Zus Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν χωράει δυστυχώς. Ήδη έχω βάλει Harrison που είναι εντελώς ευκαιριακή κάρτα, χώρια που από τέλος του μήνα δεν θα παίζει πλέον και ψήνομαι να μάθω καλά ένα deck το οποίο θα είναι viable και μετά το Old Gods. Επιπλέον, είτε με Loatheb, είτε χωρίς, από Anyfin θα χάσω, θέλω, δεν θέλω, εκτός αν με κάποιο τρόπο γίνω zoo priest.
XMorsX Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το playstyle ταγαμωολααποχέρι με ενοχλούν. Δεν με ενοχλούν ούτε τα aggro, ούτε τα midrange, ούτε τα Control, ούτε ακόμα και τα διεστραμμένα mill τόσο πολύ, γιατί εκεί έχεις τρόπο αντίδρασης. Με ενοχλεί το γεγονός ότι είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις, no matter what. Επιπλέον με ενοχλεί πολύ να μου κάθεται το ίδιο deck matchup τέσσερις φορές στη σειρά και εκεί που πιέζω για 8 να βρίσκομαι στο 10, μιας και μιλούσαμε για matchup RNG 2-3 σελίδες πίσω. Χθες έπαιζα entomb priest 8 ώρες. Face Hunter και Zoo συνάντησα από δύο φορές. Μιλάμε για ένα ποσοστό περίπου 2 στα 30, aka 7% όταν ξέρουμε όλοι πόσο δημοφιλή είναι αυτά τα deck. PS Αθέτησα το λόγο μου, δεν εγκατέστησα deck tracker για να δείτε με στοιχεία αυτά που υποστηρίζω. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο αξιόπιστο και φυσικά νόμιμο decktracker? https://github.com/Epix37/Hearthstone-Deck-Tracker Και εγώ πετυχαίνω murlock pala κυρίως. Αν θες να ανέβεις πιο αξιόπιστα παίξε druid / zoolock. Αν και ξέρω ότι δε το θεωρεις λύση. Συμφωνώ ότι δύο entomb είναι πολλά για τον priest στο meta μας, ειδικά αν παίζεις Elise. 1
Zus Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 https://github.com/Epix37/Hearthstone-Deck-Tracker Και εγώ πετυχαίνω murlock pala κυρίως. Αν θες να ανέβεις πιο αξιόπιστα παίξε druid / zoolock. Αν και ξέρω ότι δε το θεωρεις λύση. Συμφωνώ ότι δύο entomb είναι πολλά για τον priest στο meta μας, ειδικά αν παίζεις Elise. Ναι, φυσικά, Elise είναι. Δεν μου αρέσει να ανεβαίνω στο ladder με ότι επιτάσσει το meta, χώρια που είμαι μόλις 100 νίκες μακρύα από το να χρυσώσω τον Priest.
xavier Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 αυτη την elise τι την παιζετε? εμενα μου αρεσει πιο πολυ ο dragon priest απο τον auchenai
XMorsX Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 αυτη την elise τι την παιζετε? εμενα μου αρεσει πιο πολυ ο dragon priest απο τον auchenai H Elise επιτρεπει να γεμισεις το deck σου removals και low cost minions, τα οποια σου επιτρεπουν να αντιμετωπισεις καλυτερα τα πιο γρηγορα decks απο το δικο σου χωρις να σου λειπουν threats απεαντι σε control decks. Με αυτο το σκεπτικο, τα δυο entomb ειναι περιττα γιατι ετσι κι αλλιως θα εχεις threats για το endgame. Ενα entomb εχει νοημα ως hard removal. Ο murlock pala ειναι η μονη εξαιρεση που τα δυο entomb λειτουργουν καλυτερα απο την elise imo, γιατι οσα removals και να εχεις δεν μπορεις να σταματησεις τα anyfin αν δεν του κανεις entomb ή transform (cabal + recobombulator αλλα ποιος παιζει τετοιο συνδυασμο) τα murlocs. Oριστε το deck του kolento για laddering που επιπλεον χρησιμοποιηθηκε απο τον νικητη ενος tournament. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/kolentos-season-21-control-priest/ Φυσικα και δουλευει και ο συνδυασμος δυο entomb χωρις elise, αλλα ειναι χειροτερος για laddering στις περισσοτερες περιπτωσεις. 1
Zus Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Oριστε το deck του kolento για laddering που επιπλεον χρησιμοποιηθηκε απο τον νικητη ενος tournament. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/kolentos-season-21-control-priest/ Αυτό είναι ακριβώς το deck που παίζω. Εξαιρετικής έμπνευσης ομολογώ, μου αρέσει ιδιαιτέρως το γεγονός ότι μπορείς να προσαρμόζεται σε antiaggro, midrange, control και fatigue, ανάλογα τον αντίπαλο. 1
Tmark Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 https://www.reddit.com/r/WOGPRDT/comments/49dwz9/prerelease_card_reveal_order/
gotheron2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αξιζει να καταστρεψω τον deathwing μου για να φτιαξω justicar ??? Βεβαια μου λειπουν πολλες καρτες ακομα, αλλα εστω να εχω καλυτερη καρτα απο τον deathwing...!! Δεν τον εχω gold, μαζι του θα διαγραφτουν και αλλες καρτες που δεν τις χρησιμοποιω...!!
ultralisk Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Justicar παίζεται πολύ σε Warrior και Priest...αν ασχολείσε με αυτά τα classes σπάσ' την
gotheron2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Justicar παίζεται πολύ σε Warrior και Priest...αν ασχολείσε με αυτά τα classes σπάσ' την Κυριως παιζω warrior αλλα μου λειπουν καρτες φυσικα...σχεδον ολες οι epic και ο hellscream..!!!
Sartiv Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Gotheron2 , αμα σου λειπουν πολλες καρτες, καλυτερα να μην σπασεις τιποτα μεχρι να μαζεψεις και αλλες καρτες. Τοτε θα δεις τι deck μπορεις να φτιαξεις και θα craftαρεις 2-3 καρτες που θα σου λειπουν απο αυτη τη συλλογη. Εξαλλου συντομα βγαινει νεο expansion και θα αλλαξει πολυ το meta, στο standard mode τουλαχιστον.
gotheron2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Gotheron2 , αμα σου λειπουν πολλες καρτες, καλυτερα να μην σπασεις τιποτα μεχρι να μαζεψεις και αλλες καρτες. Τοτε θα δεις τι deck μπορεις να φτιαξεις και θα craftαρεις 2-3 καρτες που θα σου λειπουν απο αυτη τη συλλογη. Εξαλλου συντομα βγαινει νεο expansion και θα αλλαξει πολυ το meta, στο standard mode τουλαχιστον. Σαν εχεις ενα δικιο...η αληθεια ειναι πως πρεπει να μαζεψω καρτες αλλα θελω να κανω μια ερωτησει... Βλεπω decks και εχουν ολα μεσα Naxx το Νaxx μετα απο το standard mode δεν θα παιζεται αλλα δεν θα παιζεται γενικως?? δηλαδη θα διαγραψουν τις καρτες τελειως?? η απλα δεν θα παιζεται στο standard και θα υπαρχουν μονο στο wild mode??? Αυτο θα γινει και στα packs GvG??
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 η απλα δεν θα παιζεται στο standard και θα υπαρχουν μονο στο wild mode??? Αυτο θα γινει και στα packs GvG?? Αυτό ακριβώς. Naxx και GvG βγαίνουν εκτός από το Standard mode, αλλά θα συνεχίσουν να παίζονται στο Wild mode
gotheron2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αυτό ακριβώς. Naxx και GvG βγαίνουν εκτός από το Standard mode, αλλά θα συνεχίσουν να παίζονται στο Wild mode Ευχαριστω παρα πολυ..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις