 σερνετε σε επιπεδο που το παιχνιδι ειναι unplayable. σε φαση να τρεχει με 1-5 fps σε αρκετα animation. εχω δοκιμασει 15 ρομς και 22 kernels, σε ολα το ιδιο. λογικα δεν γουσταρουν την nvidia και τον tegra 3 εκει στην blizzard απαρεδεχτο να μην μπορω να παιχω ενα card game σε ενα κινητό που παιζει αυτο μονο οταν ετρεχα στα 1.7ghz και 620 mhz την gpu έστρωνε καπως η κατασταση αλλα ειχα μιση ωρα αυτονομια και επιανε 80-83 βαθμους ο cpu τωρα βεβαια δεν παιζω πια, αλλα 8 μαμημενους μηνες στον στρατο δεν μπορουσα να παιξω, το lg το ειχα παρει καθαρα και μονο για τον στρατο για να παιζω κανα hs.. που να ηξερα οτι δεν εχουν κανει καθολου optimize.. εβλεπα τον αλλον με το iphone 5 να τρεχει σουπερ smooth.. λεω οκ blizzart, fu.
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 εμενα στο lg p880 σερνετε σε επιπεδο που το παιχνιδι ειναι unplayable. σε φαση να τρεχει με 1-5 fps σε αρκετα animation. εχω δοκιμασει 15 ρομς και 22 kernels, σε ολα το ιδιο. λογικα δεν γουσταρουν την nvidia και τον tegra 3 εκει στην blizzard απαρεδεχτο να μην μπορω να παιχω ενα card game σε ενα κινητό που παιζει αυτο μονο οταν ετρεχα στα 1.7ghz και 620 mhz την gpu έστρωνε καπως η κατασταση αλλα ειχα μιση ωρα αυτονομια και επιανε 80-83 βαθμους ο cpu τωρα βεβαια δεν παιζω πια, αλλα 8 μαμημενους μηνες στον στρατο δεν μπορουσα να παιξω, το lg το ειχα παρει καθαρα και μονο για τον στρατο για να παιζω κανα hs.. που να ηξερα οτι δεν εχουν κανει καθολου optimize.. εβλεπα τον αλλον με το iphone 5 να τρεχει σουπερ smooth.. λεω οκ blizzart, fu. LG p880 κινητο του 2012 εσυ.Ακομα πιο πισω Καλα σοβαρα τωρα καθομαι και διαβαζω για τα περι optimization σε Android σε συγκριση με Iphone??? Να λεμε και ευχαριστω βασικα γιατι το παιχνιδι ηταν να κυκλοφορησει αρχικα κυριως για ios και με ενα ενδεχομενο για Android και παλι καλα που το βγαλανε ταυτοχρονα.Τι να πουν δηλαδη και οι κατοχοι Windows phones... Ναι μπειτε στο play store και κραξτε το παιχνιδι λες και αυτο δεν γινεται γιατι οτι υπαρχει μεσα στο store,ειτε εφαρμογη ειτε παιχνιδι.Παντα θα πετυχεις μερικα ατομα στο οτιδηποτε να λενε οτι δεν τους δουλευει οπως πρεπει αυτο που κατεβασανε,τιποτα το καινουργιο.
hackerW32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 μιλάμε για card game fucking παιχνιδι με καρτες οχι για το crysis 3 των mobiles. optimize μπορουσαν να κανουν, αλλα στα @@ τους, ποσοι εχουν tegra 3.. και οχι optimize στον κώδικα, αλλα τουλαχιστον να εχει επιλογη να βγαζεις τα αχρείαστα animations λες και παιζω σε disko. καθε φορα που καποιος παιζει το deal 2-3 damage σε ολα τα minions με του κεραυνούς απλα βγαινω απο το game. συγνωμη κιολας που περιμενω να παιξω σε κινητο που το 12 ειχε 300-500 ευρω ενα παιχνιδι με καρτες.. και δεν το λενε και πουθενα οτι δεν ειναι playable σε tegra 3 οπως λενε για το tegra 2.. πηγα και εσκασα 100 ευρω για μεταχειρησμενο τσαμπα, ο φιλος μου με το fucking cubot x9 το παιζει νερο.. αυτο ειναι που με χαλασε, οτι πηρα ενα δυνατο κηνητο και δεν μπορει να παιξει ενα καρτο παιχνιδο. και αντε να λεγανε καπου οτι δεν παιζει να πω οκ εκανα μαλακια, ουτε αυτο δεν κανανε. συνεχίστε να σκαστε 50αρικα εσεις για packs οσοι το κανετε το ξερω ειμαι απο τους λιγους με tegra 3, και δεν εκραξα στο store, απλα εβαλα 4 αστερια με comment το προβημα που εχω. απλα να βγαλουν τα αχρειστα animation man.. τιποτα αλλο.. το γαματο δεν στο ειπα ε; λεω οκ το κινητό δεν το παιζει δεν πειραζει, στην πρωτη αδεια (4 μηνες μετα) θα φερω το archos gamepad μαζι μου που το παιζει νερο. οταν ειδα οτι το game δεν χωραγε στην μνημη.. χαχαχαχαχα λεω το ενα δεν το παιζει και στο αλλο δεν χωραει. οκ. την ευγαλα με psp emulator και minecraft τελικα την θυτεια. για τα quest εμπαινε ενας φιλος.. κρακρακρακρακραρκαρακρακρακρκα
parlapipas25 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Το γεγονος οτι εχετε παλιες μπακατελες και εχετε και την απαιτηση να παιξετε το παιχνιδι χωρις προβλημα με ξεπερναει. Σε iphone 6 και Htc One M8(το τελευταιο ειναι κινητο του 2014 και το βρισκεις σε αγγελιες στα 180-200ευρω)κανενα απολυτως κολλημα. Σε Moto E 2015 μου εμφανιζει μηνυμα οτι το κινητο ειναι κατω απο τις προτεινομενες απαιτησεις και εχει μικρο κολληματα αλλα και παλι το παιχνιδι τρεχει. Σε Galaxy S2 φιλου ναι το παιχνιδι πηγαινε αστα να πανε. Μονο αν ειχες iphone πχ το 5 ή το 5s αν και παλιο θα σου ετρεχε νερο. Μπες να τους κραξεις επειδη το 3ετιας samsung σου κινητο δεν μπορει να τρεξει νερο το παιχνιδι.. Να επερνες πχ το S6 ή το S7 και να ετρεχε οπως λες το παιχνιδι χαλια να το καταλαβω.... Nαι θα παρω το s7 να παιζω το hearthstone γιατι εχει τα σουπερ γραφικα και δεν μπορει να τρεξει στις πιο παλιες συσκευες ενω αλλα μια χαρα μπορουν. By the way το περασα απο την microsd στη μνημη του κινητου και εχει βελτιωθει αρκετα αλλα κατι μικροκολληματακια παραμενουν.
XMorsX Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν ειναι θεμα hardware. ΕΙναι πολυ πιο ευκολο να κανουν optimise το παιχνιδι για το ios και τα iphones παρα για τους χιλιους διαφορετικους συνδυασμους software και hardware που εχουν τα android τηλεφωνα. Εγω το εχω στο lenovo a806, αναλογο του samsung s4, ισως λιγο χειροτερο αλλα πιο συγχρονο, και παιζει αξιοπρεπως, χωρις να γλιτωνω κολληματακια ομως. 1
KilliK Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) ειδα την επιδειξη του Ben Brode και εχω το κακο προαισθημα οτι ολα τα νεα decks θα καταληξουν να ακολουθουν την ιδια στρατηγικη: buffare πρωτος οσο περισσοτερο μπορεις τους Old Gods και βγαλτους αμεσως για maximum carnage. οι νεες καρτες επισης δεν δειχνουν να εχουν κανενα απολυτως synergy με τις καρτες των TGT/LOE. εχουν ριξει ολο το βαρος στο νεο expansion, αγνοωντας τα προηγουμενα. επισης η αλληλεπιδραση με τους Old Gods ειναι σχεδον μονοδρομη, μονο σε δυο καρτες ειδα το effect του να επηρεαζεται απο την buffed κατασταση των Old Gods. οι περισσοτερες απλως buffaroun τα stats τους. τεσπα, ιδωμεν. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2016 από KilliK
Norone92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως προβλέπω πολύ Pirate Warrior, πολλά tier 1 decks για Mage και Midrange Hunter. Δε νομίζω πως τα C'thun decks θα είναι τόσο δυνατά. Οι αγαπημένες μου κάρτες μέχρι τώρα είναι το Cabalist's Tome, Blood to Ichor και το legendary του druid! Για να δούμε..
george_o/c Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Νομίζω είναι νωρίς ακόμα για προβλέψεις. Κάτσε να δούμε πως θα στρώσει ο agro paladin με τα divine shield, τι θα συμβεί με το zoo, με τον freeze mage και διάφορα άλλα. Ότι θα δούμε αρκετές από τις νέες κάρτες να παίζονται, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάντως αυτή τη season δεν είχα ανέβει από νωρίς λόγω του ότι δεν υπήρχε πολύς χρόνος, οπότε είχα κολλήσει λιγάκι μεταξύ των rank 11-10-9. Μου κάνει εντύπωση πόσος κόσμος παίζει εκεί secret paladin, είναι απίστευτο. Καλά δεν ανεβαίνουν, κάθονται στο ίδιο rank? Με το που έφυγα από το rank 7 και πάνω, συναντούσα μόνο druid, zoo και aggro shaman. Έπαιξα μόλις 3 games εναντίον priest, 2 εναντίον varian wrynn warrior και 2 εναντίον του παραδοσιακού control warrior. Όλα τα άλλα ήταν zoo, druid & shaman. Απ' τη στιγμή που μπήκα στο rank 5 και όσα games έπαιξα μέχρι το 4, ήταν ΟΛΑ ενατίον zoo. Χρειάζεται επειγόντως ένα φρέσκο meta
Zus Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Απ' τη στιγμή που μπήκα στο rank 5 και όσα games έπαιξα μέχρι το 4, ήταν ΟΛΑ ενατίον zoo. Χρειάζεται επειγόντως ένα φρέσκο meta Ας άλλαζες deck και θα σου έλεγα εγώ για πότε θα άλλαζε και το meta
george_o/c Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Την παρακολούθησα τη συζήτηση αυτή περί "στημένου" matchmaking, μερικές σελίδες πριν, αλλά για να είμαι ειλικρινής θαρρώ ότι δεν ισχύει. Δεν πιστεύω ότι η blizzard θα έμπαινε σε τέτοιο κόπο απλά και μόνο για να μας ζορίσει στο ladder.
kostask91 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Και γω δε μπορω να το πιστεψω, αλλα δε γινεται ο αλλος που παιζει aggro να παραπονιεται οτι αντιμετωπιζει συνεχεια reno, και γω που παιζω πιο late, control decks, να μην πετυχαινω σχεδον ποτε reno. Επιπλεον , αρχισα να λιωνω αρενες παλι, να μαζεψω κανα gold. Παρτε και κανα αλλο class εκτος απο paladin ρε παιδια, δε γινεται αυτο. Ειμαι 5-1 και τα 6 παιχνιδια ηταν εναντιον paladin, αν ειναι δυνατον.
BadBoy Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Γιατί το ότι στο 80% των παιχνιδιών κάρτα που έδιωξες στο mulligan θα έρθει στα πρώτα 2-3 draws πού το πάτε; Συμβαίνει ακόμη και με κάρτες που έχω μία φορά στο deck.
Προτεινόμενες αναρτήσεις