Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως πολυ rng βλεπω στις καρτες ολες σχεδον που εχω δει κατι random σου δινουν...πλην του cthun που βλεπω ως μια σταθερη στρατηγικη εχω απορια τα νεα deck με τι βαση θα χτιστουν...

Δημοσ.

To combo Fon - SR είναι το μόνο σίγουρο nerf που θα γίνει. Που διάβασες το αντίθετο?

Δεν είδα το αντίθετο, δεν είδα ωστόσο να μιλάνε ανοιχτά για nerf στον druid. Φυσικά και κάποιες classic θα χρειαστούν nerf. Επίσης από ότι είδα ανακοίνωσαν πως ό,τι nerf είναι να γίνει, θα γίνει ΠΡΙΝ το release του expansion

Δημοσ.

Δεν είδα το αντίθετο, δεν είδα ωστόσο να μιλάνε ανοιχτά για nerf στον druid. Φυσικά και κάποιες classic θα χρειαστούν nerf. Επίσης από ότι είδα ανακοίνωσαν πως ό,τι nerf είναι να γίνει, θα γίνει ΠΡΙΝ το release του expansion

Αύριο στο stream που θα γίνει το απόγευμα, θα ανακοινωθούν όλα τα nerfs και οι υπόλοιπες κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ βλέπω 43.486 viewers. 

Αν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι bots και ότι το CS και το LoL ΔΕΝ έχουν bots, κάνω ολική κυβίστηση.

Δημοσ.

Τρίτη θέση με τα bot του massan,pwnyhof και athene.

γελάει ο κόσμος

Μια στο τόσο γίνεται και αυτό ναι. Συνήθως όμως legitimate streamers το κρατάνε ψηλά. Και ειναι το θέμα ότι δε ξέρουμε τι παίζει με τα bots των άλλων παιχνιδιών.

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι στυλ yu gi oh;Αξιζει να το περασω στο κινητο μου για να περναει η ωρα;

Αξίζει, αλλά φρόντισε να έχεις στο κινητό τουλάχιστον 3 γιγα γιατί πιάνει πάρα πολύ χώρο με την πάροδο του χρόνου.

Δημοσ.

Ότι νάνε nerfs τα περισσότερα. O Alex πως την γλύτωσε; Η πρωτη υποψήφια καρτα θα έπρεπε να ήταν. Το πρόβλημα ήταν το blade fury και το hunters mark. Yeah right :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...