xavier Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πολύ δυνατή κάρτα ο Lightlord. Θεωρώ ότι είναι πιο δυνατή από τον κλασσικό Ragnaros. αν δεν νερφαριστει ο big game hunter δεν ειμαι τοσσο σιγουρος, αν και στην αρχη νομιζα οτι και αυτη η καρτα ηταν "cant attacK" οποτε ειναι σιγουρα καλυτερη απο οτι πιστευα... ισως θα μπορουσε να αντικαταστησει τα healbot στα paladin reno και control decks
Tmark Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αρχίζουν και στερεύουν από ιδέες μου φαίνεται. 4
lupus_Hegemonia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ναι. Δεν είναι κάτι χειροπιαστό, αλλά το πιστεύω ακράδαντα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όταν σε παίρνει η κατηφόρα και αλλάζεις deck, ξαφνικά αλλάζεις και αντιπάλους. Σε αρκετές περιπτώσεις τύχαινα secret pala π.χ., έβαζα ctrl warrior που είναι κακό matchup για αυτούς και πετύχαινα 3-4 druids στη σειρά. (οι οποίοι είναι άθλιο matchup για warrior) Αυτό τύχη δεν το λες, πιο πολύ προγραμματισμένο rng θα το έλεγα E... το υποψιαζόμουν (πια)!!! Δεν μπορεί να 'μαι ΤΟΟΟΟΟΣΟ "γκαντέμης", υπάρχει και όριο στην ατυχία!!! Μάλιστα... Και τί κάνουμε τότε;;;; Πώς το "πολεμούμε" αυτό; Εννοώ, αν είναι "ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΤΙΑΧΤΟ" το ματσάπ... τί κάνουμε;
kuzko21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ρε πατε καλα? τι φτιαχτο ματσαπ? αν φτιαχνεται για εσας unfavorable σε καποιον πρεπει να ειναι favorable. Λετε να ειστε εσεις συνεχεια αυτοι που γλεντανε? Σοβαρευτειτε... 1
Zus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ρε συ lupus, δεν έχεις παρατηρήσει ότι κάποιες φορές είσαι εσύ ο κωλόφαρδος;
lupus_Hegemonia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ρε συ lupus, δεν έχεις παρατηρήσει ότι κάποιες φορές είσαι εσύ ο κωλόφαρδος; Πολύ σπάνια, φίλε μου. Ειλικρινά. Παίζω 1.5 χρόνο τώρα, έχω φτάσει 3-4 φορές ως το 5ο ρανκ, συνήθως μεταξύ 10ο και 7ο φτάνω, ενώ το 15ο-14ο το προσπερνάω αμέσως την πρώτη μέρα του νέου season... ...Συνήθως παίζω με Πάλαντιν (είμαι ο "GilGalad" στο δίκτυο, ο... Ελφ-Βασιλιάς - Τόλκιν), όχι ΤΩΡΑ με τον "χτικιάρη" τον Secret, ανέκαθεν τον Πάλαντιν γούσταρα γιατί έδειχνε... ΑΔΥΝΑΜΟΣ, με ατέλειες, ήθελα να τον "μαξάρω"... ΕΙΔΙΚΑ τώρα με τον Secret, θα 'πρεπε να κάνω περίπατο. Όταν μου "κάθονται" καλά ματσάπ, τους "τελειώνω" στον 6ο γύρο - αλλά ΣΠΑΝΙΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ αυτό. Συνήθως "μου βγαίνει το λάδι" στον 12ο γύρο. Ενώ, όπως ειπώθηκε, άρχισε να μου "βρωμάει" ότι κάτι τρέχει, ότι "νοθεύεται" το ματσάπ, δηλαδή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ βάζουν αντίπαλους με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ. Πχ. δεν γίνεται χθες με Πάλαντιν να μου "τυχαίνει"... ΟΚΤΩ στους ΔΕΚΑ να 'ναι Warlock και οι ΜΙΣΟΙ να 'ναι Ρένο (στο 11ο ρανκ, "κατρακύλησα" γιατί πειραματιζόμουν με "Λαδο-Ρογκ")... Γενικά, ΟΤΑΝ μου κάθονται οι κάρτες και είμαι "κωλόφαρδος" όπως λες, ναι σαφώς (και ειδικά με Αggro Paladin ή Shaman) στον 5ο γύρο παραδίδονται. Αλλά σπανίως μου συμβαίνει. Δεν υποστηρίζω ότι είμαι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ αλλά άτυχος. Σαφώς και παίζω πολλές φορές λάθος ή παρασύρομαι (το πιο σύνηθες) ή... παρακολουθώ και... ποδόσφαιρο ταυτόχρονα (λολ!) και έτσι δεν είμαι συγκεντρωμένος! Αλλά... πραγματικά... βλέπω απίστευτα πράγματα. Και στα ματσάπ... και στο ντίλιν των καρτών. Δηλαδή πχ. για Secret Paladin, το ΤΕΛΕΙΟ ντίλιν (με νόμισμα) είναι να ρίξεις το Bot του Πάλαντιν (με νόμισμα), μετά ΚΑΠΑΚΙ και το δεύτερο Bot, μετά CogHammer, μετά το Piloted Bot (4άρι), ύστερα το Loath (5άρι) και μετά τον Mysterious και να ανοίξεις όλα τα Secrets... Προφανώς, αυτό το κόμπο-σειρά ζήτημα να μου 'χει έρθει ΔΥΟ... ΑΝΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, απ' τη στιγμή που βγήκε ο εν λόγο Πάλαντιν. ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, τους "έχει κάτσει" αυτό... ΜΠΟΛΙΚΕΣ φορές - έχω δηλαδή αντιμετωπίσει αυτό το κόμπο μπόλικες φορές. Τεσπά... Προχωράμε... Είμαι 10ο τώρα, άνετα θα φτάσω ως το 6ο μέχρι αύριο-μεθαύριο (μάλλον με Aggro-Shaman & Secret)... ...και βλέπουμε απ' τον νέο μήνα. (Θέλω να βρω ένα "μαμάτο" ντεκ για PRIEST... DRUID... ROGUE... WARLOCK & SHAMAN, γιατί είναι οι μόνοι που δεν έχω "χρυσώσει" και θέλω κι αυτούς να τους "μπογιατίσω" χρυσούς. Καμιά ιδέα;... Αλλά ντεκ που να παίζονται, όχι τον "Λαδο-Ρογκ" που πρέπει να 'χεις "μαξάρει" πολύ τον Ρογκ - είναι πολύ σκιλ ντεκ).
Locko Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Hearthstone Illuminati Confirmed. Ή μπορεί να ψεκάζουν τα decks μας στο loading screen και γι' αυτό έχουμε "κακά" matchups. 1
jim777 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Στο Hearthstone χάνουμε επειδή έχει στημένα matchup. Στο Fifa επειδή είναι scripted. Στο LoL επειδή πάντα εμείς έχουμε τους feeder/noobs/afk. Στη μπάλα λόγω Μαρινάκη. Στο μπάσκετ λόγω Βασιλακόπουλου. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επειδή η Uefa ευνοεί τη Μπαρτσελόνα. Στη πολιτική επειδή φέρνει Γεωργιανούς το Πασοκ να ψηφίσουν. Γενικά χάνει ποτέ κανείς επειδή ο άλλος είναι καλύτερος?
Zus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Στο σημείο που με αφορά, εγώ είπα απλά ότι αποδεδειγμένα το σταύρωμα γίνεται με βάση το deck και το class που παίζεις. Αυτό είναι κάτι που κάποιες φορές σε πάει κόντρα, κάποιες στιγμές όμως μπορεί να είσαι και σερί favored. Δεν χρειάζεται θεωρίες συνομωσίας για να το καταλάβεις, λίγη παρατηρητικότητα να έχεις και είναι σε πολλές περιπτώσεις οφθαλμοφανές. PS Το ΠΑΣΟΚ έφερε και Πακιστανούς, μην βάλω εδώ φωτογραφίες και κλειδωθεί.
jim777 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Το ερώτημα είναι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ το παιχνίδι και η blizzard να μπει σε αυτή τη διαδικασία? Προφανώς και απάντηση δεν υπάρχει σ'αυτό αλλά ας υποθέσουμε ότι υπάρχει κάτι πειστικό. Απ'τη στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες παίκτες, αν το παιχνίδι θέλει διαρκώς να σε γαμάει δε έχει τη δυνατότητα να σου δίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ unfavored matchups? 1000 games 1000 unfavored. Επίσης, όπως ανέφερε και άλλος, τα unfavored τα δικά σου δεν είναι favored του άλλου? Αυτόν τον "άλλο" γιατί τον ευνοεί και σένα σε αδικεί? Anyway εγώ θα πω ότι έχεις "επιλεκτική παρατηρητικότητα" όπως άλλωστε όλοι οι άνθρωποι και σου "μένει" αυτό που σε εκνευρίζει περισσότερο. Ο μόνος ρεαλιστικά λόγος να είσαι συχνά unfavored είναι να παίζεις deck που είναι countered από το current meta.
paularas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ποιος είπαμε είχε κάνει την ανάλυση με τις κάρτες πριν κανα 2-3 σελίδες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις