Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρελαθηκες; πεταμενα λεφτα, σαν τα 150 ευρω που εδωσα συνολικα στο λολ μεσα σε 2 χρονια για skins.

Καμία σχέση. Τα skins είναι cosmetic, αντίθετα οι κάρτες σε βοηθούν να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα decka

Δημοσ.

Καμία σχέση. Τα skins είναι cosmetic, αντίθετα οι κάρτες σε βοηθούν να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα decks

Να γελασω τωρα ή μετα?? :rolleyes:

Εκτως αν εισαι streamer ή τελως παντως το πας για πολυ σοβαρο competitive και το λιωνεις το ranked καθε μηνα(κοινως δεν παιζεις σχεδον τιποτα αλλο απο παιχνιδια)αρα εκει ναι τα σκας για οσα packs χρειαζεται.

• Like 2
Δημοσ.

Γέλα και ενδιάμεσα. :rolleyes:

Είναι σα να μου λες ότι αγοράζεις portraits για το HS και pets για το WoW και να τα συγκρίνεις αυτά με όπλα στο Battlefield.

Δεν μιλάμε για λεφτά ντε και καλά. Αν δεις οι περισσότεροι εδώ μέσα γράφουν ότι κρατάνε gold για να πάρουν πακέτα για το νέο xpac, σου κάνει εντύπωση ή μήπως είναι χαζοί?

Το hearthstone δεν παρεχει ανταγωνισμο(ή μαλλον σοβαρο). 

Όχι, δεν παρέχει ανταγωνισμό και δη σοβαρό. Γι' αυτό στο twitch είναι μονίμως τρίτο - τέταρτο πάνω από πολλά άλλα top παιχνίδια και σε παγκόσμια τουρνουά σκαρφαλώνει και πρώτο, τρία χρόνια μετά μάλιστα.   :rolleyes:

Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή:

twitch_zpsykw0oo8p.jpg

Δημοσ.

Και τι να μου λεει που ειναι το παιχνιδι 3ο στο twitch.Εγω και απο τους γνωστους streamer που εβλεπα πιο παλια αλλα και τωρα τελευταια μονο για το παιχνιδι δεν ενδιαφερονται.Ενα κατεβατο spam,μπηχτες,κοροιδιες και παει λεγοντας.

Λογικο ειναι να το βλεπεις τοσο ψηλα στο twitch καθως μιλαμε για ψευτο free to play και αυτο και το γεγονος οτι βγηκε και σε κινητα βοηθησε ακομα περισσοτερο στο να γινει πιο γνωστο.

Το οτι ειναι 3ο στο twitch δεν εχει να λεει και πολλα οσον αφορα τον ανταγωνισμο.

Επισης το δικο μου σχολιο πηγαινε στα λεφτα για packs αν αξιζουν ή οχι.Γιατι μου το γυρνας στο αν οι περισσοτεροι εδω παιρνουν τα packs με gold....

Δημοσ.

Μα μου σύγκρινες επί της ουσίας τα πληρωμένα πακέτα με τα skins του LoL. Όσοι αγοράζουν με λεφτά γουστάρουν το παιχνίδι και θέλουν να αποφύγουν το grind, κοινώς το ακριβώς αντίθετο που λες παραπάνω. Αν σκάσεις 45€ είσαι σε καλύτερη θέση από οποιονδήποτε F2P παίχτη. Και αυτό σε κάνει ανταγωνιστικότερο, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Δεν είναι skins για ποζεριά, είναι ουσιώδες boost

Δημοσ.

Μα μου σύγκρινες επί της ουσίας τα πληρωμένα πακέτα με τα skins του LoL. Όσοι αγοράζουν με λεφτά γουστάρουν το παιχνίδι και θέλουν να αποφύγουν το grind, κοινώς το ακριβώς αντίθετο που λες παραπάνω. Αν σκάσεις 45€ είσαι σε καλύτερη θέση από οποιονδήποτε F2P παίχτη. Και αυτό σε κάνει ανταγωνιστικότερο, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Δεν είναι skins για ποζεριά, είναι ουσιώδες boost

Ποιος σου συγκρινε τα πληρωμενα πακετα με τα skins του lol????Μηπως εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου?:)

Δημοσ.

Καμία σχέση. Τα skins είναι cosmetic, αντίθετα οι κάρτες σε βοηθούν να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα decka

Να γελασω τωρα ή μετα?? :rolleyes:

Εκτως αν εισαι streamer ή τελως παντως το πας για πολυ σοβαρο competitive και το λιωνεις το ranked καθε μηνα(κοινως δεν παιζεις σχεδον τιποτα αλλο απο παιχνιδια)αρα εκει ναι τα σκας για οσα packs χρειαζεται.

Μάλλον εσύ μπέρδεψες τα μπούτια σου :)

Δημοσ.

Μάλλον εσύ μπέρδεψες τα μπούτια σου :)

Και συνεχιζεις να εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου :P Ξαναδες πιο πισω τα σχολια μου και πες μου που ακριβως εχω αναφερει οτι αξιζει να δωσεις χρηματα για skins στο lol ή γενικα που εχω αναφερει καν το Lol..... Ελεος δηλαδη

Δημοσ.

Ρε συ Fulgore, r u mad bro? Απαντάω στον Hackerw και κάνεις quote την απάντηση και συνεχίζεις εκεί... Ε, αυτονόητο είναι ότι όταν απαντώ σε κάποιον άλλο και εσύ το quotareis θα θεωρήσω ότι ασπάζεσαι τη θέση του

Δημοσ.

Ρε συ Fulgore, r u mad bro? Απαντάω στον Hackerw και κάνεις quote την απάντηση και συνεχίζεις εκεί...

Αστον τον hacherw. Αυτος ειναι πλουσιος αφου τα εσκασε για wing λιγο πριν κυκλοφορησει το επομενο expansion με τις νεες καρτες :P

Οσο για τα περι skin μιας και το ανεφερες μεταξυ των δυο αν το θετεις ετσι 10φορες θα εδινα 100+ευρω στο hearthstone παρα για skin στο lol.Σε καμια βεβαια περιπτωση δεν θα εδινα χρηματα στο hearthstone αν ηθελα πχ ολες τις καρτες χρυσες(κατι σαν τα skin των moba ενα πραγμα).

• Like 1
Δημοσ.

νταξ δεν ειναι και vfm επιλογη το να αγορασεις πακετα για το expansion οταν ηταν γνωστο σχεδον 3 μηνες απο τη κυκλοφορια του...εγω εχω περιπου 6000 gold...αλλα αμα εχεις λεφτα και για βαριεσαι το grind, ισχυει οτι ισχυει και για τα υπολοιπα online παιχνιδια...ασφαλως και ειναι χρυσορυχειο για τη blizzard, που οταν πρωτοκυκλοφορουσε το παιχνιδι ουτε στα πιο τρελα της ονειρα δεν φανταζοταν τετοια κερδη(ποσσο μαλλον απο f2p)...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος για pre-order αν δεν είσαι παίχτης επιπέδου legend ή streamer. Πραγματικά κανένας. Εγώ πχ έχω 3000 gold αλλά και πάλι ούτε packs θα ανοίξω για τον απλούστατο λόγο ότι δεν παίζω ranked παρά μόνο μέχρι τα 5 level για τα rewards. Αρένες και πάλι αρένες. 

Δημοσ.

Εγω μαζευω gold χαβαλεδιαζω κ στο strivewire που εχει συνεχεια online τουρνουα μια χαρα.pre order για μενα κανεις μονο αν δεν εχεις την υπομονη του gold... οπως ειπε ενας πιο πανω 2 μηνες και σε προετοιμασαν για το update, οποτε σου δωσαν κ τις 2 επιλογες αγοραζεις η μαζευεις (fair enough για μενα).

Αυτο το expansion ειναι το πιο μεταβατικο για μενα καθως αλλαζει τα παντα στο game σαν ενα μικρο ρεσετ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος για pre-order αν δεν είσαι παίχτης επιπέδου legend ή streamer. Πραγματικά κανένας. Εγώ πχ έχω 3000 gold αλλά και πάλι ούτε packs θα ανοίξω για τον απλούστατο λόγο ότι δεν παίζω ranked παρά μόνο μέχρι τα 5 level για τα rewards. Αρένες και πάλι αρένες. 

Άνετα τα μαζεύεις και ας μην είσαι τέτοιου επιπέδου, μόνο τα daily να κάνεις από όταν ανακοινώθηκε το expansion. Υπομονή θέλει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...