Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περιεργο που δεν δωσανε στον Paladin την καρτα, μιας και δεν εχει αρκετα spells για να γεμιζει το board με minions.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Αρχίσανε τις μλκιες και στο νέο expansion. Μα καλά, είναι σοβαρό Legendary για Priest αυτό τώρα? Σοβαρά? Ο Priest που δεν είχε σοβαρό Legendary ούτε στο Vanilla, δεν πρέπει να πάρει κάποια στιγμή κάτι αντάξιο του Antonidas ή του Tyrion? Ήμαρτον. 

Καθήστε να γελάσουμε ότι θα δούμε πάλι κανένα τραγικό super aggro deck όπως με το secret Paladin και θα τραβάμε τις λωκοτριχές μας.

Δημοσ.

win more καρτα η legendary του priest...

δε νομιζω οτι θα κανει πολλα.... :\

1) αν εχεις 2-3 taunts, αυτοματα κανει αλλα τοσα (πχ εμποδοζει το roar του Δρυιδη ή huntard)

2) αν εχεις Northshire cleric μεσα, τα διπλασιαζει και τραβας διπλα τις καρτες

3) αν εχεις το αλλο legendary που summon ενα legendary.. :D

Γενικα ΟΤΑΝ παιζεται σωστα, αλλαζει τη ροη του παιχνιδιου, αυτο που κανουν τα legendaries δηλαδη.

Δημοσ.

Αρχίσανε τις μλκιες και στο νέο expansion. Μα καλά, είναι σοβαρό Legendary για Priest αυτό τώρα? Σοβαρά? Ο Priest που δεν είχε σοβαρό Legendary ούτε στο Vanilla, δεν πρέπει να πάρει κάποια στιγμή κάτι αντάξιο του Antonidas ή του Tyrion? Ήμαρτον. 

Καθήστε να γελάσουμε ότι θα δούμε πάλι κανένα τραγικό super aggro deck όπως με το secret Paladin και θα τραβάμε τις λωκοτριχές μας.

μια χαρα ειναι τα legs του Priest. ειναι εκ φυσεως control class, ενα leg τυπου Antonidas θα τον εκανε OP.

δεν ειναι ασχημο το νεο leg, αφηνει περιθωρια για καλο synergy, βεβαια μενει στην πραξη να δουμε πως θα ειναι.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι τα legs του Priest. ειναι εκ φυσεως control class, ενα leg τυπου Antonidas θα τον εκανε OP.

δεν ειναι ασχημο το νεο leg, αφηνει περιθωρια για καλο synergy, βεβαια μενει στην πραξη να δουμε πως θα ειναι.

Αφού είναι μια χαρά, πες μου ένα που να παίζει τους τελευταίους 2-3 μήνες στο meta δυνατά. Σε φάση Gromash πχ

• Like 1
Δημοσ.

Το νέο legendary του priest μπορεί να κάνει καλή δουλειά με δυνατές midrange deathrattles. Δυστυχώς στο standard mode δε θα μείνουν δυνατές midrange deathrattles (shredder, belcher) οπότε δεν υπάρχει καλή υποστήριξη από τις υπάρχουσες κάρτες. Οι μεγάλες legendaries που αναφέρετε κάνουν αργό combo που δουλεύει μόνο απέναντι σε άλλα control decks. Επίσης αν ή high value κάρτα που θέλεις να διπλασιασεις δεν έχει deathrattles το ποιο πιθανό είναι να σκοτωθεί άμεσα από τον αντίπαλο, εξ ου και τα το γεγονός ότι πρέπει να εχει deathrattles, divine shield η κάτι παρόμοιο. Αν καταφέρεις να κάνεις duplicate ysera η ragnaros μπράβο, αλλά τότε μιλάμε για win more κάρτα, το οποίο δε με χαλάει αλλά πρέπει να έχει και νωρίτερα υποστήριξη από το ντεκ για να δικαιολογήσει το slot.

Επίσης είναι αυτονόητο ότι δε θα την δούμε στον control priest που παίζει σήμερα, ούτε μικρά value minions έχει, ούτε τον ενδιαφέρουν οι ακριβες win conditions κάρτες χάρη στο entomb.

Δημοσ.

Αφού είναι μια χαρά, πες μου ένα που να παίζει τους τελευταίους 2-3 μήνες στο meta δυνατά. Σε φάση Gromash πχ

δεν ξερω τι γινεται στο meta, εγω παντως πηρα 500 νικες με αυτα.

Δημοσ.

H καρτα ειναι win more , δηλαδη κερδιζεις ηδη και την πετας και κερδιζεις περισσοτερο.

Δεν ειναι game changer, βλ dr.7 , Antonidas, Tirion, etc.

Δηλαδη θα εχω Shredder/Sylvanas κατω , θα ζησουν εναν γυρο και θα κερδισω επειδη θα παιξω την συγκεκριμενη καρτα...?

Not even. Εχω ηδη κερδισει αν μεινουν πανω απο εναν γυρω κατω τετοιες καρτες.

Δημοσ.

σπρωχνουν το inspire. τα 1/1 θα μπορεις  να τα buffareis, oποτε αυτο το leg δεν περιοριζεται μονο στα deathrattles/end turn effect.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...