KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ναι, μονο που δεν συζηταμε για το αν αντιμετωπιζονται τα aggro decks. τρεις σελιδες τωρα και ακομη μερικοι δεν το εχετε καταλαβει αυτο.
Locko Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 μμμ, οχι, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι λαθος πουθενα. διαφορετικα οι game devs δεν θα ειχαν αναγνωρισει τα προβληματα του παιχνιδιου τα οποια εχουν επισημανθει απο πολλους αλλους παικτες εδω και μηνες. και φυσικα δεν θα προσπαθουσαν να τα διορθωσουν οπως κανουν τωρα. οποτε ασε τις υποδειξεις σε ποιο φορουμ θα πρεπει να μιλαει ο συνομιλητης σου, και αρχισε να δινεις λιγη προσοχη σε αυτα που λεει. ισως μαθεις και κατι. υγ. δεν ζητησα τη γνωμη σου. Αυτη η νοοτροπια οτι δεν εχεις πουθενα λαθος και οτι δεν γουσταρεις να ακουσεις/μαθεις ενα καλυτερο play απο αυτο που εκανες, θα σε κανουν παντα να κλαις ανεξαρτητως meta και τι deck παιζεις. Και γενικοτερα μετα και τον Reno το meta του game ειναι πιο balanced απο ποτε. Απο αυτο που πασχιζει ειναι το RNG issue, κατι το οποιο προσπαθουν να το περιορισουν με το standard mode. 1
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 μην αγχωνεσαι εσυ, οπως ειπα και πριν, οταν χρειαστω τη συμβουλη σου θα την ζητησω. ξερω ποτε κανω misplay η σε ποια σημεια ειμαι αδυναμος ως παικτης. οταν ερθει η ωρα να με βοηθησεις εδω θαμαστε. το γεγονος οτι χρειαζεσαι ενα συγκεκριμενο deck με μια συγκεκριμενη καρτα που την θες πριν τον 6ο γυρο, προκειμενου να επιβιωσεις στο σημερινο meta αν δεν εισαι aggro, ειναι η αποδειξη οτι το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι ισορροπημενο. τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε αυτο;
Tmark Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Killik αν μπορείς μπορείς να κάνεις share λίγο τα decks που παίζεις?
Locko Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Tier 1 deck ειναι τα: Mid Range Druid, Secret Paladin, Patron Warrior & Zoolock. Επισης viable ειναι τα Freeze Mage, Tempo Mage, Reno Lock, Aggro Shaman, Control Priest/Warrior. Ναι, εχεις δικιο. Δεν ειναι balanced το meta. Βελτιωσε τον εαυτο σου και θα επιβιωνεις τα aggro. 2
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Killik αν μπορείς μπορείς να κάνεις share λίγο τα decks που παίζεις? ενα deck παιζω μονο τωρα. ειπα κανω gold τους ηρωες, δεν ασχολουμαι σοβαρα με το ρανκ. Tier 1 deck ειναι τα: Mid Range Druid, Secret Paladin, Patron Warrior & Zoolock. Επισης viable ειναι τα Freeze Mage, Tempo Mage, Reno Lock, Aggro Shaman, Control Priest/Warrior. Ναι, εχεις δικιο. Δεν ειναι balanced το meta. Βελτιωσε τον εαυτο σου και θα επιβιωνεις τα aggro. αρχηγε, δεν εχεις καταλαβει τι συζηταμε τοση ωρα. τραβα φτιαξε ενα deck μονο με καρτες απο TGT/LOE/Classic, παιξε ολη μερα με αυτο και ελα πεσμου ποσο viable ειναι. υπαρχει ενας συγκεκριμενος λογος που τα GNG/NAXX δεν θα υπαρχουν πλεον στο standard. δεν την πηραν τυχαια αυτη την αποφαση οι devs.
privateer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 αν με αυτό το deck έχεις κολλήσει αε χαμηλά ρανκ τοτε σημαίνει ότι δεν παίζεις σωστά. Βέβαια δεν είναι καλό deck αλλά ένα ρανκ 10 το εχει. Επίσης σου φτιάχνω ένα druid standard deck και πάω αέρα σε ρανκ 5 οπότε ούτε αυτό που λες ισχύει. οχι απαραιτητα. aggro σημαινει συνεχες high damage output απο την αρχη του παιχνιδιου. o zoolock οπως και αλλα aggro deck εχουν καρτες για board control, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι control decks. και ποιος σου ειπε ο zoolock δεν παιρνει παιχνιδια μεχρι τον 6o γυρο; οχι δεν ισxυει αυτο. το pattern αυξομειωνεται με τις ωρες και το rank, αλλα γενικα σε μια ημερα εχουν παιχθει και οι δυο τυποι, με το aggro να επικρατει. Όσο κατεβαίνεις ρανκ το agro μειώνεται με εξαίρεση τις πρώτες και τελευταιες μέρες της σαιζόν. 1
Zus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Έφτασα από 22-5 μέσα σε ένα ΣΚ με zoo lock. Κάπου εκεί κόλλησε το θέμα. Κάτι το RNG, κάτι το κακό matching με γύρισαν σε Ctrl Priest. Έφτασα 4, αλλά μετά κατρακύλησα στο 6. Πλέον έχω παγιωθεί στο 5. Δύο εύκολα συμπεράσματα: Καλά τα aggro, αλλά δεν σε φτάνουν Leg. Όσο εύκολα φτάνεις στο 5, τόσο αίμα φτύνεις για να πας παραπάνω
Locko Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 αρχηγε, δεν εχεις καταλαβει τι συζηταμε τοση ωρα. τραβα φτιαξε ενα deck μονο με καρτες απο TGT/LOE/Classic, παιξε ολη μερα με αυτο και ελα πεσμου ποσο viable ειναι. υπαρχει ενας συγκεκριμενος λογος που τα GNG/NAXX δεν θα υπαρχουν πλεον στο standard. δεν την πηραν τυχαια αυτη την αποφαση οι devs. Σου είπα και προηγουμένως γιατί γίνεται αυτό. Προσπαθούν να περιορίσουν το RNG στο game. Όχι το aggro. Να μην εξαρτάσαι από το πόσο dmg θα κάνουν τα boom bots ή τι θα βγάλει ο Shredder. Επίσης, εσύ έχεις βγάλει meta για το standard από τώρα; Παίζεις με άλλα standard decks; Από που προκύπτουν τα συμπεράσματα σου; Και με άλλα standard decks να δοκιμάσεις, πάλι ελλιπή είναι τα συμπεράσματά σου γιατί δεν ξέρεις τι κάρτες θα έχει το καινούργιο expansion και πόσο θα επηρεάσουν το meta.
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 αν με αυτό το deck έχεις κολλήσει αε χαμηλά ρανκ τοτε σημαίνει ότι δεν παίζεις σωστά. Βέβαια δεν είναι καλό deck αλλά ένα ρανκ 10 το εχει. Επίσης σου φτιάχνω ένα druid standard deck και πάω αέρα σε ρανκ 5 οπότε ούτε αυτό που λες ισχύει. δεν το καταλαβαινω αυτο που λες. με εχεις δει να παιζω; πως εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι δεν το παιζω σωστα. εξηγησε το μου αυτο σε παρακαλω. τι δεν παιζω σωστα; ναι, και με secredin παω rank 5 σε μια μερα. your point? εγω θελω να παιξω ενα deck με inspire/discover mechanics. γινεται αυτο; οχι βεβαια. πρεπει να παιξω ενα deck με μια σπασμενη καρτα η ενα σπασμενο combo. αυτο εμενα, οπως και πολλους αλλους, δεν με διασκεδαζει. ξερεις γιατι; because it's too fucking easy. σπανια παιζω aggro decks γιατι ειναι βαρετα επειδη ειναι ευκολα. το να μην παιζεις με aggro decks ειναι μια προσκληση απο μονο της, και οταν καταφερνω να ανατρεψω μια ηττα την τελευταια στιγμη, το συναισθημα ικανοποιησης που εχω δεν μου το προσφερει κανενα rank. και ειναι αυτος ο λογος που δεν εχω παρατησει ακομη αυτο το χαλασμενο παιχνιδι. ελπιζω οι επερχομενες αλλαγες να σωσουν την κατασταση, διοτι δεν σκοπευω να μαζευω συνεχεια καρτες που μαζευουν σκονη επειδη ειναι αχρηστες εξαιτιας του κακου σχεδιασμου. η υπομονη εχει και τα ορια της. Σου είπα και προηγουμένως γιατί γίνεται αυτό. Προσπαθούν να περιορίσουν το RNG στο game. Όχι το aggro. Να μην εξαρτάσαι από το πόσο dmg θα κάνουν τα boom bots ή τι θα βγάλει ο Shredder. Επίσης, εσύ έχεις βγάλει meta για το standard από τώρα; Παίζεις με άλλα standard decks; Από που προκύπτουν τα συμπεράσματα σου; Και με άλλα standard decks να δοκιμάσεις, πάλι ελλιπή είναι τα συμπεράσματά σου γιατί δεν ξέρεις τι κάρτες θα έχει το καινούργιο expansion και πόσο θα επηρεάσουν το meta. ποιο RNG? το TGT ειναι το expansion που εχει εστιασει οσο κανενα αλλο στο RNG. αν ηταν θα βγαζανε αυτο, οχι τα αλλα. εχεις διαβασει τις δηλωσεις των devs? δεν θελουν οι καρτες που σχεδιαζουν τοσο επιπονα, να μενουν αχρησιμοποιητες. χαρακτηριστικο παραδειγμα το TGT ηταν μια αποτυχια. και θελουν να αλλαξουν αυτη την κατασταση.
Sartiv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 δεν το καταλαβαινω αυτο που λες. με εχεις δει να παιζω; πως εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι δεν το παιζω σωστα. εξηγησε το μου αυτο σε παρακαλω. τι δεν παιζω σωστα; Οταν προσπαθουσαμε εγω και 1-2 αλλα παιδια να στο εξηγησουμε, μονο που δεν μας βαραγες. Παρε το παραδειγμα με το coin. Και παραπανω εχω τονισει για τη κακη συνεργασια του flamewaker-summoning stone. Έφτασα από 22-5 μέσα σε ένα ΣΚ με zoo lock. Κάπου εκεί κόλλησε το θέμα. Κάτι το RNG, κάτι το κακό matching με γύρισαν σε Ctrl Priest. Έφτασα 4, αλλά μετά κατρακύλησα στο 6. Πλέον έχω παγιωθεί στο 5. Δύο εύκολα συμπεράσματα: Καλά τα aggro, αλλά δεν σε φτάνουν Leg. Όσο εύκολα φτάνεις στο 5, τόσο αίμα φτύνεις για να πας παραπάνω Well done, απλα απο rank 5 εως το legendary θελει πολυ GRINDING. Υπομονη και παιξιμο στο 100%, σιγα σιγα θα πετυχεις το στοχο σου. Ενδεικτικα με win rate 50,11% (επειδη δεν υπαρχει win streak) θα θες 700+ παιχνιδια, ενω με win rate 62% που ΔΕΝ ειναι ευκολο γιατι ολοι οι παικτες ειναι πολυ καλοι θα θες 100+ παιχνιδια. Γι'αυτο γενικα το τελευταιο χρονο σταματαω στο rank 5 και κανω χαβαλε μετα.
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οταν προσπαθουσαμε εγω και 1-2 αλλα παιδια να στο εξηγησουμε, μονο που δεν μας βαραγες. Παρε το παραδειγμα με το coin. Και παραπανω εχω τονισει για τη κακη συνεργασια του flamewaker-summoning stone. για το coin σου εξηγησα για ποιον λογο πηρα αυτη την αποφαση. η επομενη μου κινηση θα ηταν στον 3ο γυρο με βαση τα χαρτια που ειχα εκεινη την στιγμη, οποτε θα ειχα φαει 9 damage απο το fire imp μεχρι τοτε. το να μου κανεις αναλυση εφοσων γνωριζεις πλεον τι χαρτια βγηκαν, ειναι το λιγοτερο αστειο. οποτε σε παρακαλω ασε αυτην καραμελα, τον εαυτο σου εκθετεις. κακη συνεργασια waker/stone? συγνωμη, τι εννοεις; μεταξυ τους; νομιζεις οτι αυτα τα δυο φυλλα ειναι στο deck για να συνεργαστουν μεταξυ τους; Μάλλον παίζουμε άλλο game. δεν ξερω τι παιζεις εσυ, εγω παντως παιζω Hearthstone.
Sartiv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 για το coin σου εξηγησα για ποιον λογο πηρα αυτη την αποφαση. η επομενη μου κινηση θα ηταν στον 3ο γυρο με βαση τα χαρτια που ειχα εκεινη την στιγμη, οποτε θα ειχα φαει 9 damage απο το fire imp μεχρι τοτε. το να μου κανεις αναλυση εφοσων γνωριζεις πλεον τι χαρτια βγηκαν, ειναι το λιγοτερο αστειο. οποτε σε παρακαλω ασε αυτην καραμελα, τον εαυτο σου εκθετεις. κακη συνεργασια waker/stone? συγνωμη, τι εννοεις; μεταξυ τους; νομιζεις οτι αυτα τα δυο φυλλα ειναι στο deck για να συνεργαστουν μεταξυ τους; δεν ξερω τι παιζεις εσυ, εγω παντως παιζω Hearthstone. Φιλε.. χωρις παρεξηγηση.. Εχεις κακη νοοτροπια, δε δεχεσαι τη κριτικη αλλων, και αυτο σε κανει στασιμο , και προφανως ισχυει και στο RL... Δεν εχει σημασια αν ηρθε το arcane blast. Γενικα να παιζεις το coin ειναι λαθος για να παιξεις το hero ability σου οπως ηταν το 3/2 εκει (πριν ερθει η επομενη καρτα). Εχω πει παραπανω οτι θες πολλα και μικρα spells για να δουλεψουν αυτες οι 2 καρτες. Οπως που εκανες το deck, δε βολευει, ειναι βαρυ. Και ειναι τελευταιο το post αυτο για σενα, γιατι δε αξιζει να ξοδεψω αλλο χρονο για σενα, δεν αξιζει, με τη συμπεριφορα σου και τη κακη νοοτροπια σου. Καλη συνεχεια! 2
Alt3rnative Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ελα ρε ενταξει μην ασχολειστε αλλο με τον τυπο κουρασε το θεμα 5 σελιδες τωρα. Το παλικαρι τα ξερει ολα δεν υπαρχει λογος να συζηταμε. Αγορασε κανεις την προσφορα με τα 50 packs? Τελικα ανοιγουν απο τωρα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις