alex_000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Έχω φίλο που έχει πάει 12. Πηγαίνει κάθε μήνα, αλλά συνεχίζει να παίζει με την ίδια μανία που έπαιζε εξαρχής. Το challenge γι' αυτόν είναι να παραμείνει κορυφή, όχι απλά να φτάσει. Για το farming έχεις δίκαιο πάντως, γι' αυτό κι εγώ μετά το 5 πάντα, μα πάντα το παρατάω το παιχνίδι. Και εγώ έχω ένα φίλο Κορεάτη που σκοτώνει 20 εκατομμύρια πρόβατα κάθε μήνα στο Lineage. Το κάνει εδώ και 10 χρόνια να παραμείνει στην κορυφή. έχει ζήσει μεγάλες στιγμές lol Δεν καταλαβαίνω τι θα πει "να παραμείνει στην κορυφή" σε ποια κορυφή? Το game δεν κρατάει καν log πόσες φορές πήγες legend η τι legend rank έχεις φτάσει.. τι να λέμε τώρα.
Tmark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το game δεν κρατάει καν log πόσες φορές πήγες legend η τι legend rank έχεις φτάσει.. τι να λέμε τώρα. It would be too confusing for new players. 1
Zus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τι θα πει "να παραμείνει στην κορυφή" σε ποια κορυφή? Τώρα που έρχεται Πάσχα, πες του να τα σουβλίσει του φιλαράκου σου, θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Στην κορυφή που παραμένουν και οι στρίμερς. Α, επίσης υπάρχουν και τα τουρνουά που προαναφέρθηκαν, αλλά και δεν θέλεις να καίγεσαι και θέλεις να έχεις κίνητρο να ασχολείσαι μανιωδώς. Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει φίλος. PS: Το μόνο που θα ήθελα στο Legend επίπεδο, είναι να δίνει κάτι καλύτερο σε reward προσωπικά.
alex_000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τώρα που έρχεται Πάσχα, πες του να τα σουβλίσει του φιλαράκου σου, θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Στην κορυφή που παραμένουν και οι στρίμερς. Α, επίσης υπάρχουν και τα τουρνουά που προαναφέρθηκαν, αλλά και δεν θέλεις να καίγεσαι και θέλεις να έχεις κίνητρο να ασχολείσαι μανιωδώς. Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει φίλος. PS: Το μόνο που θα ήθελα στο Legend επίπεδο, είναι να δίνει κάτι καλύτερο σε reward προσωπικά. Η κορυφή που δεν φαίνεται πουθενά εννοείς? Που μπορείς να βρεις εκτός game σε λίστες (στις οποίες ο φίλος σου δεν είναι μέσα by the way) ?? Και τα τουρνουά που ειναι ΕΚΤΟΣ GAME που πρέπει να ψάχνω από το google να υποβάλλω αιτήσεις? Μήπως για να ζητάω τα αυτονόητα πρέπει να γίνω πρώτα ο πρώτος Έλληνας παίχτης που θα κατεβεί στο European championship? Προφανώς καίγομαι γιαυτό έχω 5 golden heroes και πήγα 2 φορές legend (αλλά το game δεν μου έδωσε κανένα λόγο να πάω παραπάνω, δεν υπάρχει κάποιο ranking η rating). Tο game γράφει όσους καίγονται στα @@ του και δίνει βάση στoυς casual με τα tavern brawls κτλ. Να καίγομαι θέλω να μαλακίζομαι δεν θέλω. To game είναι στημένο για τους casual που έτσι και αλλιως δεν θα πάνε πάνω από rank 5 οπότε τους αρκεί το brawl. Είναι αυτονόητο να παραπονιέμαι, αντί για λογική "σκάσε και κολύμπα"
KilliK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 σπασμενο το τελευταιο brawl, πρεπει νασαι τυχερος για να κερδισεις με τον Rafaam. μα δεν τα τεσταρουν καθολου τα παιχνιδια τους πρωτα; 1
Tmark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Η κορυφή που δεν φαίνεται πουθενά εννοείς? Που μπορείς να βρεις εκτός game σε λίστες (στις οποίες ο φίλος σου δεν είναι μέσα by the way) ?? Και τα τουρνουά που ειναι ΕΚΤΟΣ GAME που πρέπει να ψάχνω από το google να υποβάλλω αιτήσεις? Μήπως για να ζητάω τα αυτονόητα πρέπει να γίνω πρώτα ο πρώτος Έλληνας παίχτης που θα κατεβεί στο European championship? Προφανώς καίγομαι γιαυτό έχω 5 golden heroes και πήγα 2 φορές legend (αλλά το game δεν μου έδωσε κανένα λόγο να πάω παραπάνω, δεν υπάρχει κάποιο ranking η rating). Tο game γράφει όσους καίγονται στα @@ του και δίνει βάση στoυς casual με τα tavern brawls κτλ. Να καίγομαι θέλω να μαλακίζομαι δεν θέλω. To game είναι στημένο για τους casual που έτσι και αλλιως δεν θα πάνε πάνω από rank 5 οπότε τους αρκεί το brawl. Είναι αυτονόητο να παραπονιέμαι, αντί για λογική "σκάσε και κολύμπα" Αν και ξέρω ότι είσαι μεγάλος fan της Blizzard, τσέκαρε το Duelyst. Έχει ολα αυτά που περιγράφεις. 1
alex_000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αν και ξέρω ότι είσαι μεγάλος fan της Blizzard, τσέκαρε το Duelyst. Έχει ολα αυτά που περιγράφεις. thanks θα τσεκάρω
Locko Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Η κορυφή που δεν φαίνεται πουθενά εννοείς? Που μπορείς να βρεις εκτός game σε λίστες (στις οποίες ο φίλος σου δεν είναι μέσα by the way) ?? Και τα τουρνουά που ειναι ΕΚΤΟΣ GAME που πρέπει να ψάχνω από το google να υποβάλλω αιτήσεις? Μήπως για να ζητάω τα αυτονόητα πρέπει να γίνω πρώτα ο πρώτος Έλληνας παίχτης που θα κατεβεί στο European championship? Προφανώς καίγομαι γιαυτό έχω 5 golden heroes και πήγα 2 φορές legend (αλλά το game δεν μου έδωσε κανένα λόγο να πάω παραπάνω, δεν υπάρχει κάποιο ranking η rating). Tο game γράφει όσους καίγονται στα @@ του και δίνει βάση στoυς casual με τα tavern brawls κτλ. Να καίγομαι θέλω να μαλακίζομαι δεν θέλω. To game είναι στημένο για τους casual που έτσι και αλλιως δεν θα πάνε πάνω από rank 5 οπότε τους αρκεί το brawl. Είναι αυτονόητο να παραπονιέμαι, αντί για λογική "σκάσε και κολύμπα" Το game ναι με είναι casual based όπως περιγράφεις αλλά οι πληροφορίες που ζητάς υπάρχουν. Τα points φαίνονται εδώ: http://us.battle.net/hearthstone/en/standings/?region=europe#leaderboard Τα cups τα βρίσκεις εδώ: http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/17953991/ Για κάποιον που έχει χρόνο και θέλει να δει λίγο πιο σοβαρά το παιχνίδι, είναι doable σαν Έλληνας σε semi-pro φάση. Το θέμα είναι ότι μετά το rank 5 τα rewards είναι δυσανάλογα μικρά σε σχέση με τον χρόνο που πρέπει να επενδύσεις.
Alt3rnative Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Συγχωρεστε με αλλα νομιζω οτι εχει χαθει το νοημα. Προσωπικά ποτέ δεν έπαιζα ένα παιχνίδι για να βγω σώνει και καλά πρώτος. Έπαιζα, παίζω και θα παίζω επειδή πολύ απλά μου αρέσει. Εχω χασει ποσα παιχνιδια απο κατι απιθανα plays με τα οποια πραγματικα μενω μ@λ@κ@ς και πραγματικα τα ευχαριστιεμαι. Δεν ξερω ισως να κανω λαθος αλλά η εκφραση δεν βρισκω νοημα γτ πηγα legend προσωπικα μου φαινεται αστεια. Δεν ειναι ενα παιχνιδι το οποιο το "τερματίζεις" και απλα δεν εχεις κατι αλλο να κανεις. Παιζεις γτ γουσταρεις να παιξεις. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. 7
Sartiv Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Συγχωρεστε με αλλα νομιζω οτι εχει χαθει το νοημα. Προσωπικά ποτέ δεν έπαιζα ένα παιχνίδι για να βγω σώνει και καλά πρώτος. Έπαιζα, παίζω και θα παίζω επειδή πολύ απλά μου αρέσει. Εχω χασει ποσα παιχνιδια απο κατι απιθανα plays με τα οποια πραγματικα μενω μ@λ@κ@ς και πραγματικα τα ευχαριστιεμαι. Δεν ξερω ισως να κανω λαθος αλλά η εκφραση δεν βρισκω νοημα γτ πηγα legend προσωπικα μου φαινεται αστεια. Δεν ειναι ενα παιχνιδι το οποιο το "τερματίζεις" και απλα δεν εχεις κατι αλλο να κανεις. Παιζεις γτ γουσταρεις να παιξεις. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Αυτα τα λογια με εκφραζουν απολυτα!! Πιστευω πως αυτα τα ατομα που πασχιζουν για να μεινουν στη 'κορυφη', δεν εχουν το κατι ιδιαιτερο να επιδειξουν στο Real Life. (και δε κανω προσωπικη επιθεση σε κανεναν)
πανηλειακός Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ποσο ξεφτυλα εχει γινει αυτο το zoo ουτε skills δεν θελει αυτη η μαλακια
alex_000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Συγχωρεστε με αλλα νομιζω οτι εχει χαθει το νοημα. Προσωπικά ποτέ δεν έπαιζα ένα παιχνίδι για να βγω σώνει και καλά πρώτος. Έπαιζα, παίζω και θα παίζω επειδή πολύ απλά μου αρέσει. Εχω χασει ποσα παιχνιδια απο κατι απιθανα plays με τα οποια πραγματικα μενω μ@λ@κ@ς και πραγματικα τα ευχαριστιεμαι. Δεν ξερω ισως να κανω λαθος αλλά η εκφραση δεν βρισκω νοημα γτ πηγα legend προσωπικα μου φαινεται αστεια. Δεν ειναι ενα παιχνιδι το οποιο το "τερματίζεις" και απλα δεν εχεις κατι αλλο να κανεις. Παιζεις γτ γουσταρεις να παιξεις. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο τι ζητάει κάποιος σε ένα game. Άλλος μπορεί να ζητάει 2 παρτίδες την μέρα με ένα καφεδάκι να χαλαρώσει, άλλος να θέλει απλά να πάρει όλες τις κάρτες και να έχει full συλλογή και άλλος να θέλει ratings και competitive play. Ολα είναι θεμιτά. Το HS παρόλο που έχει αποκτήσει τεράστια φήμη σε steams και tournaments το ίδιο το game είναι ακόμα full casual, και τα features που έρχονται όλα για casuals. Η έκφραση θα σου φανεί λιγότερο αστεία αν πας πρώτα legend και κάνεις κάνα 2 golden heroes. Μετά θα χάσεις ενδιαφέρον εφόσον το παιχνίδι δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω ανταγωνιστικά. Πιστευω πως αυτα τα ατομα που πασχιζουν για να μεινουν στη 'κορυφη', δεν εχουν το κατι ιδιαιτερο να επιδειξουν στο Real Life. (και δε κανω προσωπικη επιθεση σε κανεναν) @sativ εγώ βλέπω / πιστεύω ότι όσοι είναι ανταγωνιστικοί στο gaming συνήθως είναι το ίδιο και στο real life δουλεύοντας ως managers ενω οι casuals συνήθως αρκούνται να σκουπίζουν πατώματα. (note: καμιά προσωπική επίθεση σε κανένα)
Zus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 @sativ εγώ βλέπω / πιστεύω ότι όσοι είναι ανταγωνιστικοί στο gaming συνήθως είναι το ίδιο και στο real life δουλεύοντας ως managers ενω οι casuals συνήθως αρκούνται να σκουπίζουν πατώματα. (note: καμιά προσωπική επίθεση σε κανένα) Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσοι είναι εμμονικά ανταγωνιστικοί στο gaming τρώνε σκατά στη ζωή τους και τους βγαίνει στο gaming. Γιατί αν είσαι πραγματικά ανταγωνιστικός στο real life και δη στη δουλειά σου, δεν έχεις ιδιαίτερο χρόνο για παιχνίδια. Ειδικά για HS που από το 5 και πάνω θέλεις κανένα 5ωρο την ημέρα και ατσάλινα νεύρα ποσο ξεφτυλα εχει γινει αυτο το zoo ουτε skills δεν θελει αυτη η μαλακια Τι να πουνε και οι Secret Pala και οι Face Hunters τότε αδερφέ. 1
πανηλειακός Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 τουλαχιστον δεν βλεπω τοσο συχνα πλεον face hunter οσο παλιοτερα... καλά για paladin δεν μιλώ καν.,...
Zus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 τουλαχιστον δεν βλεπω τοσο συχνα πλεον face hunter οσο παλιοτερα... καλά για paladin δεν μιλώ καν.,... Αυτό συμβαίνει γιατί το ματσάρισμα σου προκύπτει από το class και το deck που παίζεις. Τι παίζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις