LRoi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ο locko το δίνει τζάμπα (όπως και πολλοί εδώ μέσα) και ο γάτος θέλει να ρουφίξει μία 100αρούμπα http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/199471-hearthstone-beta-key/ Μας κάνει τη χάρη να το αφήσει εδώ κιόλας μέχρι το Σάββατο και μετά θα το πάει στο ebay. Και αν δεν καταφέρει να το πουλήσει μέχρι να γίνει open η beta, μετά θα μπει εδώ και θα ζητάει βοήθεια για το πώς παίζεται το game... sigh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 όπου να δώσει κάποιος 100€ όταν κάθε μέρα δίνονται 1-3k κλειδιά λίγο χαζό το κόβω. και να πεις ότι υπάρχει δεν πιστεύω ότι θα μπει στο insomnia να βρει να αγοράσει (και δεν θα έρθει στο topic αυτό που κάθε μέρα παίζουν άπειρα κλειδιά) oh well... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μα σε λίγο καιρό ανοίγει η open. Δεν μπορούν να την κρατήσουν άλλο κλειστή, θα τους φάει ζωντανούς ο κόσμος. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανακοινώσουν την open στην έναρξη της Blizzcon. Συνεπώς να δώσει ο άλλος 100 για να μην περιμένει 20 μέρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Οδηγίες για noobάδες έχουμε? Τώρα το μεσημέρι αν μπω, να έχω μία ιδέα δηλαδή. Πριν αρκετα pages ειχα κανει ενα writeup με μερικα guides , αν καταφερεις και το βρεις @Paularas Οταν εισαι στα @@ σου και το μονο που θελεις ειναι λεφτα ετσι γινεται , τον κανεις ασηκωτο αυτον η δεν τον κανεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Update**** General Guides Hearthstone 101 , Βασικα πραγματα κ Λειτουργιες Introduction to Hearthstone + FAQ Gold Earning Guide Arena Draft Guide Trumps Arena Card Ranking Guide Deck Types / Aggro Deck Types / Control Hunter Guide , 101 Paladin Guide , 101 Priest Guide , 101 Core Deck Types Basic class decks Doa's basic Druid deck Doa's basic Warrior deck Doa's basic Hunter deck Basic Warrior Deck Basic Paladin Deck Basic Warlock Deck Basic Druid Deck Basic Hunter Deck Basic Mage Deck Basic Priest Deck Basic Rogue Deck Basic Shaman Deck Master Decks DoA's Divine Comedy ( Paladin ) VODS Kripparian about the AI and New Players How 2 Improve in Arena Legendaries and Value Info Sites Hearthpwn Ihearthu Hearthead Hearthstone BlizzPr0 Hearthstone Wiki Tools Deck Builder Visual Database Forge Simulator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μα σε λίγο καιρό ανοίγει η open. Δεν μπορούν να την κρατήσουν άλλο κλειστή, θα τους φάει ζωντανούς ο κόσμος. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανακοινώσουν την open στην έναρξη της Blizzcon. Συνεπώς να δώσει ο άλλος 100 για να μην περιμένει 20 μέρες? Δεν νομίζω ότι πλησιάζει η open beta.. Έχουν τρελά θέματα ακόμα με τους servers για τα 10-20κ άτομα που παίζουν τώρα, Σκέψου να μπούν 200-300k τι έχει να γίνει. Εγώ θα έλεγα αρχές Δεκέμβρη open beta, αρχές Γενάρη release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει ρε παιδιά μην έχουμε κ λεκτικές υπερβολές.. Ασήκωτο επειδή πουλάει ένα key ο άνθρωπος?Ο καθένας πράττει όπως νομίζει.Το ηθικά μεμπτό θα ήταν να ζητάει να του χαρίσουν keys και μετά να τα πουλάει. Έτσι αντιλαμβάνεται κάποιος την αίσθηση του community,δικαίωμά του.Όχι κ ασήκωτο όμως,πολύ βαρύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Aσηκωτο επειδη πουλαει το key 100 ευρω , οταν τις τελευταιες μερες γινεται πανικος απο κλειδια Ασηκωτο επειδη μας το αφηνει κιολας μεχρι το Σαββατο , γιατι ειναι και καλος ανθρωπας Και οχι , ετσι δεν αντιλαμβανεται καποιος την αισθηση του community Ετσι αντιλαμβανεται κανεις την τσεπη του 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Θα το ξαναπώ αν και έχει γραφτεί πολλές φορές. Το παιχνίδι έχει 3 Modes (+ Practice) Play Mode -> Unranked = Είσαι ενάντια σε αντιπάλους με custom deck που έφτιαξαν με τις κάρτες που έχουν Play Mode -> Ranked = Είσαι ενάντια σε αντιπάλους με custom deck που έφτιαξαν με τις κάρτες που έχουν Arena = Είσαι ενάντια σε αντιπάλους που όλοι είναι ίσοι σε θέμα deck (more or less). Φτιάχνεις το deck εσύ αλλά: Σου βγάζει στην αρχή να διαλέξεις ένα από 3 Heroes και μετά σου βγάζει 3 κάρτες την φορά να διαλέξεις μία μέχρι να φτιάξεις deck των 30. Δεν μετράει αν έχεις περισσότερες ή λιγότερες κάρτες από booster pack από τον αντίπαλο αφού στην arena είναι όλες available αρκεί να σου κάτσουν. Οπότε στην ουσία. Play Mode -> p2w / Arena -> f2p Arena όπου έχει entry fee 2 ευρώ. Yup. F2p. ^^ Stavrakas13 ο νικητης Το key εχει ηδη σταλει με πμ , enjoy! Και για να μην υπαρχουν αποριες κ shades γυρω απο την κληρωση εχει και vid Προσοχη στην μουσικη υποκρουση , ευχαριστω τον ανωνυμο sexy βοηθο μου για την κληρωση! Έκλαψα λίγο irl με το song. Θα φάς αντιγραφή άυριο μεσημέρι που θέλω να δώσω το key που θα πάει σύννεφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Arena όπου έχει entry fee 2 ευρώ. Yup. F2p. ^^ Και εγω αυτο σκεφτηκα, αλλα απο την αλλη στην αρενα εχεις guarantee ενα pack (100gold δλδ) και αναλογα αμα πας καλα, και καλο amount of gold. f2p δεν το λες αλλα κουτσα στραβα μπορεις να την βγαλεις με λιγα ευρα που θα πανε αρενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Arena όπου έχει entry fee 2 ευρώ. Yup. F2p. ^^ 'Η 150 ingame gold. Αν ήταν τα 2 ευρώ ό μόνος τρόπος να μπεις arena, τότε το επιχειρημά σου θα έστεκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 1,7* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 'Η 150 ingame gold. Αν ήταν τα 2 ευρώ ό μόνος τρόπος να μπεις arena, τότε το επιχειρημά σου θα έστεκε. Και επισης 3 lose να κανεις και να φυγεις θα παρεις πακετο και 40 gold. μετα απο μερικες νικες θα ξανα μπεις....... Και επισης μιλαμε για ενα TCG πως να ειναι free. Εχουν κανει πιστευω οτι μπορουν ωστε να μπορεις να παιξεις χωρις να σκασεις $$$$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ένα χρήσιμο άρθρο για τους πιο νέους http://2p.com/1511480_1/Earning-Gold-in-Hearthstone-Quests-and-Dailies.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eadornian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ακουσα για giveaways και ήρθα Χεχε .Ελπιζω μονο να μην βγαλουν Auction house και εδω διοτι σαν να βλεπω το Diablo απο την αρχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις