Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 αρχηγε, μην μου δινεις συμβουλες, κρατα τες για τον εαυτο σου. τις φωτος τις εβαλα για να δειξω το προβλημα με τα aggro decks. μεσα σε 3 γυρους δυο aggro decks εχουν κανει 10+ damage, εχουν board presence με τρια minions με συνολικο damage 7, εγω δεν εχω presence, δεν προλαβα να φαω ουτε ενα μινιον και ο αντιπαλος εχει χασε 2 health points μονο. ξαναρωταω αυτο ειναι φυσικο; απαντα σε αυτο και ασε τα μαθηματα παιξιματος. αναλυσεις κατοπιν εορτης και εγω μπορω να κανω. αν ειχα το arcane blast απο την αρχη, δεν θα χρησιμοποιουσα το coin. δεν περιμενα εσενα να μου το πεις. και σιγουρα δεν θα το επαιζα στον 2ο γυρο οπως λες, εχω flamewaker, καλυτερο value for mana θα ειχα στον τριτο γυρο. σου ξεφυγε ομως αυτη η "λεπτομερεια". απο την στιγμη που το rng μου χει δωσει μονο minions στο opening hand, σταματαω να βασιζομαι σε αυτο και χρησιμοποιω οτι εχω στην διαθεση μου. απο την αλλη ο αντιπαλος δεν εχει θεμα με rng, διοτι ειναι γεματος με low mana minions που εχουν burst damage και φυσικα πολυ γρηγορα μπορει να αναπληρωσει τα χαμενα minions χαρη στο hero power του. εγω απο την αλλη ακομη περιμενω τον Reno Jackson. Μονο απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω γιατι κινεισαι μεταξυ rank 20-16... Ενταξει συγγνωμη κιολας για τις συμβουλες μου, προφανως θελω να σε βλαψω και εγω φταιω για ολα, εσυ εισαι αλανθαστος, συγγνωμη ξανα. Καλη συνεχεια!
xavier Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 μα δεν ειπα οτι ειναι κακο ντεκ ο dragon priest μου, απλα οσο χρονο χρειαζομαι εγω για να παιξω 1 παιχνιδι, ο face hunter εχει παιξει 3...παντως και τα aggro deck συνηθως εξαρτονται απο το αν εχουν καποιες καρτες στο χερι, πχ owl ή power overhelming, γιατι αλλιως με ενα belcher τους εχεις βγαλει εκτος παιχνιδιου και σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το ποσσο καλος ειναι ενας παιχτης...ο καλος παιχτης ξερει τι mulligan θα κανει, ξερει να παιξει γυρω απο τα αντιπαλα ντεκ, παιρνει αποφασεις γρηγορα, ξερει ποτε να κανει trade και ποτε να παει για face, εχει πολλες λεπτομερειες το παιχνιδι που κανουν τη διαφορα....το οτι θα χασεις παιχνιδια επειδη εκατσε κοντρα το draw ειναι δεδομενο, αν το draw καθεται κοντρα συνεχεια σημαινει οτι κατι δεν εχεις κανει καλα με το ντεκ... 1
Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 μα δεν ειπα οτι ειναι κακο ντεκ ο dragon priest μου, απλα οσο χρονο χρειαζομαι εγω για να παιξω 1 παιχνιδι, ο face hunter εχει παιξει 3...παντως και τα aggro deck συνηθως εξαρτονται απο το αν εχουν καποιες καρτες στο χερι, πχ owl ή power overhelming, γιατι αλλιως με ενα belcher τους εχεις βγαλει εκτος παιχνιδιου και σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το ποσσο καλος ειναι ενας παιχτης...ο καλος παιχτης ξερει τι mulligan θα κανει, ξερει να παιξει γυρω απο τα αντιπαλα ντεκ, παιρνει αποφασεις γρηγορα, ξερει ποτε να κανει trade και ποτε να παει για face, εχει πολλες λεπτομερειες το παιχνιδι που κανουν τη διαφορα....το οτι θα χασεις παιχνιδια επειδη εκατσε κοντρα το draw ειναι δεδομενο, αν το draw καθεται κοντρα συνεχεια σημαινει οτι κατι δεν εχεις κανει καλα με το ντεκ... Ευστοχη παρατηρηση! Ακριβως αυτο προσπαθω να εξηγησω εδω και πολλες σελιδες του topic.
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 oυτε εγω ειπα οτι ειναι κακο deck o priest. απλως τονιζω πως εχει διαφορετικο playstyle. o belcher ειναι αχρηστος οταν ο αλλος εχει silence. κα γιαυτο τον λογο αυτα τα decks εχουν τουλαχιστον ενα τετοιο. Μονο απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω γιατι κινεισαι μεταξυ rank 20-16... Ενταξει συγγνωμη κιολας για τις συμβουλες μου, προφανως θελω να σε βλαψω και εγω φταιω για ολα, εσυ εισαι αλανθαστος, συγγνωμη ξανα. Καλη συνεχεια! αρχηγε, δεν με ενδιαφερει το ρανκ αυτη τη στιγμη γιατι θελω να κανω gold ολους τους ηρωες πρωτα. μια φορα μονο επειδη βαρεθηκα, δοκιμασα aggro hunter/tempo mage και πηγα rank 5 μεσα σε δυο ωρες. αν χρειαστω ποτε την συμβουλη σου, μην αγχωνεσαι, θα την ζητησω.
Locko Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 @KilliK Εάν δεν θες συμβουλές παρά μόνο να κλαις για αυτό που εσύ θεωρείς, λανθασμένα, favorable aggro meta, τότε είσαι σε λάθος forum. Σκέψου πόσο λάθος το βλέπετε μερικοί το game, και πόσο περιορισμένη είναι η οπτική σας, που εσύ κλαις για τα aggro deck και ο @lupus_Hegemonia κλαίει για τον Reno. Αποφασίστε τι σας πειράζει πιο πολύ, το aggro ή το αντι-aggro για να ενημερώσουμε την Blizzard να σας φτιάξει. P.S: Ανεξαρτήτως εάν είχες blast ή όχι στο χέρι, το 1st turn coin-hero power για να μην φας minion εναντίον zoo είναι κακό play. 3
privateer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Το Zoolock δεν είναι aggro deck. Είναι control deck. Κοινως δεν πας face γιατι θα χασεις στο τελος. Είναι πολύ δυνατο deck και μεσα στα 3-4 καλυτερα αυτή την στιγμη. Αν παιζεις βεβαια και τοσο βαρια deck με summoning stone κτλ αν δεν κανεις καλο Mulligan η δεν σε πανε τα draws απλα gg.
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 το zoolock ειναι aggro deck. aggro δεν σημαινει απαραιτητα παω face, αν και πολλοι το ταυτιζουν ετσι. @KilliK Εάν δεν θες συμβουλές παρά μόνο να κλαις για αυτό που εσύ θεωρείς, λανθασμένα, favorable aggro meta, τότε είσαι σε λάθος forum. Σκέψου πόσο λάθος το βλέπετε μερικοί το game, και πόσο περιορισμένη είναι η οπτική σας, που εσύ κλαις για τα aggro deck και ο @lupus_Hegemonia κλαίει για τον Reno. Αποφασίστε τι σας πειράζει πιο πολύ, το aggro ή το αντι-aggro για να ενημερώσουμε την Blizzard να σας φτιάξει. P.S: Ανεξαρτήτως εάν είχες blast ή όχι στο χέρι, το 1st turn coin-hero power για να μην φας minion εναντίον zoo είναι κακό play. μμμ, οχι, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι λαθος πουθενα. διαφορετικα οι game devs δεν θα ειχαν αναγνωρισει τα προβληματα του παιχνιδιου τα οποια εχουν επισημανθει απο πολλους αλλους παικτες εδω και μηνες. και φυσικα δεν θα προσπαθουσαν να τα διορθωσουν οπως κανουν τωρα. οποτε ασε τις υποδειξεις σε ποιο φορουμ θα πρεπει να μιλαει ο συνομιλητης σου, και αρχισε να δινεις λιγη προσοχη σε αυτα που λεει. ισως μαθεις και κατι. υγ. δεν ζητησα τη γνωμη σου.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μονο απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω γιατι κινεισαι μεταξυ rank 20-16... Ενταξει συγγνωμη κιολας για τις συμβουλες μου, προφανως θελω να σε βλαψω και εγω φταιω για ολα, εσυ εισαι αλανθαστος, συγγνωμη ξανα. Καλη συνεχεια! Σοβαρα τωρα????Για την ιστορια εχουμε καθολου ιδεα για τι παικτες και με τι καρτες προοριζοντα τα rank απο το 20(οπου εκει ξεκιναει το demote και σε νικες και ranks)μεχρι πχ το 14????Προφανως και δεν ειναι για παικτες που εχουν σχετικα ολοκληρωμενα decks,ποσο μαλλον οταν δεν ειναι και τα γνωστα aggro decks. Τι παει να πει τωρα καταλαβαινεις γιατι ειναι στα rank αυτα. Δηλαδη αν επαιζε μονο face hunter και ηταν rank 4 στις πρωτες 3 μερες τι ακριβως θα αλλαζε??? Ο λογος που ειμαι τελειως καθετος με τα decks αυτα των aggro/face ειναι γιατι ειναι decks που θελει ελαχιστο dust και σου καταστρεφουν decks που εχεις λιωσει να παιζεις(ειδικα αν δεν εχεις δωσει και λεφτα)και στην ουσια no brain decks. Να ξεχασουμε μηπως το παλιο καλο Undertaker zoo ή το αλλο κλασσικο mech mage??? Και μιλαμε για decks που πηγαν και κοσμο Legendary και μαλιστα το αστειο ειναι οτι ακομα και legendary τα παιζουν αυτα τα decks. Πιο παλια οκ υπηρχε η δικαιολογια οτι το Hearthstone ειχε λιγες καρτες και αρα δεν μπορουσαν να γινουν και πολλοι πειραματισμοι.Μετα τα aggro/face decks ελεγες οτι ηταν καλα για αυτους που δεν εχουν πολυ dust,αλλα οχι και να εισαι σε σημειο να πας rank 25-legendary μονο και μονο με φθηνο τις πλακας deck οπως ο mech mage και αλλοι με control που εχουν δωσει ενα καρο dust ή και χρηματα για να τα φτιαξουν τα deck αυτα(βλεπε handlock και control warrior/pala)να μπορουν με 1000ζορια να φτασουν rank 5 ξερω γω. Τουλαχιστον ο rogue(ειτε oil,ειτε milk)θελει σκεψη για το τι κινησεις θα κανεις αναλογα με τι καρτες σου ερχονται και τι αντιπαλο θα παιξεις. Τα αλλα ρημαδο decks κυριως τα face decks των Hunter/shaman/warrior/lock κλπ ειναι κυριολεκτικα οπως ακριβως το λεμε πολλοι.Brain less decks. Απλα πετας τα low cost τερατα και μαντεψτε που βαρας συνεχεια. Και ειναι τραγικο που δεν βλεπω μαλιστα και αναλογες αντιδρασεις εδω στο forum τωρα που εχουν περασει 2 expansion και 3adventure απο το παιχνιδι. Ελεος δηλαδη. @KilliK Εάν δεν θες συμβουλές παρά μόνο να κλαις για αυτό που εσύ θεωρείς, λανθασμένα, favorable aggro meta, τότε είσαι σε λάθος forum. Σκέψου πόσο λάθος το βλέπετε μερικοί το game, και πόσο περιορισμένη είναι η οπτική σας, που εσύ κλαις για τα aggro deck και ο @lupus_Hegemonia κλαίει για τον Reno. Αποφασίστε τι σας πειράζει πιο πολύ, το aggro ή το αντι-aggro για να ενημερώσουμε την Blizzard να σας φτιάξει. P.S: Ανεξαρτήτως εάν είχες blast ή όχι στο χέρι, το 1st turn coin-hero power για να μην φας minion εναντίον zoo είναι κακό play. Σε αυτο που αναφερεις παραπανω ο μεν εχει δικιο που κραζει τα face decks ο δε εχει αδικο για τον Reno γιατι πολυ απλα ειναι κυριως control deck και επισης βασιζεται ολο σου εν μερη το deck γυρω απο μια καρτα.Οχι μονο να σου κατσει οταν πρεπει αλλα και περιοριζεις και ολο σου το deck γυρω απο αυτον με το να εχεις μονο 1 κοπια καθε τερατος. Εδω και ο Dr Boom που πραγματικα ολο το community του εχει ριξει κραξιμο για nerf και τοσο καιρο ετσι εχει μεινει τι να λεμε τωρα..... Πραγματικα παλι καλα που βγηκαν και τα Dragon decks να πεις οτι υπηρχε μια μικρη ψευτο ποικιλια στο παιχνιδι και κατι το διαφορετικο απο τα ιδια και τα ιδια γιατι δυστηχως η κατασταση μετα απο τοσο καιρο και με την προσθηκη τοσων καρτων και λιγο εχει αλλαξει. 1
privateer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 aggro σημαίνει τελειώνω το game στο 5-6 γύρο κάτι που δεν είναι στόχος του zoolock. Και όπως λέει ο loco αφήστε την κλάψα και βελτιώστε το παιχνιδι και τα decks σας. Κάθε μέρα αλλάζει η meta. Οπότε προσαρμοστειτε ανάλογα και χρησιμοποιείστε και ανάλογες tech cards. Καλό είναι παντως να υπάρχουν και τα aggro decks για να υπάρχει μια ισορροπία στο παιχνιδι και να αποφύγουμε μια control meta.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 aggro σημαίνει τελειώνω το game στο 5-6 γύρο κάτι που δεν είναι στόχος του zoolock. Και όπως λέει ο loco αφήστε την κλάψα και βελτιώστε το παιχνιδι και τα decks σας. Κάθε μέρα αλλάζει η meta. Οπότε προσαρμοστειτε ανάλογα και χρησιμοποιείστε και ανάλογες tech cards. Καλό είναι παντως να υπάρχουν και τα aggro decks για να υπάρχει μια ισορροπία στο παιχνιδι και να αποφύγουμε μια control meta. What???Καθε μερα??? Α και να προλαβω οποιον προλαβει να πει για το casual οτι δυστηχως ή ευτυχως στο casual δεν αλλαζουν και πολυ τα πραγματα,ουτε τα τσαμπα rewards εχεις,ουτε μετρανε οι νικες για χρυσο πορτραιτο.
privateer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Εννοώ μια μέρα μπορεί να πέφτεις πάνω σε aggro decks και την άλλη σε control. Casual είναι πιο δύσκολο από ranked. Παίζεις με άτομα στο επίπεδο σου τα οποία ακόμη και εκεί παίζουν tier 1-2 net decks.
Sartiv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οντως αλλαζει καθε μερα το meta. Προσαρμοζονται ολοι συνεχεια. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα aggro και τετοια, μπορεις να τα αντιμετωπισεις ευκολα σχετικα πλεον, οχι οπως παλια. Και αυτο που λεμε γενικα ειναι οτι αν εξακολουθειτε να χανετε συνεχεια, τοτε κατι κανετε λαθος. Ειτε ειναι op ειτε οχι, δεν εχει σημασια, αλλα οτι κανετε κατι λαθος στο παιξιμο. Τωρα αν δε δεχεστε ουτε αυτο σαν μια πολυ ΚΑΛΟΒΟΥΛΗ κριτικη, τοτε ενταξει, σεβαστο, ειναι δικο σας το θεμα αλλωστε αν δε θελετε να ακουτε τους αλλους που θελουν να σας βοηθησουν και να πιστευετε οτι δεν τρεχει κατι.
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οντως αλλαζει καθε μερα το meta. Προσαρμοζονται ολοι συνεχεια. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα aggro και τετοια, μπορεις να τα αντιμετωπισεις ευκολα σχετικα πλεον, οχι οπως παλια. Και αυτο που λεμε γενικα ειναι οτι αν εξακολουθειτε να χανετε συνεχεια, τοτε κατι κανετε λαθος. Ειτε ειναι op ειτε οχι, δεν εχει σημασια, αλλα οτι κανετε κατι λαθος στο παιξιμο. Τωρα αν δε δεχεστε ουτε αυτο σαν μια πολυ ΚΑΛΟΒΟΥΛΗ κριτικη, τοτε ενταξει, σεβαστο, ειναι δικο σας το θεμα αλλωστε αν δε θελετε να ακουτε τους αλλους που θελουν να σας βοηθησουν και να πιστευετε οτι δεν τρεχει κατι. Κοιταξε να δεις.Εγω προσωπικα οπως ειδες και στην αρχη του πρωτου μου Post εγραψα οτι απλα μπηκα να κανω τα daily.Μια φορα δοκιμασα να ανεβω στο ladder,εφτασα μεχρι rank 2 και απο τοτε μπαινω μια στο τοσο για dailies.Αλλωστε το ιδιο κανουν και 2 απο τους γνωστους μου που πηγαν legend.Πλεον μονο για τα dailies. Απλα οπως το ξαναειπα,ειναι κριμα τοσοι να εχουν ενα καρο καρτες και να το ριχνουν ολοι σε brainless face decks.Και ναι 1000φορες να γινουν μοδα τα control decks που εκει ξερεις οτι ο αλλος εχει ξοδεψει χρονο(και χρημα)για να φτιαξει τα decks απο το να βλεπεις decks με λιγο dust να πηγαινουν legend. Αυτο ειναι ξεφτιλα οπως και να το κανουμε.Το οτι θα εχω κανει καποια λαθη στα παιχνιδια πχ που επαιξα χτες???Σιγουρα 2
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 aggro σημαίνει τελειώνω το game στο 5-6 γύρο κάτι που δεν είναι στόχος του zoolock. Και όπως λέει ο loco αφήστε την κλάψα και βελτιώστε το παιχνιδι και τα decks σας. Κάθε μέρα αλλάζει η meta. Οπότε προσαρμοστειτε ανάλογα και χρησιμοποιείστε και ανάλογες tech cards. Καλό είναι παντως να υπάρχουν και τα aggro decks για να υπάρχει μια ισορροπία στο παιχνιδι και να αποφύγουμε μια control meta. οχι απαραιτητα. aggro σημαινει συνεχες high damage output απο την αρχη του παιχνιδιου. o zoolock οπως και αλλα aggro deck εχουν καρτες για board control, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι control decks. και ποιος σου ειπε ο zoolock δεν παιρνει παιχνιδια μεχρι τον 6o γυρο; Εννοώ μια μέρα μπορεί να πέφτεις πάνω σε aggro decks και την άλλη σε control. Casual είναι πιο δύσκολο από ranked. Παίζεις με άτομα στο επίπεδο σου τα οποία ακόμη και εκεί παίζουν tier 1-2 net decks. οχι δεν ισxυει αυτο. το pattern αυξομειωνεται με τις ωρες και το rank, αλλα γενικα σε μια ημερα εχουν παιχθει και οι δυο τυποι, με το aggro να επικρατει.
Sartiv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Απλα οπως το ξαναειπα,ειναι κριμα τοσοι να εχουν ενα καρο καρτες και να το ριχνουν ολοι σε brainless face decks.Και ναι 1000φορες να γινουν μοδα τα control decks που εκει ξερεις οτι ο αλλος εχει ξοδεψει χρονο(και χρημα)για να φτιαξει τα decks απο το να βλεπεις decks με λιγο dust να πηγαινουν legend. Αυτο ειναι ξεφτιλα οπως και να το κανουμε.Το οτι θα εχω κανει καποια λαθη στα παιχνιδια πχ που επαιξα χτες???Σιγουρα Ναι σιγουρα. Ζητημα αν χρησιμοποιουνται καρτες πανω απο το 30%-40% του collection για ladder γενικα. Αλλο αυτο, και αλλο το αν αντιμετωπιζονται ευκολα ή οχι τα face-aggro decks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις