Zus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Το ερώτημα είναι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ το παιχνίδι και η blizzard να μπει σε αυτή τη διαδικασία? Προφανώς και απάντηση δεν υπάρχει σ'αυτό αλλά ας υποθέσουμε ότι υπάρχει κάτι πειστικό. Απ'τη στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες παίκτες, αν το παιχνίδι θέλει διαρκώς να σε γαμάει δε έχει τη δυνατότητα να σου δίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ unfavored matchups? 1000 games 1000 unfavored. Επίσης, όπως ανέφερε και άλλος, τα unfavored τα δικά σου δεν είναι favored του άλλου? Αυτόν τον "άλλο" γιατί τον ευνοεί και σένα σε αδικεί? Anyway εγώ θα πω ότι έχεις "επιλεκτική παρατηρητικότητα" όπως άλλωστε όλοι οι άνθρωποι και σου "μένει" αυτό που σε εκνευρίζει περισσότερο. Ο μόνος ρεαλιστικά λόγος να είσαι συχνά unfavored είναι να παίζεις deck που είναι countered από το current meta. Καλέ μου άνθρωπε: Αυτό είναι κάτι που κάποιες φορές σε πάει κόντρα, κάποιες στιγμές όμως μπορεί να είσαι και σερί favored. Αυτό το βλέπεις σπανιότερα όσο ανεβαίνεις στο ladder, γιατί προφανώς πετυχαίνεις και καλύτερους παίχτες που και unfavored να είναι θα σου αλλάξουν τον αδόξαστο.
jim777 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κάποιες φορές σερί unfavored Κάποιες φορές σερί favored Κάποιες άλλες φορές (υποθέτω) ένα-δυο games favored και μετά ένα-δυο games unfavored. .... .... Αυτός δεν είναι ο ορισμός του RNG?
Zus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Όχι, ο ορισμός του RNG είναι να παίζουν ΟΛΑ τα decks με ΟΛΑ στην ίδια συχνότητα. Όχι ανάλογα το deck με το οποίο παίζεις να καθορίζεται και η συχνότητα. Πώς εξηγείς το γεγονός ότι με Control Warrior εμφανίζεται face hunter 1 στις 10, ενώ αν παίξεις κανένα zoo, 1 στους 4 είναι face hunter. Μήπως την ώρα που παίζεις warrior κοιμούνται ή δεν είναι αρκετοί για να τους πετύχεις με στατιστική ακρίβεια οεο? 2
Locko Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μπορείς να μας δείξεις κάποιο screenshot από κάποιο tracker πρόγραμμα που έχεις παίξει αρκετά games και υποστηρίζει αυτό που μας λες; Γιατί σε βλέπω και παρουσιάζεις πολύ συγκεκριμένα νούμερα. Ή πρόκειται για γενική εντύπωση;
Zus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν κρατάω αρχείο, sorry. Παίζοντας όμως από beta είναι κάτι που με παραξένεψε ιδιαιτέρως, όταν μπήκε το ladder. Την ίδια αντίδραση είχε φίλος μου που παίζει και εκείνος εξαρχής και τον τελευταίο χρόνο πάει κάθε μήνα Legend (13 με τον φετινό μήνα αισίως). Στην αρχή μιλούσε για θεωρίες συνομωσίας, για X-files κλπ. Παίζοντας ολοένα και περισσότερο όμως το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι, όταν άλλαζε deck, γιατί κατρακυλούσε με αυτό που έπαιζε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα matchup ως δια μαγείας άλλαζαν. Δεν μιλάω για κακά matchup απαραιτήτως εναντίον του (για πολύ καιρό μου άρεσε περισσότερο να τον κάνω spectate παρά να παίζω), αλλά για matchup που ενώ τα συναντούσε κατά κόρον, ξεκινούσε να τα βρίσκει πολύ σπανιότερα. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μία προσπάθεια της Blizzard να διορθώσει τις αδυναμίες του κάθε χαρακτήρα-deck με το ματσάρισμα. Έχω προαναφέρει ότι δεν είναι κάτι χειροπιαστό, είναι προσωπική άποψη που προκύπτει από ένα φαινόμενο το οποίο έχω παρατηρήσει εκτεταμένα στα δικά μου παιχνίδια. Επιπλέον έχω παρατηρήσει ότι από το 5 και πάνω, κάθε φορά που προσπαθείς να μπεις στο επόμενο rank, το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Για να μην μιλήσω για rank 1 με 4 αστέρια, που μία νίκη σε βάζει legend, που πραγματικά παίζει να κατρακυλήσεις μέχρι και το 3-4 πάλι για να φτύσεις αίμα για να ξανανέβεις. Αφήστε λοιπόν μερικοί την ειρωνία περί θεωριών συνομωσίας και δείτε το λίγο πιο ανοιχτόμυαλα. Όλα γίνονται θαρρώ, γύρω από την προσπάθεια της Blizzard να πετύχει το πολυπόθητο balance το οποίο τόσο πολύ έλειψε από τη ναυαρχίδα της, το WoW. PS Την τελευταία εβδομάδα παίζω μόνο Division και τα βράδια Battlefront. Όταν ξανασχοληθώ με το παιχνίδι (μάλλον από την επόμενη εβδομάδα πλέον) θα εγκαταστήσω ένα deck tracker και θα παίξω καμιά κατοσταριά ματσάκια στο ladder. Ελπίζω η στατιστική να με επιβεβαιώσει με στοιχεία. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν κρατάω αρχείο, sorry. Παίζοντας όμως από beta είναι κάτι που με παραξένεψε ιδιαιτέρως, όταν μπήκε το ladder. Την ίδια αντίδραση είχε φίλος μου που παίζει και εκείνος εξαρχής και τον τελευταίο χρόνο πάει κάθε μήνα Legend (13 με τον φετινό μήνα αισίως). Στην αρχή μιλούσε για θεωρίες συνομωσίας, για X-files κλπ. Παίζοντας ολοένα και περισσότερο όμως το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι, όταν άλλαζε deck, γιατί κατρακυλούσε με αυτό που έπαιζε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα matchup ως δια μαγείας άλλαζαν. Δεν μιλάω για κακά matchup απαραιτήτως εναντίον του (για πολύ καιρό μου άρεσε περισσότερο να τον κάνω spectate παρά να παίζω), αλλά για matchup που ενώ τα συναντούσε κατά κόρον, ξεκινούσε να τα βρίσκει πολύ σπανιότερα. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μία προσπάθεια της Blizzard να διορθώσει τις αδυναμίες του κάθε χαρακτήρα-deck με το ματσάρισμα. Έχω προαναφέρει ότι δεν είναι κάτι χειροπιαστό, είναι προσωπική άποψη που προκύπτει από ένα φαινόμενο το οποίο έχω παρατηρήσει εκτεταμένα στα δικά μου παιχνίδια. Επιπλέον έχω παρατηρήσει ότι από το 5 και πάνω, κάθε φορά που προσπαθείς να μπεις στο επόμενο rank, το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Για να μην μιλήσω για rank 1 με 4 αστέρια, που μία νίκη σε βάζει legend, που πραγματικά παίζει να κατρακυλήσεις μέχρι και το 3-4 πάλι για να φτύσεις αίμα για να ξανανέβεις. Αφήστε λοιπόν μερικοί την ειρωνία περί θεωριών συνομωσίας και δείτε το λίγο πιο ανοιχτόμυαλα. Όλα γίνονται θαρρώ, γύρω από την προσπάθεια της Blizzard να πετύχει το πολυπόθητο balance το οποίο τόσο πολύ έλειψε από τη ναυαρχίδα της, το WoW. PS Την τελευταία εβδομάδα παίζω μόνο Division και τα βράδια Battlefront. Όταν ξανασχοληθώ με το παιχνίδι (μάλλον από την επόμενη εβδομάδα πλέον) θα εγκαταστήσω ένα deck tracker και θα παίξω καμιά κατοσταριά ματσάκια στο ladder. Ελπίζω η στατιστική να με επιβεβαιώσει με στοιχεία. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έχω διαπιστώσει κι εγώ. Και νόμισα ότι είμαι ο μόνος υπερβολικός...
Tmark Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Peace bros. Πάνε τον Druid προς beast μεριά, i think.
ntTriantafillos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ποιος ήθελε deck για priest? Να δώσω το δικό μου αν είναι, σε μιάμιση μέρα από 11 level πήγα 5. Γενικά έχει 4 μήνες τώρα πάω συνέχεια 5 και τα παρατάω (θέλω τα rewards και κυρίως γουστάρω να παίζω αρένες, κάνω περίπου 30 τον μήνα).
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Η πρωτη καρτα ως τωρα στο παιχνιδι/απαντηση στον BGH,αν και απεναντι σε priest θα ριξεις πολυ κλαμα 2
guido Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Η πρωτη καρτα ως τωρα στο παιχνιδι/απαντηση στον BGH,αν και απεναντι σε priest θα ριξεις πολυ κλαμα Ο Cabal Shadow Priest έχει σηκωθεί όρθιος και πανηγυρίζει
Tmark Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Paladin rare card http://hearthstone.judgehype.com/news/whispers-of-the-old-gods-voici-le-serviteur-steward-of-darkshire-146472/
Προτεινόμενες αναρτήσεις