Tmark Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20056288/whispers-of-the-old-gods-forbidden-but-not-forgotten-3-17-2016
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 επιτελους http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20056284/search-your-hearthstone-collection-like-never-before-3-17-2016
Karamol3golas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 κανένας που να παίζεις anyfin? Το συναισθημα που κραφταρω μετα απο 1000 ζορια 2 doomsayer που ελειπαν και να βλεπω μετα απο 3-4 μερες πως θα κανουν τον doomsayer...
george_o/c Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Wow είχα παίξει το 2005 για 10 λεπτά στην κυριολεξία σε net cafe που το έκαιγαν φίλοι και δεν μου άρεσε. Γενικότερα δεν ασχολήθηκα ποτέ με MMO λόγω του ότι δεν τα πήγαινα σαν games, αλλά έπρεπε να πάρω το skin του paladin Εν πάση περιπτώση το πήρα αλλά μου έφαγε πολύ περισσότερο από ότι έλεγαν στο reddit, 12 ώρες σίγουρα, ίσως και περισσότερο. Χάθηκα και ορισμένες φορές στο χάρτη, δεν ήξερα τι να κάνω heheh
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 σε ποιο reddit? εχουν οδηγο για γρηγορο leveling? link?
Tmark Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 σε ποιο reddit? εχουν οδηγο για γρηγορο leveling? link? https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/4ascsk/my_guide_to_getting_to_level_20_in_36_hours/
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Οποιος χρησιμοποιει το θεικο google μπορει να γραψει το πολυ ομορφο Wow level up guide και θα του βγουν αρκετα link για το που να παει τι να κανει κλπ. Κατι πραγματα που διαβαζα παραπανω για 12ωρες και δεν ξερω που να παω/τι να κανω οταν ζουμε στην εποχη του Internet θα με συγχωρεσετε αλλα τα βρισκω το λιγοτερο αστεια.
Alt3rnative Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Την εξαργυρωση των apple gift cards την κανεις στο itunes store στο appstore ή είναι το ίδιο πραγμα;
xavier Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 για τη συζητηση που ειχαμε τις προηγουμενες μερες, απο το λεβελ 5 και πανω, ειδα οτι παιζονται αρκετα περιεργα και ενδιαφεροντα decks, αν εξαιρεσεις δηλαδη τους mysterious challengers, βλεπεις ωραια πραγματα...
Zus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 για τη συζητηση που ειχαμε τις προηγουμενες μερες, απο το λεβελ 5 και πανω, ειδα οτι παιζονται αρκετα περιεργα και ενδιαφεροντα decks, αν εξαιρεσεις δηλαδη τους mysterious challengers, βλεπεις ωραια πραγματα... Πραγματικά, επιτέλους απέκτησε πλουραλισμό το ladder. Άσχετα αν εγώ χάνω, γιατί με πιάνουν εξ απήνης
Metaksas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Υπαρχει προθεσμια για το hero paladin με το lvl up στο wow? η οποτε θελουμε το κανουμε? 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πραγματικά, επιτέλους απέκτησε πλουραλισμό το ladder. Άσχετα αν εγώ χάνω, γιατί με πιάνουν εξ απήνης Εγώ πάλι, δεν βλέπω αυτόν τον πλουραλισμό που περιγράφεις... Παραδόξως, χθες, αφού είχα - πάλι! Λολ! - "κατρακυλήσει" στο 19ο ρανκ, είπα "δεν μαμιέται, ας παίξω FaceHunter κι ό,τι βγει"... και με πήγε σχεδόν "τρένο" ως το 9ο ρανκ που 'μαι τώρα!!! Μέσα σε περίπου (συνολικά) 7 ώρες, ενώ έβλεπα και την... Λιβερπουλάρα να αποκλείει την μισητή Γιουνάιτεντ (και τα λοιπά ματς στο Europa Show)... ...Όμως, πλουραλισμό που λες, δεν είδα. ΜΟΝΙΜΑ πετύχαινα (και συνεχίζω) ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ FreezeMage... MidRange Druids... ZooLock/DemonZooLock... μπόλικους Secret Pally (εννοείται!)... κάνα Aggro Shaman... και Oil Rogues. "Περίεργα" ντεκ δεν έχω πετύχει, τα γνωστά κι αναμενόμενα... ΕΥΤΥΧΩΣ... μάλλον έφταιγε το (χαμηλό μου, τότε) ρανκ... ευτυχώς ΕΠΑΨΑ να πετυχαίνω αυτούς τους μισητούς RenoJ decks!!! Είχα "μπουχτίσει" να παίζω (στα χαμηλά ρανκ) στα 10 ματς τα... 7-8 με RenoJ decks! Καλά πάει ο FaceHunter μου (με μερικές αλλαγές σε μίνιον, όχι ο "κλασσικός" που συνήθως αντιμετωπίζεις), το "γυρίζω" που και που σε Secret Pally... αλλά βασικά θέλω ν' ασχοληθώ με Priest ή Lock, για να τους "χρυσώσω" κι αυτούς...
Zus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι, δεν βλέπω αυτόν τον πλουραλισμό που περιγράφεις... Από 5 και ψηλότερα. Μην περιμένεις μέχρι 6 να δεις κανέναν πλουραλισμό. Όλοι στα σίγουρα πάνε
Alt3rnative Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εγω απορω με τα παιδια που παιζουν face hunters παντως.. απορω γιατι δε καταλαβαινω τι τους προσφερει σαν παιχνιδι ο συγκεκριμενος τροπος παιχνιδιου.. δλδ τι να ανεβεις ρανκ; να ανεβω χωρις να ευχαριστηθω το ιδιο το παιχνιδι; δε μου λεει κατι.. προτιμω να κατσω να φτιαξω ενα δικο μου ντεκ και να φαω τα μουτρα μου παρα αυτο το πραγμα.. και στο 9 που εχω παει με δικο μου ντεκ το γουσταρω πιο πολυ απο το να παω με προκατ πραγματα πιο ψηλα.. αλλα οκ ο καθενας οπως τη βρισκει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις