devilmanson Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παντως πολυ rng βλεπω στις καρτες ολες σχεδον που εχω δει κατι random σου δινουν...πλην του cthun που βλεπω ως μια σταθερη στρατηγικη εχω απορια τα νεα deck με τι βαση θα χτιστουν...
parlapipas25 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το παιχνιδι ειναι στυλ yu gi oh;Αξιζει να το περασω στο κινητο μου για να περναει η ωρα; 1
ntTriantafillos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 To combo Fon - SR είναι το μόνο σίγουρο nerf που θα γίνει. Που διάβασες το αντίθετο? Δεν είδα το αντίθετο, δεν είδα ωστόσο να μιλάνε ανοιχτά για nerf στον druid. Φυσικά και κάποιες classic θα χρειαστούν nerf. Επίσης από ότι είδα ανακοίνωσαν πως ό,τι nerf είναι να γίνει, θα γίνει ΠΡΙΝ το release του expansion
Tmark Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δεν είδα το αντίθετο, δεν είδα ωστόσο να μιλάνε ανοιχτά για nerf στον druid. Φυσικά και κάποιες classic θα χρειαστούν nerf. Επίσης από ότι είδα ανακοίνωσαν πως ό,τι nerf είναι να γίνει, θα γίνει ΠΡΙΝ το release του expansion Αύριο στο stream που θα γίνει το απόγευμα, θα ανακοινωθούν όλα τα nerfs και οι υπόλοιπες κάρτες. 1
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το παιχνιδι ειναι στυλ yu gi oh;Αξιζει να το περασω στο κινητο μου για να περναει η ωρα; ναι
LifeAndHope Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τρίτη θέση με τα bot του massan,pwnyhof και athene. γελάει ο κόσμος
Zus Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ βλέπω 43.486 viewers. Αν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι bots και ότι το CS και το LoL ΔΕΝ έχουν bots, κάνω ολική κυβίστηση.
XMorsX Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τρίτη θέση με τα bot του massan,pwnyhof και athene. γελάει ο κόσμος Μια στο τόσο γίνεται και αυτό ναι. Συνήθως όμως legitimate streamers το κρατάνε ψηλά. Και ειναι το θέμα ότι δε ξέρουμε τι παίζει με τα bots των άλλων παιχνιδιών.
ntTriantafillos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Rip Druid. http://www.hearthpwn.com/news/1361-keeping-hearthstone-fresh-card-nerfs 1
Zus Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μιλάμε αποκτά τρελό value και πάλι ο LeeRoy Jenkins. Ειδικά με τη σφαλιάρα που τρώει το Arcane Golem Rip Druid. http://www.hearthpwn.com/news/1361-keeping-hearthstone-fresh-card-nerfs Μην βιάζεσαι. Δεν βλέπω στη λίστα πουθενά το Savage Roar και αγχώνομαι
Deus ex machina Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δε ξερω αν οι αλλαγές σε owl και bgh είναι αρκετές για ένα πιο αργό meta. To blade flurry το σακατέψαν πάντως.
Lautrec Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το παιχνιδι ειναι στυλ yu gi oh;Αξιζει να το περασω στο κινητο μου για να περναει η ωρα; Αξίζει, αλλά φρόντισε να έχεις στο κινητό τουλάχιστον 3 γιγα γιατί πιάνει πάρα πολύ χώρο με την πάροδο του χρόνου.
Zus Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 To blade flurry το σακατέψαν πάντως. Δεν πειράζει, παραήταν imba.
privateer Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ότι νάνε nerfs τα περισσότερα. O Alex πως την γλύτωσε; Η πρωτη υποψήφια καρτα θα έπρεπε να ήταν. Το πρόβλημα ήταν το blade fury και το hunters mark. Yeah right
Προτεινόμενες αναρτήσεις