Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dragon priest έχει καμία τύχη σε αυτό το meta ή πάει άκλαφτος;

Eιναι πολυ νωρις για συμπερασματα, δε ξερουμε καν ολες τις καρτες. Ωστοσο φανταζομαι με μερικες τροποποιησεις σιγουρα θα ειναι playable.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι μιλάει για το τωρινό meta. Προσωπικά έχω καλά αποτελέσματα με Dragon Priest τις τελευταίες βδομάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Λεμε λεμε για τους face hunters για τους combo druids δε λεει κανεις τπτ.. το ιδιο και το ιδιο play σε καθε game για να παρουν το ματς... γαμω τις τακτικες λεμε..

ανεβαζω druid για golden hero και εχεις δικιο. το πιο βαρετο play. 

Δημοσ.

ανεβαζω druid για golden hero και εχεις δικιο. το πιο βαρετο play. 

Δοκίμασε Astral Communion decks, έχουν πολύ πλάκα.

z8P1EvC.jpg?1

Δημοσ.

Λεμε λεμε για τους face hunters για τους combo druids δε λεει κανεις τπτ.. το ιδιο και το ιδιο play σε καθε game για να παρουν το ματς... γαμω τις τακτικες λεμε..

ειδικά 6-8 turn που σε βαράει μούρη με ότι έχει για να σε κατεβάσει όσο πιο πολύ μπορεί για το combo...εμετός

• Like 1
Δημοσ.

είναι κρίμα που ενώ έχω τα πάντα από κάρτες, δεν βρίσκω κανένα λόγο να παίξω ranked γιατί έχω ήδη πάει legend 2 φορες.  

Καταλαβαίνω ότι είμαι στο 1% για την blizzard και με γράφει στα @@ της αλλά έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για το main mode του παιχνιδιού. Εδώ και μήνες παίζω μόνο αρένα που και εκεί είναι flawed καθώς δεν έχει καν τίποτα ratings η progress tracking οπότε πάλι παίζω με το χέρι στο πουλί μου να κάνω κάνα quest βλέποντας youtube

αντί να αρμέγουν με καινούριες κάρτες και χαζά mode που τους επιτρέπουν να βγάζουν ακόμα περισσότερες κάρτες ας βάλουν και λιγα resources επιτέλους σε

• native in-game tournaments που να μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας,
  • αλλαγή λογικής του rank από ηλίθιο farming που κάνει reset κάθε μήνα σε κάτι ELO based η rating based, να υπάρχει κάποιο challenge, κάποιος λόγος να παίξεις. 

αμαν πια. 

• Like 1
Δημοσ.

είναι κρίμα που ενώ έχω τα πάντα από κάρτες, δεν βρίσκω κανένα λόγο να παίξω ranked γιατί έχω ήδη πάει legend 2 φορες.  

Καταλαβαίνω ότι είμαι στο 1% για την blizzard και με γράφει στα @@ της αλλά έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για το main mode του παιχνιδιού. Εδώ και μήνες παίζω μόνο αρένα που και εκεί είναι flawed καθώς δεν έχει καν τίποτα ratings η progress tracking οπότε πάλι παίζω με το χέρι στο πουλί μου να κάνω κάνα quest βλέποντας youtube

αντί να αρμέγουν με καινούριες κάρτες και χαζά mode που τους επιτρέπουν να βγάζουν ακόμα περισσότερες κάρτες ας βάλουν και λιγα resources επιτέλους σε

• native in-game tournaments που να μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας,
  • αλλαγή λογικής του rank από ηλίθιο farming που κάνει reset κάθε μήνα σε κάτι ELO based η rating based, να υπάρχει κάποιο challenge, κάποιος λόγος να παίξεις. 

αμαν πια. 

Αν ήθελες υποθέτω θα μπορούσες να μαζέψεις πόντους για τα prelimineries. Το ότι πήγες legend δεν σημαίνει πως δεν έχει παραπάνω challenge. 

Δημοσ.

Αν ήθελες υποθέτω θα μπορούσες να μαζέψεις πόντους για τα prelimineries. Το ότι πήγες legend δεν σημαίνει πως δεν έχει παραπάνω challenge. 

φίλε από το challenging μέχρι το semi-pro gaming υπάρχει μεγάλη απόσταση... έχουμε και δουλειές. 

Δεν υπάρχει δικαιολογία. Το game είναι 100% farm από ένα επίπεδο και πάνω (από rank 5 μέχρι το 200-300 legend ξέρω γω)  

και για να φτάσεις στο 200 legend θέλει άπειρο farm κάθε μήνα.

Αν το συγκρίνουμε αυτό με το street fighter px. Εκεί έχεις Player points που δεν κάνουν reset και είσαι ranked σαν παίχτης forever. Παίζεις πάντα με ένα επίπεδο παιχτών και προπονείσαι να γίνεις καλύτερος να ανέβεις λίγο πιο ψηλά παρόλο που ποτέ δεν θα γίνεις pro. Όχι reset κάθε μήνα και από την αρχή. 

καταλαβαίνω ότι στο HS το ELO δεν είναι τέλειο καθώς το winrate κυμαίνεται μεταξύ 50-60% ανεξαρτήτως skill αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να βρω κάτι καλύτερο. Δική τους είναι. 

Δημοσ.

Dragon priest έχει καμία τύχη σε αυτό το meta ή πάει άκλαφτος;

τα παει καλα με τα περισσοτερα decks, τωρα η ladder ειναι γεματη secret pally, δεν ειναι τοσσο κακο matchup αλλα εξαρταται απο το draw, αν δεν εχεις board control μεχρι να κατεβει ο challenger θα χασεις και θελει προσεκτικη χρηση στα aoe

Δημοσ.

Έχω φίλο που έχει πάει 12. Πηγαίνει κάθε μήνα, αλλά συνεχίζει να παίζει με την ίδια μανία που έπαιζε εξαρχής. Το challenge γι' αυτόν είναι να παραμείνει κορυφή, όχι απλά να φτάσει.

Για το farming έχεις δίκαιο πάντως, γι' αυτό κι εγώ μετά το 5 πάντα, μα πάντα το παρατάω το παιχνίδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...