Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To επιχείρημα μου στέκει ούτως η άλλως. Το αν δε θέλει να το δεί κανείς είναι άλλη υπόθεση.

Για να παίξεις την "fair" version του παιχνιδιού θέλει ένα Χ ποσό είτε σε gold είτε σε $$. Για να πάρεις gold (πέρα απο τα μαζεμένα που δίνει στην αρχή) θέλει να farmάρεις dailies. Για να φαρμάρεις dailies πρέπει να παίζεις unfair (σε γενικές γραμμές) games.

Aka να σε stompάρει 2-3 μέρες ο κάθε χορηγός για να παίξεις μία arena.

Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται...

Το παιχνίδι μου φαίνεται πως με διασκεδάζει (κάπως) ακόμα και σε αυτή την pay2win εκδοχή του. Θεωρώ though οτι έχουν πολύ λάθος μοντέλο. Αν γυρνούσαν την cash cow σε aesthetics ή σε κάποιου τύπου collection πιθανολογώ οτι θα έσκαγα πολλά $$.

Το να πληρώνεις όμως για να έχεις unbalanced πλεονέκτημα σε 1v1 παιχνίδι Ή για να παίξεις χωρίς ανισορροπίες μπάζει απο παντού.

Το lol ας πούμε είναι πραγματικό f2p  (άσχετα αμα έχω δώσει ΠΟΛΥ περισσότερα απο όσα θα έπρεπε)και δεν παρέχει κανένα πλεονέκτημα in-game. Ούτε κάν runes δε μπορείς να αγοράσεις. Έχεις δάχτυλα; Θα ανέβεις. Δεν έχεις; Bronze V. Σκάς $$ για την τάυλα σου και γιατι το real παιχνίδι είναι αρκετά engaging ώστε να σε κάνει να θέλεις να τα δώσεις.

Στο hearth που θέλει να θεωρείται f2p δε τα σκάς για καμία ταύλα, αλλα για να μπορέσεις να παίξεις στα ίσα τους χορηγούς. Όταν ο άλλος έχει Tyrion και εσύ παίζεις με τον booty bay bodyguard και τον daz dingo θα φάς πουλί. Ακόμα και αν ο άλλος παίζεις τυχαίες κάρτες. Η έννοια του pay2win.

Hm το είχα απο το πρωί αυτό το wall of text ξέχασα να πατήσω reply. Τι βλάκας θεέ.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν ο άλλος στο lol έχει σκάσει 100 ευρώ και έχει πάρει 24 rune pages ενώ εγώ παλέυω να πάρω μια με 6300 ip, τα οποία με το ρυθμό που παίζω τα φαρμάρω σε 1 week πως σου φαίνεται? Δεν έχει στοιχείο p2w σε αυτό το σκέλος το lol?

Και τα runepages είναι άκρως σημαντικό πράγμα στο lol,όχι aesthetic..

Δεν μπορεις να το συγκρινεις ετσι

Το ενα παιχνιδι ειναι ξεκαθαρα 1v1 duel , το αλλο παιχνιδι θα καταληξει παντα σε 5v5

Αλλα και παλι , τα runes παιζουν μικρο ρολο και μονο στο early game του παιχνιδιου

Ενα 20% σου βαζω , μεχρι το 6 lvl . Μετα δεν εχουν σημασια

Aς εχεις 25 διαφορετικα runepages , δεν θα αλλαξεις κατι αν δεν εχεις ιδεα πως να παιζεις

• Like 1

Είναι τόσο ασήμαντο το πόσο 2-3 runepages μπορούν να επηρεάσουν το actual game σου, και ειδικά σε βάθος χρόνων που παίζουμε οι περισσότεροι, που όχι δεν το καθιστά p2w.

• Like 1

http://www.lolking.net/summoner/euw/40101302#runes  #1 challenger euw. 2 rune pages. Just saying.

Στο hearthstone απο τα λίγα που καταλαβαίνω στο play/ranked superextradupergrandmasterleague τους βάζουν ladder με το account balance δε μπαίνουν κάν στον κόπο να παίξουν.

Αλλα τεσπά δεν υπάρχει λόγος για vs. Απλά έτσι το βλέπω. Στην τελική δεν έχω ιδέα απο card games μπορεί γι αυτό να με γλεντάνε μέχρι και τα Murlocks.

• Like 1

Κουβέντα κάνουμε, δεν το βλέπω σαν vs. Με την ίδια λογική που μου βάζεις τον whiteknight μπορώ να σου βρώ κι εγώ έναν από το HS σε 2-3 μήνες που θα είναι top 5 grandmaster league, χωρίς να έχει δώσει $$.

Σχετικά είναι όλα αυτά και έχουν να κάνουν κυρίως με το ατομικό skill του καθενός.

Όχι το πλεονέκτημα που δίνουν overall τα runes (που tbh έχω 12 pages και παίζω με τις 3-4 οι άλλες είναι swag) είναι αστείο ώστε να το συγκρίνουμε με αυτό που γίνεται στο hs. 

Αν θές να το συγκρίνουμε απλα φαντάσου κάποιον να έρχεται στο lane με ένα infinity,boots και 500hp παραπάνω.

• Like 1

Η μονη διαφορα σε ολους αυτους ειναι οτι εχουν σπονσορες απο πισω!Trump και hafu εχουν τη Razer, ο kripp και ο ellohime απο donations etc... (Περιπου 1000 δολαρια βοοστερς ανοιξε ο ellohime απο donations, το ειπε ο ιδιος!!!)

Αρενα μπορεις να παιζεις τελειως free, μετα απο καθε 30-40 νικες με τα coins. και αν σου κατσει και ενα καλο draftaρισμα παιζεις και 2 τσαμπα με τα coins.
και η ιδεα του disenchant-craft φανταστικη. ακομα εχω στο παταρι μου πανω απο 20.000 MtG cards... κανα χειμωνα με βλεπω να τις κανω προσαναμα για το τζακι! :)

Στην πραξη ειναι πολυ περισσοτερο

Για να κανεις 30-40 νικες θες 100 παιχνιδια minimum οταν δεν εχεις βαλει φραγκο

Υπαρχουν κ τα daily αλλα κλαιν μαιν , ξενερωνεις οταν μπαινεις να παιξεις κ ο αλλος σου κατεβαζει της παναγιας τα ματια κ εσυ παιζεις το basic του mage

• Like 3

μπήκα arena , έχασα την πρώτη μάχη γιατι πήγα να απαντήσω στο σταθερό 
τις επόμενες δύο τις κέρδισα 
τι ρόλο βαράει το κλειδί που αλλάζει ?

Aυτοί ζητάνε και κινητό για registration..

Δε πιστεύω να δέχομαι  τίποτα spams και στο κινητό.Κανείς που να είναι μέλος κ να επιβεβαιώσει η να διαψευσει?

Ρε τι κάνουμε για ένα γαμώκλειδο...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...