XMorsX Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 ο control priest Πως σας φαινεται με harisson? Καλος ειναι στο meta που παιζουμε (πολλοι warriors και paladins). Πόσο μου τη βαράει όταν βγαίνουν skins και promos που δεν μπορούν να τα αποκτήσουν όλοι. Πάλι καλά που το πορτραίτο του Khadgar ειναι απαίσιο. Ποια δεν μπορουμε να αποκτησουμε? EDIT: Λες για τον khadgar. Ναι ειναι καποιο θεμα, δες μηπως καποιος φιλος σου εχει i-προιον γι ανα τον αγορασεις.
KilliK Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 υπαρχει κανα καλο anti-mage deck για τον druid? με εχουν τσακισει με τα removals τους και δεν μπορω να ξεκολλησω απο rank 17.
XMorsX Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) υπαρχει κανα καλο anti-mage deck για τον druid? με εχουν τσακισει με τα removals τους και δεν μπορω να ξεκολλησω απο rank 17. Δες την anti-aggro teched λιστα του firebat. Εχει ενα combo αλλα δυο aspirants για να ριχνεις στο mirror entity και belchers και AoWs για taunts, και mind control tech για τα zoo decks (αυτο μπορει να ειναι shade απεναντι σε mage, αν και ουτε τα shades ειναι ιδανικα). Χειροτερο απο το standard midrange απεναντι σε αλλα midrange / control decks φυσικα, αλλα ειναι και ιδανικο απεναντι σε zoo που ειναι πολυ διαδεδομενο. http://i.imgur.com/OipZ6OU.jpg Μην περιμενεις να εκτοξευτει το winrate σου απεναντι τους και παλι, αλλα δοκιμασε το και πες μας εντυπωσεις. Πηγη εδω: https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/4drjqd/tournament_midrange_druid_guide/ Επεξ/σία 15 Απριλίου 2016 από XMorsX 1
hackerW32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 το εχω ονομασει "καρκινος" αυτο το deck για προφανής λογους, σημερα πηρα το δευτερο δωμάτιο με τον τυπα που κανει δυο φορες τα batlecry, επρεπε να κανω ενα update στο deck
Tmark Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Είστε ευχαριστημένοι με τις κάρτες που έχουν γίνει release ως τώρα? Btw, την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει στο Twitch stream με Brode & Frodan όπου λογικά θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες κάρτες μαζί με τα nerfs που θα γίνουν στις υπάρχουσες όπως επίσης και η ανακοίνωση ότι 26 Απρίλη, ημέρα Τρίτη θα γίνει release το expansion μαζί με το Standard/Wild mode. 1
Zus Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 το εχω ονομασει "καρκινος" αυτο το deck για προφανής λογους, σημερα πηρα το δευτερο δωμάτιο με τον τυπα που κανει δυο φορες τα batlecry, επρεπε να κανω ενα update στο deck Μωρή Ηακέρω, βάζεις βίντεο που είναι private και περιμένεις να το δούμε? 1
hackerW32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ελα μωρε λαθος κλικ, πρεπει να φαίνεται τωρα 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 το εχω ονομασει "καρκινος" αυτο το deck για προφανής λογους, σημερα πηρα το δευτερο δωμάτιο με τον τυπα που κανει δυο φορες τα batlecry, επρεπε να κανω ενα update στο deck Eσύ ΑΥΤΟ το θεωρείς "gaming"; Δηλαδή, είναι παιχνίδι; Ή απλά το μόνο που υπάρχει ως στρατηγική είναι πώς να κάψεις κάρτες κι έτσι να του κλέψεις τη νίκη; Καρκίνωμα δεν το λέω... ΚΛΟΠΗ το ονομάζω. Και αδυνατώ να κατανοήσω ΠΩΣ κάποιος διασκεδάζει (παίζοντας ένα παιχνίδι), όταν... ουσιαστικά ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ, απλά... περνά την ώρα του μέχρι να καούν οι κάρτες του αντιπάλου. nope. και με τα απλα charge murlocks μπορει να σε νικησει. παθων. θενξ, τελικα το εκανα μεσω paypal. ωραια η old gods backcard. told ya. χειροτερο απο πατρονας ειναι. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι βαλανε να διπλασιαζονται τα murlocks αν πεθανανε δυο φορες προηγουμενως. οποτε εχεις τον οne-eye διπλο στο τελος. broken mechanic και ενα απο τα παραδειγματα που με κανει να αναρωτιεμαι αν δοκιμαζουν καθολου τις καρτες που φτιαχνουν. Άμα ΚΑΤΣΕΙ αυτό το ντεκ... είναι μακράν χειρότερο του Πατρόνου. Αλλά λέμε ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ. Διότι, θεωρητικά (και λογικά) παίζεις ουσιαστικά με ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ κάρτες Μάρλοκ - δεν σε συμφέρει να βάλεις άλλες κάρτες, μη και σου βγάλει το "Ένιφιν Χάπεν" μπούρδες κάρτες στο τέλος... ...Οπότε... αν έχεις φτάσει στον 8ο-9ο γύρο... σε "σαπίζει" ο άλλος και πασχίζεις με healing & taunts να επιζήσεις... σου ΕΡΧΕΤΑΙ η "Ένιφιν Χάπεν" (και διπλή άμα λάχει)... αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ γιατί δεν έχουν βγει τα 5 κωλο-Μάρλοκς... ...τότε ουσιαστικά είναι "μούφα" το ντεκ, χάνεις από χέρι. Άμα όμως σου 'χουν βγει ΟΛΑ τα 5 αυτά Μάρλοκς ως τον 8ο γύρο... τότε... ναι, είναι "καρκίνωμα" ντεκ. Δεν "παλεύεται" να σου βγάλει 4-5 charge Μάρλοκς με "τούμπανο" δύναμη. Καλά τα λές αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί δράκοι που έχουν πολύ καλά battlecries και δεν σε συμφέρει να τους ρίξει έτσι. Βέβαια από την άλλη, ένας 0 mana δράκος με 8-8 στο board είναι καλό tradeoff. Πιστεύω ότι η κάρτα δεν θα δει ιδιαίτερο play επειδή είναι πολύ αργή, όπως και ο Varian Wrynn που κάνει κάτι ανάλογο. Πολύ σωστό σχόλιο. Γενικά, σιχαίνομαι αυτές τις κάρτες που σου "πετούν" κάρτες - γιατί 8 στις 10 ΧΑΝΕΙΣ το battlecry τους, το οποίο είναι πολύ βασικό. Eγώ πάλι, αυτό το καιρό, παίζω με έναν Επιθετικό Warrior. Πολλά όπλα, πολλά charge (και το 2άρι αν έχεις δράκους, έχω βάλει 4-5 δράκους στο ντεκ), κάμποσα "μπουστ" σπελς και 1-2 clean boards σπελς... και πάει καλά. Επίσης, παίζω και με τον κλασσικό Midrange Druid - πολύ δυνατός. Πιο αξιόπιστο ντεκ απ' του Secret Pally, διότι αν δεν του κάτσουν όπως πρέπει τα Secrets...ουσιαστικά είναι "τελειωμένο" ντεκ. Παίζω και λίγο Raptor-Rogue. Μου "κάθεται" καλύτερα, μου "βγαίνει" καλύτερα απ' τον "Spell-Rogue" ή τον "Oil-Rogue". Και φυσικά συνεχίζω με Control & Dragon Priest, αξιοπρεπέστατα ντεκ. ...Δοκιμάζω αυτές τις μέρες και κάποιο "εναλλακτικό" Hunter ντεκ. Όχι Face, γιατί πλέον έχουν βγει ένα σορό ντεκς που το "ακυρώνουν" το παλιό-καλό Face Hunter ντεκ. 1
hackerW32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 οχι μονο διασκεδάζω αλλα και το καταευχαριστιεμαι κιολας. οχι, "gaming" θεωρω το robocraft το gta v και το the crew, το hearth για μενα ειναι για να περασει η ωρα, αν ειναι να εχω τα deck που εχουν ολοι δεν θα επαιζα τοτε, το θεμα ειναι να κανεις κατι σπανιο για μενα. προσοπικα εχω δει αντιπαλο με τετοιο deck 3-4 φορες μεχρι τωρα, και παιζω πανω απο χρόνο και δεν περιμενω να τελειωσουν οι καρτες, απλα τον αναγκαζω να τελιωσουν οι καρτες του και να χασει απο fatigue. o τυπας που κανει τα battlery x2 απλα μου εκανε το deck x4 φορες πιο καρκινιαρικο. απο την ωρα που το έφτιαξα δεν εχω χασει game. i challenge you. αλλα αμα παιξουμε θα μιλάμε skype και θα ανεβει youtube, best of 3. 3
devil-ji Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Είστε ευχαριστημένοι με τις κάρτες που έχουν γίνει release ως τώρα? Btw, την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει στο Twitch stream με Brode & Frodan όπου λογικά θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες κάρτες μαζί με τα nerfs που θα γίνουν στις υπάρχουσες όπως επίσης και η ανακοίνωση ότι 26 Απρίλη, ημέρα Τρίτη θα γίνει release το expansion μαζί με το Standard/Wild mode. Σχεδον καθολου. Το μονο που μου αρεσε ειναι οτι βγαζουν καλουτσικες/playable για rouge. Δεν νομιζω παντως να εχει την επιτυχια του LoE.
Tmark Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Σχεδον καθολου. Το μονο που μου αρεσε ειναι οτι βγαζουν καλουτσικες/playable για rouge. Δεν νομιζω παντως να εχει την επιτυχια του LoE. Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις απόλυτα, το ένα ήταν Adventure το άλλο είναι Expansion.
XMorsX Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Είστε ευχαριστημένοι με τις κάρτες που έχουν γίνει release ως τώρα? Eγω ειμαι προς το παρον. Οχι απολυτα, καθως καποιες καρτες θα κρινουν ενιοτε το gaming απο το εγγενες extreme rng τους, αλλα γενικα φαινεται να εχει πολλες καρτες που ειναι πολυ καλες αλλα οχι Dr.Boom /Shredder tier καλες, οποτε και θα αλλαξει το meta.
guido Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ακόμα μια κάρτα για mage με "random"... "So it's Flamewanker except it's shit"
xavier Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 θα δειξει οταν δουμε ολες τις καρτες, το πιο σημαντικο ειναι τα nerfs, γιατι στο standard ουσιαστικα θα αλλαξουν πολυ τα ντεκ. πολλα απο τα παλια θα γινουν unplayable...η απωλεια του naxramas επισης ειναι πολυ σημαντικη, οπως και το πιθανο νερφαρισμα στο big game hunter...
privateer Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Eσύ ΑΥΤΟ το θεωρείς "gaming"; Δηλαδή, είναι παιχνίδι; Ή απλά το μόνο που υπάρχει ως στρατηγική είναι πώς να κάψεις κάρτες κι έτσι να του κλέψεις τη νίκη; Καρκίνωμα δεν το λέω... ΚΛΟΠΗ το ονομάζω. Και αδυνατώ να κατανοήσω ΠΩΣ κάποιος διασκεδάζει (παίζοντας ένα παιχνίδι), όταν... ουσιαστικά ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ, απλά... περνά την ώρα του μέχρι να καούν οι κάρτες του αντιπάλου. σιγα το deck ΄Οποτε χάνεις από κάποιο mill deck σκεψου ποσα games εχει χασει ο τυπος πιο πριν και θα νιωσεις καλυτερα 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις