Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ήθελε deck για priest? Να δώσω το δικό μου αν είναι, σε μιάμιση μέρα από 11 level πήγα 5. Γενικά έχει 4 μήνες τώρα πάω συνέχεια 5 και τα παρατάω (θέλω τα rewards και κυρίως γουστάρω να παίζω αρένες, κάνω περίπου 30 τον μήνα).

To κλασσικό κοντρόλ παίζεις;

vvGjkuC.png

Πάλαντιν είναι αυτή ή κόμον;

Άλα-της! Μια χαρά καρτούλα για τον Aggro-Pally μου!

Γενικα το παιχνιδι προσπαθει να καλυψει κενα απο σημαντικες καρτες και να δωσει διαφορετικα boost τωρα που bannarontai καποιες καρτες...επειδη ο αγαπημενος μου ειναι ο warlock χαιρομαι που η πιο τρολλ καρτα βγηκε πανω του... εχει να πεσει πολυ γελιο εκει και περιμενω να δω streamers που τρολλαρουν....

Οσον αφορα το rng με εχει τυχει προχθες συγκεκριμενα να πεφτω συνεχεια σε anti decks αλλα χθες να με συνεχεια το favori σιγουρα παιζει το ρολο του και ποιος ειναι online και τι παιζεται εκεινη την χρονικη στιγμη δεν θεωρω τπτ στημενο... Προχθες παντως οι καταρες μου φθασαν μεχρι τους δαιμονες της βαλχαλας!!!!

Φίλε μου, η ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ "τρολ" κάρτα του (και ΟΛΩΝ των κλάσεων) είναι ο Reno Jack!

Ξεκίνησα (μετά τα άπειρα "καντίλια" που 'χω ρίξει αντιμετωπίζοντας τέτοια ντεκς) και έφτιαξα έναν RenoJ Lock... Άμα σου "κάτσει" (και δεν προλάβουν να σε "καθαρίσουν"), κάθεσαι και υπομένεις μέχρι τον 10ο-11ο γύρο... ο τύπος (αντίπαλος) έχει σπαταλήσει καμιά 17ριά (και βάλε) κάρτες και έχει "ιδρώσει" να σε "τελειώσει"...

...και του πετάς τον Reno και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ το ματς απ' την αρχή... με τη μόνη διαφορά ότι εσύ έκανες υπομονή και απλά θυσίαζες μερικές κάρτες, ενώ ο άλλος (και βλέποντας και τον "αδύναμο" Lock απέναντί του) σπαταλούσε κάρτες να σε σακατέψει!!!!

Πιο "τρολ" κάρτα απ' τον Reno υπάρχει;;;; Και όπως έχω ξαναγράψει, μ' αρέσει που παλιότερα παραπονιόντουσαν για τον Face Hunter ή τον άκρως επιθετικό (τον παλιό) Patron Warrior ή τον τορινό "χτικιάρη" Secret Paladin!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΛΑΣΗ (ειδικά Warlock & Mage) άμα αντιμετωπίσεις με Reno Jack deck... είναι το πιο "καρκίνωμα" ματς!

Ουσιαστικά ...ΔΕΝ παίζεις, κοροδεύεις.

Όπως κι εκείνο το άλλο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ντεκ του Rogue, που ουσιαστικά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ και απλώς... πασχίζεις να "κάψεις" τις κάρτες του αντιπάλου για να χάσει μόνος του! (Ελεεινό ντεκ!)...

d07a88f.pngb148291.png

Αυτο ειναι ενα παραλιγο control warrior τι μπορω να προσθεσω η να αφαιρεσω??

Και στα δύο κάνεις λάθος. Δηλαδή, χρησιμοποιείς πάρα πολλές ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ (μία) κάρτες.

Ο κοντρόλ (γενικά, σε κάθε κλάση) έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική, να 'χει πάντα κοντρόλ στο μπόρντ και μεθοδικά και υπομονετικά να νικήσει - άρα, θες σχεδόν σε όλες τις κάρτες σου ΔΙΠΛΑ, να τις έχεις διπλές (διότι απλά θα τις χρειαστείς).

Επίσης, Warrior (και μάλιστα κοντρόλ) δίχως κάμποσες Legendary κάρτες, δεν δουλεύει.

Θες 1-2 brawl (αυτή τη κάρτα που εξαφανίζει όλα τα μίνιονς πλην ενός), θες την "Σιλβάνα" οπωσδήποτε, θες τον "Μ. Μπουμ" οπωσδήποτε, θες (πιθανόν) και την "Υσέρα" (ό,τι ντεκ και να κάνεις), θες διπλά "Acolate of Pain",... θες μπόλικο πράμα!

γινεται αυτο το κωλοπαιχνιδο, να μην βγαζει συνεχεια την μοναδικη 7αρα καρτα που εχω στο ανοιγμα μου; γινεται; ενα 7αρι minion εχω, ολα τα υπολοιπα ειναι απο 1 εως 5. γινεται να μην βγαινει ασταματητα το 7αρι στα 5 πρωτα φυλλα στα 6 παιχνιδια που εχω παιξει μεχρι τωρα;

Χαχαχα! Γίνεται, Γ@Μ% το κωλοπαίχνιδο!

Εγώ όταν παίζω Aggro-Face (είτε Hunter, είτε Paladin, είτε Warrior, είτε Shaman ή Lock)... έχω ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 5άρα κάρτα... 2-3 το πολύ 4άρες κάρτες...

...και ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ αυτές ΠΑΝΤΑ μου βγαίνουν πρώτες-πρώτες!!!!!!!!!!

Έχω (συνήθως) καμιά 10ριά 1άρες, 10-12 2άρες, 7-8 3άρες... και ΠΑΝΤΑ τα "ασάκια" ή τα "διπλά" μου 'ρχονται μετά τον 3ο γύρο!!!!!

Πώς διάολο να παίξεις Aggro... περιμένοντας 1-2 γύρους;;;;

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο που εχετε και παραπονα για το rng οι aggro players, με προσπερνα....

Πιο "τρολ" κάρτα απ' τον Reno υπάρχει;;;; Και όπως έχω ξαναγράψει, μ' αρέσει που παλιότερα παραπονιόντουσαν για τον Face Hunter ή τον άκρως επιθετικό (τον παλιό) Patron Warrior ή τον τορινό "χτικιάρη" Secret Paladin!
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΛΑΣΗ (ειδικά Warlock & Mage) άμα αντιμετωπίσεις με Reno Jack deck... είναι το πιο "καρκίνωμα" ματς!

Αυτο ισχυει για το Reno και δεν ισχυει για τα facedecks... Μμμμμαλιστα.. Τι αλλο θα ακουσουμε. Να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι λεω εγω.

Επισης ο Nightmare Drake ειναι common.

Δημοσ.

εχετε ιδεα γιατι καθε φορα που ανοιγω το hearthstone την 1η φορα μου κρασαρει?παντα τη 2η παιζει κανονικα...

κανε uninstall/install τον battle.net client και το παιχνιδι.

επισης τσεκαρε για malware. και δες αν καποιο παραλληλο προγραμμα που τρεχεις δημιουργει το προβλημα.

Όπως κι εκείνο το άλλο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ντεκ του Rogue, που ουσιαστικά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ και απλώς... πασχίζεις να "κάψεις" τις κάρτες του αντιπάλου για να χάσει μόνος του! (Ελεεινό ντεκ!)...

autoconcede για μενα. μου την σπανε πιο πολυ τα mill decks απο τα cancer. 

Δημοσ.

Mill rogue vs warlock zoo. Δώσε κάρτες στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι η φάση.

Όποιος παίζει mill θέλει τουλάχιστον τρίψιμο τα μούτρα σε blender.

Δημοσ.

Φίλε μου, η ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ "τρολ" κάρτα του (και ΟΛΩΝ των κλάσεων) είναι ο Reno Jack!

Ξεκίνησα (μετά τα άπειρα "καντίλια" που 'χω ρίξει αντιμετωπίζοντας τέτοια ντεκς) και έφτιαξα έναν RenoJ Lock... Άμα σου "κάτσει" (και δεν προλάβουν να σε "καθαρίσουν"), κάθεσαι και υπομένεις μέχρι τον 10ο-11ο γύρο... ο τύπος (αντίπαλος) έχει σπαταλήσει καμιά 17ριά (και βάλε) κάρτες και έχει "ιδρώσει" να σε "τελειώσει"...

...και του πετάς τον Reno και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ το ματς απ' την αρχή... με τη μόνη διαφορά ότι εσύ έκανες υπομονή και απλά θυσίαζες μερικές κάρτες, ενώ ο άλλος (και βλέποντας και τον "αδύναμο" Lock απέναντί του) σπαταλούσε κάρτες να σε σακατέψει!!!!

Χωρις να ειμαι καμια παικτουρα,δεν θελει πολυ να δεις οτι σχεδον μονο τα aggro deck (που ειπες πως παιζεις aggro) χανουν απο ρενο..Αν παιζεις κοντρολ πως να παρει πισω το board?Εστω οτι σου πεταει ρενο και απο 1 ζωη παει 30,αν εσυ εχεις 2-3 δυνατες καρτες στο board και εστω 3-4 στο χερι τι να τον κανει?Η εστω οτι παιζεις καποιο burst deck..Να τον πεταξει απο το 15 ζωη?H πες οτι βαρεθηκες τα κλασσικα,αν παιξεις deck οπως beneath the grounds rogue(τα 3 νερουμπιιαν σταματαν τον ρενο),η astral druid που πετας ενα μινιον των  7-9 μανα καθε γυρο πως να τα αντιμετωπισει?

Δημοσ.

κατεπειγον

πως μπορω να προπαραγγειλω τα 45 πακετα του WOTOG για να παρω την card back?

εκτος απο την google gift card, υπαρχει αλλος τροπος για να αποφευχθει το θεμα με τα capital controls?

Δημοσ.

Βαρεθηκα... τα ιδια και τα ιδια builds τα ιδια και τα ιδια decks τα ιδια και τα ιδια Plays... τα λεμε στο expansion..κι αν το εργο ειναι μια απο τα ιδια στα σκουπιδια... enough is enough..

Δημοσ.

κατεπειγον

πως μπορω να προπαραγγειλω τα 45 πακετα του WOTOG για να παρω την card back?

εκτος απο την google gift card, υπαρχει αλλος τροπος για να αποφευχθει το θεμα με τα capital controls?

Revolut. Ψάξε στο forum, υπάρχει σχετικό θέμα

Δημοσ.

εχετε ιδεα γιατι καθε φορα που ανοιγω το hearthstone την 1η φορα μου κρασαρει?παντα τη 2η παιζει κανονικα...

Και εγώ έχω το ίδιο θέμα. Την 1η φορά μου βγάζει κατι με disconnect αν θυμαμαι καλά και το κλείνω και μολις πατήσω την 2η φορά play ανοίγει κανονικά.

Δημοσ.

Σε 5 ώρες γίνεται release ο Old God Yogg-Saron.

Get ready :)

εντελως οτι ναναι καρτα...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αμα χανεις την πετας και ελπιζεις...καρτα κουλοχερης....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...