Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τις κάρτες του Naxxramas τι θα γίνει? Θα μπορεί κάποιος να τις κραφτάρει?

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με τις κάρτες του Naxxramas τι θα γίνει? Θα μπορεί κάποιος να τις κραφτάρει?

Ναι. Μόνο έτσι θα μπορείς να τις αποκτήσεις.

Δημοσ.

adventures που θα αποσυρθούν, αν δεν έχω ολοκληρώσει το heroic mode, θα μπορώ να το κάνω όποτε θέλω για το card back ή θα πρέπει να το κάνω τώρα;

Δημοσ.

Eσύ ΑΥΤΟ το θεωρείς "gaming";

Δηλαδή, είναι παιχνίδι; Ή απλά το μόνο που υπάρχει ως στρατηγική είναι πώς να κάψεις κάρτες κι έτσι να του κλέψεις τη νίκη;

Καρκίνωμα δεν το λέω... ΚΛΟΠΗ το ονομάζω. Και αδυνατώ να κατανοήσω ΠΩΣ κάποιος διασκεδάζει (παίζοντας ένα παιχνίδι), όταν... ουσιαστικά ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ, απλά... περνά την ώρα του μέχρι να καούν οι κάρτες του αντιπάλου.

Άμα ΚΑΤΣΕΙ αυτό το ντεκ... είναι μακράν χειρότερο του Πατρόνου.

Αλλά λέμε ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ. Διότι, θεωρητικά (και λογικά) παίζεις ουσιαστικά με ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ κάρτες Μάρλοκ - δεν σε συμφέρει να βάλεις άλλες κάρτες, μη και σου βγάλει το "Ένιφιν Χάπεν" μπούρδες κάρτες στο τέλος...

...Οπότε... αν έχεις φτάσει στον 8ο-9ο γύρο... σε "σαπίζει" ο άλλος και πασχίζεις με healing & taunts να επιζήσεις... σου ΕΡΧΕΤΑΙ η "Ένιφιν Χάπεν" (και διπλή άμα λάχει)... αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ γιατί δεν έχουν βγει τα 5 κωλο-Μάρλοκς...

...τότε ουσιαστικά είναι "μούφα" το ντεκ, χάνεις από χέρι.

Άμα όμως σου 'χουν βγει ΟΛΑ τα 5 αυτά Μάρλοκς ως τον 8ο γύρο... τότε... ναι, είναι "καρκίνωμα" ντεκ. Δεν "παλεύεται" να σου βγάλει 4-5 charge Μάρλοκς με "τούμπανο" δύναμη.

Milling λέγεται, είναι μια χαρά στρατηγική και την βλέπεις ακόμα πιο συχνά στο Magic όπου υπάρχουν decks που είναι πολύ πιο εξειδικευμένα στο να σου καίνε τις κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Μόνο έτσι θα μπορείς να τις αποκτήσεις.

Οπότε δεν έχει νόημα να ολοκληρώσω το τελευταίο στάδιο του Naxxramas. Καλύτερα να κρατήσω τα gold για κάτι άλλο

Δημοσ.

κρατας gold για το expansion για pack....μονοδρομος για οποιον θελει να μπει δυνατα χωρις να πληρωσει 44 ευρω! :-D  :-D  :-D

1 μηνα ++ αυτό κάνω κι εγώ.

Δημοσ.

Οπότε δεν έχει νόημα να ολοκληρώσω το τελευταίο στάδιο του Naxxramas. Καλύτερα να κρατήσω τα gold για κάτι άλλο

Eξαρταται ποσο σε ενδιαφερει να παιζεις στο wild format και αν θελεις ολες τις καρτες του τελευταιου δωματιου. Απο οτι θυμαμαι το shade ειναι τελευταιο δωματιο και αξιζει να το αποκτησεις, για μονο δυο καρτες αξιζει το crafting, αν θελεις τις περισσοτερες ομως θα σου βγει ακριβοτερα να craftareis.

Δημοσ.

Δες την anti-aggro teched λιστα του firebat. Εχει ενα combo αλλα δυο aspirants για να ριχνεις στο mirror entity και belchers και AoWs για taunts, και mind control tech για τα zoo decks (αυτο μπορει να ειναι shade απεναντι σε mage, αν και ουτε τα shades ειναι ιδανικα). Χειροτερο απο το standard midrange απεναντι σε αλλα midrange / control decks φυσικα, αλλα ειναι και ιδανικο απεναντι σε zoo που ειναι πολυ διαδεδομενο.

http://i.imgur.com/OipZ6OU.jpg

Μην περιμενεις να εκτοξευτει το winrate σου απεναντι τους και παλι, αλλα δοκιμασε το και πες μας εντυπωσεις.

Πηγη εδω: https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/4drjqd/tournament_midrange_druid_guide/

καπως καλυτερα αλλα οταν αποκτω board control με εχει ηδη φτασει στο 6 και χανω τελικα απο fireball. θα δοκιμασω να βαλω μερικα heals. 

Δημοσ.

κρατας gold για το expansion για pack....μονοδρομος για οποιον θελει να μπει δυνατα χωρις να πληρωσει 44 ευρω! :-D  :-D  :-D

Tον χρυσό τον κρατώ προσωπικά για αγορά έξτρα καρτών (για "σπάσιμο" και απόκτηση dust).

Όταν βγαίνει expansion campaign, την αγοράζω άμεσα - δεν κάθομαι να παίζω άπειρες ώρες για να ξεκλειδώσω "κούτσα-κούτσα" το campaign...

Ναι, δεν λέω, 45 ευρώ δεν είναι και λίγα, αλλά εγώ δεν έχω άλλη διασκέδαση (46 ετών με μωρό παιδί - όλο "μέσα" είμαι), οπότε δεν με πειράζει που και που να χαλάω το 45άρι. Άστε δε, που ενώ έχω ένα σορό τοπ τίτλους (πχ. Witcher 3, Grand Theif Auto 5, Ori Forest κτλ), εντούτοις με αυτή την... "πρέζα"-παιχνίδι ασχολούμαι καθημερινά, δεν μπορώ να σταματήσω.

Πάντως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ναι μεν καλά κάνουν που αποσύρουν σιγά-σιγά ένα campaign's pack-κάρτες - θέλει ανανέωση, πάντα έτσι γίνεται στα παιχνίδια καρτών - αλλά πρέπει όπως έκαναν και με εκείνη την ΤΟΠ κάρτα του Warrior που είχε καταστήσει τον "Patron-Warrior" ανίκητο... έτσι πρέπει να κάνουν και με την Reno Jackson κάρτα.

...Καταντάει σκυλοβαρετό πια, αυτή η κάρτα.

"Κι η κουτσή Μαρία" παίζει πλέον με Reno J. deck...

Τεσπά... Ο Dragon-Priest είναι ακόμα πολύ δυνατός, αν και θεωρώ ότι στα τοπ decks είναι ο Midrange Druid - περισσότερο και από τον Secret Paladin. O Secret Paladin ΕΑΝ του έρθουν βολικές οι κάρτες που χρειάζεται, είναι ανίκητος. ΕΑΝ, όμως. Διότι αν δεν του "κάτσουν" καλά, εύκολα τον κατανικάς - ειδικά αφού δεν μπορούν να "χωρέσουν" κάρτες στο deck του, όπως κάμποσα healing, taunts κτλ. Οπότε... αν δεν "κάτσει" καλά ο 6άρης Mystery... "την πάτησε".

Δημοσ.

Σταματηστε ρε παιδια δεν μπορω με αυτο το ανεκδοτο :D

Τι 45ευρω για 50packs οχαχαχα. Σχεδον οσο κανει το Overwatch(της ιδιας εταιριας)και ακριβοτερα απο πολλα παιχνιδια πχ το Dark Souls 3.Ξερω οτι πολλοι ειναι αυτοι που τα σκανε χοντρα στο Hearthstone αλλα 45ευρω για να παρεις στην ουσια ενα card back απλα για γελια.

• Like 2
Δημοσ.

Εχμ, ένα card back και 50 πακέτα έτσι; Και θα δώσω εγώ 45 ευρώ για τη μλκια το overwatch? Γιατί, για να παίζω ένα βελτιωμένο Team Fortress? Προτιμώ να μείνω με τις καρτούλες που δίνουν και card back

Το DS3 και όλοι οι τοπ τίτλοι δεν μπορούν να συγκριθούν με online παιχνίδια που σου παρέχουν διάρκεια και ανταγωνισμό. Άλλη φάση τα single player, άλλη φάση τα online.

Δημοσ.

Εχμ, ένα card back και 50 πακέτα έτσι; Και θα δώσω εγώ 45 ευρώ για τη μλκια το overwatch? Γιατί, για να παίζω ένα βελτιωμένο Team Fortress? Προτιμώ να μείνω με τις καρτούλες που δίνουν και card back

Το DS3 και όλοι οι τοπ τίτλοι δεν μπορούν να συγκριθούν με online παιχνίδια που σου παρέχουν διάρκεια και ανταγωνισμό. Άλλη φάση τα single player, άλλη φάση τα online.

Το hearthstone δεν παρεχει ανταγωνισμο(ή μαλλον σοβαρο). Οσο για το Overwatch μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα με το παραπανω αλλα και παλι τουλαχιστον αγοραζεις ολο το παιχνιδι(36ευρω σε κλειδαδικο) και ειναι και κυριως multiplayer.Το ιδιο φυσικα ισχυει και για αλλα παιχνιδια τα οποια εχουν single player και competitive multiplayer(βλεπε πχ Starcraft 2,Destiny,Call of Duty,Halo κλπ)

Να ταν σε φυσικη μορφη οι καρτες θα τα εσκαγα με ευχαριστηση(οπως εκανα/καναμε σε yu gi oh,MTG,Pokemon κλπ). Και το αστειο ειναι οτι ουτε καν τα 50packs θα σου φτασουν για ολες τις νεες καρτες. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...