devil-ji Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Πραγματικα ειναι legendary card και μαλιστα old god και ειναι απο τις χειροτερες στο παιχνιδι , ΕΛΕΟΣ
XMorsX Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Παρολο που και εμενα η αρχικη αντιδραση μου ειναι τι μλκ ειναι αυτη η καρτα, παρολα αυτα κοιτοντας την πιο ψυχραιμα, τουλαχιστον τα 2/3 spells (εκτιμηση, εδω μπορει να κανω και λαθος, και αν οντως κανω η αν δεν εχω καταλαβει πως ακριβως λειτουργει η καρτα τοτε ισως οντως ειναι unplayable) στο παιχνιδι ειναι ξεκαθαρα υπερ σου (πχ Deadly Shot). Αν λοιπον παιχτει οταν προκειται να ριξει πολλα spells, οι πιθανοτητες να αλλαξει το παιχνιδι υπερ σου ειναι μαζι σου κατα μεγαλο ποσοστο. Ακομη και ετσι βεβαια, το rng ειναι τοσο εντονο που δε ξερω αν θα βρεθει σε κανενα competitve deck, εστω και για ladder. Σε tournament δε νομιζω να θελει να ρισκαρει καποιος twisting neather η 3 pyroblast στον εαυτο του. Αλλα δεν ειναι για να την ξεγραψουμε ακομη σιγουρα.
Zus Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Θα νερφάρει κάποιος ηλίθιος της Blizzard το Anyfin can Happen μπουρδελοντεκ? 30 dmg από το χέρι, χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης και τους πείραζε ο Patron warrior κατά τα άλλα. Και για το ματσάρισμα που λέγαμε, 4 φορές σερί ΤΕΣΣΕΡΙΣ, με anyfin can happen Paladin και εγώ με Priest που δεν έχω καμία τύχη 1
XMorsX Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Nαι και εγω ειμαι αρνητικος απεναντι σε decks με τοσο πολωμένα matchups. To σιγουρο nerf που θα φαει ο murlock paladin ειναι οτι δε θα μπορει να χρησιμοποιησει το legendary charger του στο standard. Οσο για το wild... anyfin 's possible I guess. Για την ιστορια, αν καταφερεις να του κανεις entomb τους δυο warleaders (ή τoν murk-eye που δε θα γινει ποτε ομως απεναντι σε καλο pala) μπορεις να νικησεις. Φυσικα μιλαμε για πιθανοτητες χειροτερες του κλασικου freeze mage απεναντι σε control warrior. 1
Locko Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Θα νερφάρει κάποιος ηλίθιος της Blizzard το Anyfin can Happen μπουρδελοντεκ? 30 dmg από το χέρι, χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης και τους πείραζε ο Patron warrior κατά τα άλλα. Και για το ματσάρισμα που λέγαμε, 4 φορές σερί ΤΕΣΣΕΡΙΣ, με anyfin can happen Paladin και εγώ με Priest που δεν έχω καμία τύχη Αντιθέτως με τον Priest έχεις πολύ καλό matchup. Όπως είπε ο XMorsX κάνεις Entomb τους Warleader και του κόβεις το combo. Μόνο εάν είναι πολύ καλός ο άλλος και παίξει κάτι όπως Pyromancer + Warleader + Equality για να τον κάνει suicide μπορεί να σε νικήσει.
Zus Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το deck μου παίζει μόνο ένα entomb, συνεπώς αυτό το κάνει και πιο δύσκολο να το έχω στο χέρι όταν το χρειάζομαι και σίγουρα όχι και τους δύο warleaders.
πανηλειακός Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 εγώ που παίζω anyfin προσωπικά χάνω πολλές φορές..ΕΚΤΟΣ και το παιχνίδι πάει late... που συνήθως δεν πάει δεν ξέρω ίσως να μην το παίζω και εγώ καλά..αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο op
XMorsX Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν είναι op το ντεκ σε καμία περίπτωση. Είναι το γεγονός ότι έχει σχεδόν σίγουρη νίκη απέναντι σε control decks που του δίνουν το χρόνο να παίξει δύο anyfins που το κάνει unfun to play against. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2016 από XMorsX
ntTriantafillos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Θα νερφάρει κάποιος ηλίθιος της Blizzard το Anyfin can Happen μπουρδελοντεκ? 30 dmg από το χέρι, χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης και τους πείραζε ο Patron warrior κατά τα άλλα. Και για το ματσάρισμα που λέγαμε, 4 φορές σερί ΤΕΣΣΕΡΙΣ, με anyfin can happen Paladin και εγώ με Priest που δεν έχω καμία τύχη entomb τα epic murloc. Μόνο έτσι κερδίζεις 100% edit: Γράψε λάθος , απάντησα χωρίς να έχω διαβάσει τα παρακάτω ποστ
Zus Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να έχω δύο entomb στο deck γιατί γίνεται πολύ αργό για άλλα matchups προφανώς και με το ένα entomb υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην το έχεις στο χέρι. Επιπλέον αν πάρω κάποιο murlock με cabal είναι αστείο, μόλις πεθάνει να το εμφανίζει στο board του αντιπάλου. Γενικά η λογική του ξεκωλιάζω τον άλλον από το χέρι θα έπρεπε να έχει ήδη εκλείψει. Freeze mage, Anyfin, Combo druid, Patron Warrior, Aggro Shaman δεν θα έπρεπε να έχουν εμφανιστεί καν στο παιχνίδι. Δίνω μόνο ένα πόντο σε oil - miracle rogue καθότι αν δεν υπήρχαν αυτά τα decks, rogue δεν θα έπαιζε κανείς.
Locko Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν είναι υπερβολικό να σε πειράζουν τα μισά decks; Και decks με διαφορετικό playstyle και win conditions. Είμαι ο μόνος που δεν έχει πρόβλημα με το variety των decks στο ladder;
Zus Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το playstyle ταγαμωολααποχέρι με ενοχλούν. Δεν με ενοχλούν ούτε τα aggro, ούτε τα midrange, ούτε τα Control, ούτε ακόμα και τα διεστραμμένα mill τόσο πολύ, γιατί εκεί έχεις τρόπο αντίδρασης. Με ενοχλεί το γεγονός ότι είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις, no matter what. Επιπλέον με ενοχλεί πολύ να μου κάθεται το ίδιο deck matchup τέσσερις φορές στη σειρά και εκεί που πιέζω για 8 να βρίσκομαι στο 10, μιας και μιλούσαμε για matchup RNG 2-3 σελίδες πίσω. Χθες έπαιζα entomb priest 8 ώρες. Face Hunter και Zoo συνάντησα από δύο φορές. Μιλάμε για ένα ποσοστό περίπου 2 στα 30, aka 7% όταν ξέρουμε όλοι πόσο δημοφιλή είναι αυτά τα deck. PS Αθέτησα το λόγο μου, δεν εγκατέστησα deck tracker για να δείτε με στοιχεία αυτά που υποστηρίζω. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο αξιόπιστο και φυσικά νόμιμο decktracker?
Locko Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το hsdecktracker. Έχει και κάποια χρήσιμα feature εάν βαριέσαι να σκεφτείς, όπως τι κάρτες έχεις παίξει εσύ κι ο αντίπαλος σου και ποιο είναι το chance να τραβήξεις μία κάρτα στο επόμενο draw. Πάντως τα deck που σε combάρουν, υπάρχει τρόπος να τα κάνεις shutdown με κάρτες όπως π.χ. Loatheb. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις