KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μη σου πω και... WARRIOR ναι εχω πεσει και σε μερικα warrior decks. ενταξει, εγω δεν εχω προβλημα με το aggro per se. το aggro πρεπει να παραμεινει μερος του playstyle, αλλιως αν παιζουμε συνεχεια control decks παμε στο αλλο ακρο. η ουσια ειναι να υπαρχει ποικιλια, αλλα αυτη η ποικιλια να ειναι ισορροπημενη. να μην υπερισχυει ενα playstyle και να παραγκωνιζει ολα τα υπολοιπα. αυτο ειναι λαθος. πχ. ο patron warrior. σπασμενο deck type. οχι φωναζανε καποιοι εδω, μην το πειραζετε θελει skill για να κερδιζεις με αυτο. ναι σιγουρα. μολις το νερφαρανε, το skill ξαφνικα εξαφανιστηκε. γιατι τωρα ως δια μαγειας μπορω και κερδιζω patron warriors. χανω αλλα και κερδιζω. ενω παλια μονο εχανα. και γιατι εχω την ευκαιρια να κερδιζω τωρα; γιατι τους αφαιρεσεσανε το πλεονεκτημα του charge. οποτε το deck ισορροπηθηκε και μπορω και εγω πλεον να επιδειξω το δικο μου skill στο παιχνδιι. ετσι παει. Προσωπικά, έχω σπαταλήσει ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες να μελετώ τους επαγγελματίες παίκτες, έχω δει άπειρα βίντεο, πάω να αντιγράψω το στυλ παιχνιδιού... και βλέπω ότι ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ οι κάρτες που "πρέπει να έρθουν"... ό,τι και να κάνω, την πατάω στο τέλος. Επίσης, ενώ οι περισσότεροι (όσους ξέρω) έχουν "ευαγγέλιο" τα ντεκς που επαγγελματίες ποστάρουν, βλέπω και καταλαβαίνω ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙΣ κατά το δοκούν, όπως ΕΣΕΝΑ σου "κάθονται" οι αντίπαλοι ή τα ματς-απ. ποιοι επαγγελαμτιες παικτες; στο heartstone; χεχ. σε οσα στρημ βλεπω, οταν δεν τους καθονται οι καρτες και χανουν, γκρινιαζουν "never lucky". οταν νικανε ομως, το αποδιδουν στο ποσο καλο ειναι το deck τους η ποσο καλυτεροι απο τον αντιπαλο τους. Πηγαινε να ρωτησεις τον Kibler, Amaz, Trump, Kolento, StrifeCro πως στα σκατα ειναι κωλοφαρδοι και πανε legendary rank ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μηνα legendary πανε χιλιαδες ατομα καθε μηνα. δεν ειναι μονο αυτοι οι πεντε-δεκα που αναφερεις. επομενως το κατορθωμα τους δεν ειναι κατι το μοναδικο. skill εχουν, αλλα εχουν και απειρο χρονο και ενεργεια για να να ασχοληθουν μονο με αυτο.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Πηγαινε να ρωτησεις τον Kibler, Amaz, Trump, Kolento, StrifeCro πως στα σκατα ειναι κωλοφαρδοι και πανε legendary rank ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μηνα Εγω λογω χρονου φτανω μεχρι rank 5 ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μηνα.. Αποκλειω 100% τον παραγοντα τυχης μακροπροθεσμως. Ειληκρινα εχω βρεθει στη θεση σας, εβριζα τους παντες και τα λοιπα. Ομως με ΠΟΛΥ ψαξιμο, εχω καταλαβει πολλα πραματα που δε μπορουσα να φανταστω καν οτι υπηρχαν.. Και αρχισα να παιζω διαφορετικα με την εννοια να μην παιζω καποιες καρτες που θα επαιζα σε ταδε turn, αλλα να περιμενω τις κινησεις των αντιπαλων. Ενα απλο παραδειγμα. Ποσοι απο σας θα παιζατε μια aoe καρτα αμα ειναι κατω στο table 4 minions (για παραδειγμα 3 1/1 του paladin και ενα 2/3); Εχω παρατηρησει οτι παιζουν πολλοι ανθρωποι εκει ενα aoe. Εγω ομως εκανα υπομονη και επαιρνα armor του warrior και περιμενα να παιξει και αλλα minions. Ψαχτειτε λιγο. Θες να σου πω εγω πως ανεβαινουν που λες???Με κατι ομορφα 8ωρα την ημερα γιατι πληρωνονται. Θες να σου θυμισω τον Xixo και τον Rdu(αλλα και τον reckful κλπ)με τι decks ανεβαιναν τις πρωτες μερες???Πχ o xixo σε 2 μερες ηταν rank 2 μαντεψε με τι deck....Zoo. Το ιδιο και ο rdu. Οσο για τον τελευταιο απο τους παραπανω???Hunter,zoo,mech mage και δωστε πονο. Και εγω οπως λες μετα απο πολυ ψαξιμο ξερεις τι καταλαβα???Οτι ή παιζεις οτι deck κερδιζει περισσοτερο ανα τους καιρους(secret pala,zoo,mech mage,face patron warrior,mech shaman κλπ κλπ) και εκει το λιωνεις και τουλαχιστον το rank 5 ειναι υποθεση ουτε μισης εβδομαδας,ή παιζεις οτι γουσταρεις και αντε να φτασεις εως το rank 10 περιπου μεχρι το τελος. Διαλεγεις και παιρνεις. Legend με Secret Paladin και λίγο zoo. Όπως εχουν πει και άλλοι δεν αξίζει το grind και το χάσιμο χρόνου. Μια φορά και πολύ είναι. Τα λεγε αλλωστε και τελευταια ο φιλτατος privateer
Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Killix, Fulgore, βασικα ξερετε τι; Συμφωνω... μαζι σας!! Ομως μαλλον ΔΕΝ καταλαβατε οτι το θεμα ηταν το αν αντιμετωπιζονται οι face hunters. Εκει επικεντρωθηκα. Και απαντησα πως αντιμετωπιζονται πολυ ευκολα.
Alt3rnative Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ελα ρε παιδια με την τυχη πια ελεος.. οσο τα ριχνετε στην τυχη τοσο θα μενετε στα ρανκ που ειστε.. και σας το λεει ενας πολυ μετριος παιχτης που δεν εχει ανεβει πανω απο 9 ρανκ.. να δεχτω μια φορα ως ατυχια τον προχθεσινο τελικο που σκοτωνει deathlord ο nostam και του φερνει στο board reno jackson ok.. δλδ μεχρι και ο amnesiac γελουσε.. αλλα ποσες φορες θα τυχει αυτο αφενος ποσες φορες θα ειναι τουμπα το εργο αφετερου.. 1
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 φιλε μου, την περασμενη βδομαδα παρακολουθαγα το championship της blizzard. σε καποιον παιχτη, το rng του δινε τα φυλα σε ζευγαρια. oλα διπλα στα πρωτα 10 φυλλα. εχασε αυτοματως, η πρωτη μου σκεψη. και ετσι και εγινε. δεν ειχα ιδεα για το skill του, αλλα ηξερα οτι λογω rng θα εχανε το ματς. μετα παιζει ενας αλλος secredin. 3 ματς. τα δυο τα χασε λογω κακου rng, αλλα κερδισε το 3ο οταν επιτελους τα φυλλα του ηρθαν σωστα. οποτε ναι, παιζει ρολο η τυχη σε αυτο το παιχνιι και παιζει μαλιστα πολυ.
Alt3rnative Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 μα προφανως και παιζει ρολο η τυχη παιχνιδι με καρτες ειναι.. αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι πως δεν γινεται να εισαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκαντεμης.. σε καποιο game θα σταθεις ατυχος σε καποιο αλλο τυχερος.. δεν γινεται να εισαι μονιμως ή άτυχος ή τυχερος..εξ ου και μακροπροθεσμα δεν ειναι θεμα τυχης... 1
Tmark Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 μα προφανως και παιζει ρολο η τυχη παιχνιδι με καρτες ειναι.. αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι πως δεν γινεται να εισαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκαντεμης.. σε καποιο game θα σταθεις ατυχος σε καποιο αλλο τυχερος.. δεν γινεται να εισαι μονιμως ή άτυχος ή τυχερος..εξ ου και μακροπροθεσμα δεν ειναι θεμα τυχης... Αυτός που υποστηρίζει ότι είναι συνέχεια γκαντέμης απλά δεν είναι καλος παίκτης και ρίχνει εκεί το φταίξιμο για τις ήττες του. Αν είχε replay feature το Hearthstone, θα βλέπαμε όλοι το πόσα missplays κάνουμε σε κάθε ματς. 3
Locko Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Η φιλοσοφία είναι μία. Δεν σκέφτεσαι τι κάρτα θα μπορούσες να τραβήξεις. Σκέφτεσαι εάν υπήρχε κάποιο διαφορετικό play που θα μπορούσες να κάνεις και τι αποτέλεσμα θα είχε αυτό. 1
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 αυτο ειναι φυσικο τωρα; πριν λιγο επαιξα στα γρηγορα δυο γυρους και μου τυχε αυτο.εννοειται οτι εχασα και τις 2 φορες. μα προφανως και παιζει ρολο η τυχη παιχνιδι με καρτες ειναι.. αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι πως δεν γινεται να εισαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκαντεμης.. σε καποιο game θα σταθεις ατυχος σε καποιο αλλο τυχερος.. δεν γινεται να εισαι μονιμως ή άτυχος ή τυχερος..εξ ου και μακροπροθεσμα δεν ειναι θεμα τυχης... ναι και αυτο που εγω που προσπαθω να πω οτι το skill ειναι overrated σε ενα παιχνιδι οπως το Hearthstone. δεν ειναι σκακι η Go. ενας kimbler δεν ειναι καλυτερος παικτης απο εμενα επειδη πηγαινει καθε μηνα legend. ισως ειναι καλυτερος σε αλλα σημεια του παιχνιδιου, αλλα οχι σε ενα νορμαλ ματς.
Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 αυτο ειναι φυσικο τωρα; πριν λιγο επαιξα στα γρηγορα δυο γυρους και μου τυχε αυτο.εννοειται οτι εχασα και τις 2 φορες. ναι και αυτο που εγω που προσπαθω να πω οτι το skill ειναι overrated σε ενα παιχνιδι οπως το Hearthstone. δεν ειναι σκακι η Go. ενας kimbler δεν ειναι καλυτερος παικτης απο εμενα επειδη πηγαινει καθε μηνα legend. ισως ειναι καλυτερος σε αλλα σημεια του παιχνιδιου, αλλα οχι σε ενα νορμαλ ματς. Καταρχην για να αξιοποιησεις το flamewaker (αλλα και το summoning stone) πρεπει να εχεις πολλα και μικρα spells. Με το molten και healbot, δεν πολυ συνεργαζονται καλα οι καρτες του renodeck σου αν καταλαβα καλα Μηπως εχεις σκεφτει οτι οντως δεν φτιαχνεις καλα decks και φταιει η "γ@μημενη" τυχη; Λεω τωρα... edit: στη 1η φωτο ειναι ΛΑΘΟΣ που επαιξες coin για να ριξεις 1 damage στο 3/2. Τσαμπα πηγε το coin. Πατας απλως το end turn.. Και στο turn 2 ΜΕ το coin τρως το 3/2 και το 2/1. Οπως προ ειπα, ειναι τετοιες ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ που δε μπορειτε να φανταστειτε και πιστευετε οτι ειναι θεμα τυχης... ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ. Αυτός που υποστηρίζει ότι είναι συνέχεια γκαντέμης απλά δεν είναι καλος παίκτης και ρίχνει εκεί το φταίξιμο για τις ήττες του. Αν είχε replay feature το Hearthstone, θα βλέπαμε όλοι το πόσα missplays κάνουμε σε κάθε ματς. Ακριβως.
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 αρχηγε, μην μου δινεις συμβουλες, κρατα τες για τον εαυτο σου. τις φωτος τις εβαλα για να δειξω το προβλημα με τα aggro decks. μεσα σε 3 γυρους δυο aggro decks εχουν κανει 10+ damage, εχουν board presence με τρια minions με συνολικο damage 7, εγω δεν εχω presence, δεν προλαβα να φαω ουτε ενα μινιον και ο αντιπαλος εχει χασε 2 health points μονο. ξαναρωταω αυτο ειναι φυσικο; απαντα σε αυτο και ασε τα μαθηματα παιξιματος. edit: στη 1η φωτο ειναι ΛΑΘΟΣ που επαιξες coin για να ριξεις 1 damage στο 3/2. Τσαμπα πηγε το coin. Πατας απλως το end turn.. Και στο turn 2 ΜΕ το coin τρως το 3/2 και το 2/1. αναλυσεις κατοπιν εορτης και εγω μπορω να κανω. αν ειχα το arcane blast απο την αρχη, δεν θα χρησιμοποιουσα το coin. δεν περιμενα εσενα να μου το πεις. και σιγουρα δεν θα το επαιζα στον 2ο γυρο οπως λες, εχω flamewaker, καλυτερο value for mana θα ειχα στον τριτο γυρο. σου ξεφυγε ομως αυτη η "λεπτομερεια". απο την στιγμη που το rng μου χει δωσει μονο minions στο opening hand, σταματαω να βασιζομαι σε αυτο και χρησιμοποιω οτι εχω στην διαθεση μου. απο την αλλη ο αντιπαλος δεν εχει θεμα με rng, διοτι ειναι γεματος με low mana minions που εχουν burst damage και φυσικα πολυ γρηγορα μπορει να αναπληρωσει τα χαμενα minions χαρη στο hero power του. εγω απο την αλλη ακομη περιμενω τον Reno Jackson.
xavier Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 κιλλικ για μενα ειναι φυσιολογικο και επισης ξεχνας οτι ο αντιπαλος εχει μεινει με 1-2 καρτες στο χερι και αν ισορροπησεις μια φορα, εχεις παρει το παιχνιδι... το καλο που εχουν τα aggro decks δεν ειναι οτι εχουν καλυτερα ποσοστα νικης απο τα κοντρολ ντεκ, εκει που υπερτερουν ειναι οτι μεχρι την 6ο-7ο γυρο ξες αν κερδισες, ενω εγω με τον dragon priest στα μισα παιχνιδια φτανω στο fatigue για να βγει νικητης...για αυτο ειναι καλυτερα στα ranked... στα ranked καλως ή κακως αν ο σκοπος σου ειναι να ανεβεις, εξαρτασαι απο το meta... τελευταια μου αρεσει αρκετα και παιζω midrange hunter, επαιζα ενα παιχνιδι κοντρα σε aggro paladin, εχει παιξει ο τυπος 2 arcane golem, εχει παιξει το ενα truesilver, εχει ξεμεινει απο καρτες στο χερι και καμια 12-13 στο deck, εγω 4 ζωη και αυτος καμια 10αρια. εχω 3 minions κατω,αυτος τιποτα, ειχα κατεβασει 3 highmane πιο μπροστα και ο τυπος τραβαει το 2ο του truesilver, συμβαινει...αλλα δεν λεει κατι...σιγουρα θελει και τυχη, αλλα το καλο ντεκ(που οπως ειπα καθοριζεται αποκλειστικα απο το meta) αργα ή γρηγορα θα ανεβει... νομιζω οτι οποιος εχει παιξει αρκετα παιχνιδια καταλαβαινει ευκολα ποτε χανει λογω τυχης και ποτε επειδη εχει προβλημα το ντεκ...
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 ειναι warlock με draw card hero power. oλο το deck πανω σε αυτο στηνεται. γρηγορα αναπληρωνει τις καρτες και ανατροφοδοτει το board presence. αυτο ειναι ακομη χειροτερο με τον aggro paladin και τον shaman. το αν δεν σε εχει νικησει μεχρι τον 6ο και εχεις καταφερει να κανεις wipe και heal, ναι τον εχεις συνηθως νικησει. αλλα αυτο ειναι το προβλημα, το "μεχρι". και εφοσων το δεδομενο τωρα ειναι οτι εχουν επικρατησει τα decks που κερδιζουν το παιχνιδι στον 6ο γυρο, οχι αυτο δεν ειναι φυσιολογικο. ενω εγω με τον dragon priest στα μισα παιχνιδια φτανω στο fatigue για να βγει νικητης...για αυτο ειναι καλυτερα στα ranked... ο priest ειναι εκ φυσεως defensive class, δεν εχει σοβαρα οffensive spells, εκτος και αν γινει shadow. οποτε η νικη του στο fatigue ειναι το συνηθες.
XMorsX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Το zoo είναι δυνατό deck αυτή τη στιγμή και νικάει πιο συχνά από όσο χάνει από πιο εναλλακτικα decks. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις