Tmark Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αγορασε κανεις την προσφορα με τα 50 packs? Τελικα ανοιγουν απο τωρα? Έχουν ανοίξει κανονικά! Αγοράζεις και τσιμπάς το cardback απευθείας. 1
privateer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ισως το καλυτερο card back αλλα λεφτα δεν δινω στο HS Ηδη εχω 5500 gold για το expansion
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Φιλε.. χωρις παρεξηγηση.. Εχεις κακη νοοτροπια, δε δεχεσαι τη κριτικη αλλων, και αυτο σε κανει στασιμο , και προφανως ισχυει και στο RL... Δεν εχει σημασια αν ηρθε το arcane blast. Γενικα να παιζεις το coin ειναι λαθος για να παιξεις το hero ability σου οπως ηταν το 3/2 εκει (πριν ερθει η επομενη καρτα). δεχομαι την κριτικη. αρκει να ειναι σωστη. η δικια σου μεχρι τωρα δεν ειναι, γιαυτο και δεν μπορω να την δεχτω. οσο αφορα το coin, προσπαθησε να αιτιολογησεις γιατι ηταν λαθος η κινηση. μην επαναλαμβανεις μια δηλωση συνεχεια, προσφερε και ενα επιχειρημα για να την στηριξεις. μεχρι τωρα ουτε αυτο εχεις κανει. Εχω πει παραπανω οτι θες πολλα και μικρα spells για να δουλεψουν αυτες οι 2 καρτες. Οπως που εκανες το deck, δε βολευει, ειναι βαρυ. δεν ειναι tempo mage. εχει αρκετα μικρα spells για early removal με τον waker, και αρκετα μεγαλα για να συνεργαστουν με το stone. και δεν ειναι βαρυ, η κορυφη του mana curve ειναι στο 3, με λιγες late game καρτες. που να βλεπες το original deck του οποιου το δικο μου ειναι variant, εκει να δεις βαρος. Και ειναι τελευταιο το post αυτο για σενα, γιατι δε αξιζει να ξοδεψω αλλο χρονο για σενα, δεν αξιζει, με τη συμπεριφορα σου και τη κακη νοοτροπια σου. νασαι καλα.
gotheron2 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καπως πρεπει να σταματησουμε τους face hunter....!!!
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καπως πρεπει να σταματησουμε τους face hunter....!!! μαθε να παιζεις το παιχνιδι καλυτερα.
Mojo-Jojo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγω παιδες αυτες τις μερες παιζω zoolock και με εχει παει τρενο απο 18->13. Νικησα ακομα και Control Warrior. Οριστε και το ντεκ: Εχω μαζεψει 550g και λεω να ανοιξω το πρωτο wing του loe (οταν φτασω τα 700g). Τι λετε αξιζει ή να τα χαλασω στις αρενες;
Zus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 μαθε να παιζεις το παιχνιδι καλυτερα. Έλα, κακίες. Ψυχραιμία θέλει ο καρκινοhuntard και Ctrl priest/warrior Well done, απλα απο rank 5 εως το legendary θελει πολυ GRINDING. Υπομονη και παιξιμο στο 100%, σιγα σιγα θα πετυχεις το στοχο σου. Ενδεικτικα με win rate 50,11% (επειδη δεν υπαρχει win streak) θα θες 700+ παιχνιδια, ενω με win rate 62% που ΔΕΝ ειναι ευκολο γιατι ολοι οι παικτες ειναι πολυ καλοι θα θες 100+ παιχνιδια. Γι'αυτο γενικα το τελευταιο χρονο σταματαω στο rank 5 και κανω χαβαλε μετα. Thanx, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Το 5 είναι στάνταρ σε κάθε σαιζόν, αλλά το grinding δεν το παλεύω και το παρατάω. Ίσως αυτό το μήνα που να πουσάρω για παραπάνω, αν και παρατηρώ όλο και περισσότερο ότι υπάρχουν παιχνίδια που ο αντίπαλος είναι favored και τον πάει γαμιώντας το RNG. Συνήθως μετά από 2-3 μέρες καψίματος και εκνευρισμού το παρατάω 1
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Έλα, κακίες. Ψυχραιμία θέλει ο καρκινοhuntard και Ctrl priest/warrior αλλαγη της game design φιλοσοφιας του παιχνιδιου θελει. δυο μηνες μεινανε.
Locko Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 κανένας που να παίζεις anyfin? Ήταν στο lineup του Amnesiac που σήκωσε το NA Winter Championship. Έχω παίξει καμιά 100 games με το deck αλλά μου φάνηκε πολύ clunky για να επενδύσω πάνω του. Θες κάτι να ρωτήσεις;
πανηλειακός Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 αρχικά μου άρεσε γιαυτό και στην συνέχεια σταμάτησα τον secret και έπαιζα-παίζω anyfin.. αν και η αλήθεια είναι ότι όταν το έβλεπα ήταν διασκεδαστικό αλλά τώρα που το παίζω μου φαίνεται κάπως βαρετό +ότι ενάντια σε aggro decks είναι τελειωμένος
Locko Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Με Truesilver x 2, Lay x 2, Bluegill x 2, Healbot x 2, Belcher x 2 θα πρέπει να είσαι άνετα versus aggro. Όχι favorable αλλά τουλάχιστον even.
πανηλειακός Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 με αυτά παίζω.. εντάξει είναι και με τις μέρες. σήμερα 3 έπαιξα και τα πήρα.. απλά το περίμενα πιο διασκεδαστικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις