devilmanson Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Γενικα το παιχνιδι προσπαθει να καλυψει κενα απο σημαντικες καρτες και να δωσει διαφορετικα boost τωρα που bannarontai καποιες καρτες...επειδη ο αγαπημενος μου ειναι ο warlock χαιρομαι που η πιο τρολλ καρτα βγηκε πανω του... εχει να πεσει πολυ γελιο εκει και περιμενω να δω streamers που τρολλαρουν.... Οσον αφορα το rng με εχει τυχει προχθες συγκεκριμενα να πεφτω συνεχεια σε anti decks αλλα χθες να με συνεχεια το favori σιγουρα παιζει το ρολο του και ποιος ειναι online και τι παιζεται εκεινη την χρονικη στιγμη δεν θεωρω τπτ στημενο... Προχθες παντως οι καταρες μου φθασαν μεχρι τους δαιμονες της βαλχαλας!!!!
Tmark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 http://www.hearthstonetopdecks.com/the-prophet-skeram-revealed-from-whispers-of-the-old-gods/
Tmark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 το πρώτο expansion που δεν θα αγοράσω κάρτες. Γιατί αυτό? Λόγω μπόλικου gold ή λόγω κακών καρτών?
alex_000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος για το ranked mode (κλαίγομαι καιρό για αυτό) Dust έχω αρκετό. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά είναι κοντά στα 12 χιλιάρικα. Gold έχω κάνα 400ρι αλλά πάει όλο arena οπότε είναι αρκετό. Η αλλαγή που κάναν στην arena με το random pack είναι χάλια γιατί δίνει άχρηστα packs (ειδικά μετα το classic η δεν ξερω γω τι mode που θα βάλουνε), αλλά τι να κάνουμε 1
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Βασικα και το Brawl που δινει το κανονικο pack αποτυχια ειναι αλλα τεσπα 1
gotheron2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτο ειναι ενα παραλιγο control warrior τι μπορω να προσθεσω η να αφαιρεσω?? 1
Tmark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτο ειναι ενα παραλιγο control warrior τι μπορω να προσθεσω η να αφαιρεσω?? Για το 1ο list: +2 Shield Slam -1 Battle Rage -1 Acidic Swamp Ooze +2 Shieldmaiden -1 Sunwalker -1 Stampeding Kodo +2 Death's Bite -2 Kokrons Elite +2 Execute -1 Healbot -1Armorsmith Αυτά για αρχή. Θες επίσης Grommash 2
KilliK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 γινεται αυτο το κωλοπαιχνιδο, να μην βγαζει συνεχεια την μοναδικη 7αρα καρτα που εχω στο ανοιγμα μου; γινεται; ενα 7αρι minion εχω, ολα τα υπολοιπα ειναι απο 1 εως 5. γινεται να μην βγαινει ασταματητα το 7αρι στα 5 πρωτα φυλλα στα 6 παιχνιδια που εχω παιξει μεχρι τωρα;
gotheron2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Για το 1ο list: +2 Shield Slam -1 Battle Rage -1 Acidic Swamp Ooze +2 Shieldmaiden -1 Sunwalker -1 Stampeding Kodo +2 Death's Bite -2 Kokrons Elite +2 Execute -1 Healbot -1Armorsmith Αυτά για αρχή. Θες επίσης Grommash Ευχαριστω θα τα κρατησω και σιγα σιγα θα τις φτιαχνω..!! Brawl δεν χρειαζεται??? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από gotheron2
xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 και η justicar νομιζω κερδιζει πολλα παιχνιδια στους control warrior, γενικα ειναι ακριβο ντεκ, καλυτερα patron αν σου λειπουν αρκετες καρτες 1
KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 τα δυο πρωτα μου παιχνιδια με astral communion deck 1
xavier Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 εχετε ιδεα γιατι καθε φορα που ανοιγω το hearthstone την 1η φορα μου κρασαρει?παντα τη 2η παιζει κανονικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις