Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσιμπάς τον BGH με κανέναν Nefarian που θα έχει ήδη κάνει τη δουλειά του (τα δύο spells) και μετά unleash the dragons :D

Δεν τον έχω δει σε υψηλά ranks τον dragon priest

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσιμπάς τον BGH με κανέναν Nefarian που θα έχει ήδη κάνει τη δουλειά του (τα δύο spells) και μετά unleash the dragons :D

Κάτσε να δούμε το nerf που θα φάει ο bgh πρώτα, γιατί νομίζω ότι θα είναι μεγάλο.

Δημοσ.

Όλοι για nerf στον bgh μιλάνε αλλά με τόσα ντουβάρια minion που βγαίνουν γιατί να τον nerfάρουν? για να γεμίσουμε controll decks? Άλλα πράγματα χρειάζονται άμεσα nerf και όχι ο bgh. O druid έχει γίνει το πιο stable deck για laddering by far για παράδειγμα. Ακόμη και τώρα που σταμάτησε το combo, επανέρχεται κάποιου είδους ramp ή βγαίνουν καινούρια (δες somitequila που πήγε #1). 

Δημοσ.

εγω παντως εδω και ποσσους μηνες στο ρανκ5 παω εντελως στο χαβαλε με dragon priest.

o dragonlord μου φαινεται μετριος, αρκετα slow καρτα για να αλλαξει κατι στο παιχνιδι...κοντρα σε aggro θα εχει κριθει το παιχνιδι μεχρι turn10, κοντρα σε control deck, παλι θα φοβασαι shadowflame,brawl,nova/doomsayer, twisting nether, equality conscecration/wild pyro,lighbomb κτλ....

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο μου τη βαράει όταν βγαίνουν skins και promos που δεν μπορούν να τα αποκτήσουν όλοι.

Πάλι καλά που το πορτραίτο του Khadgar ειναι απαίσιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...