paularas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 σε 2 1/2 ώρες το έβγαλα με 1-10 χωρις heilroom (είπα να μην τα βάλω) και 10-20 με αυτά. αρκετά χαλαρά βγήκε από ένα σημείο και μετά
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 περιμενω hotfix για την liadrin. Οχι μονο δεν εχει διαφορετικα ή χρυσα token αλλα ακομα και αν εχεις χρυσο paladin τα token δεν ειναι χρυσα.... εκανες αναφορα το bug στο support της Blizzard? Στα του παιχνιδιου μπηκα να κανω ενα daily και πραγματικα εφτυσα αιμα rank 18 και rank 19 παρακαλω,μιας και απο τα 16παιχνιδια που επαιξα ολα κιολα τα 11 ηταν face hunter,1 face warrior(με arcanite reaper),1 freeze mage,2 flame walker mages και τα ρεστα face paladin. Απιστευτα πραγματα. ναι το εχουν καταστρεψει το παιχνιδι. ελπιζω οι νεες αλλαγες να βελτιωσουν την κατασταση αλλιως δεν το βλεπω καλα το Hearthstone. Τραγικο που fan made Liadrin ειναι καλυτερη απο την επισημη εκδοχη της μπα, προτιμω την κοκκινομαλλα εκδοχη.
Tmark Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 ναι το εχουν καταστρεψει το παιχνιδι. ελπιζω οι νεες αλλαγες να βελτιωσουν την κατασταση αλλιως δεν το βλεπω καλα το Hearthstone. Τι εννοείς το έχουν καταστρέψει? New card:
Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μια χαρα ειναι τωρα γενικα το παιχνιδι, αν εξαιρεσεις μαλλον τον secret paladin. O face hunter ειναι πολυ ευκολος να αντιμετωπιστει, αρκει να φτιαξεις ενα σωστο deck.
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μια χαρα ειναι τωρα γενικα το παιχνιδι, αν εξαιρεσεις μαλλον τον secret paladin. O face hunter ειναι πολυ ευκολος να αντιμετωπιστει, αρκει να φτιαξεις ενα σωστο deck. οχι. Τι εννοείς το έχουν καταστρέψει? πολυ aggro, αρκετες σπασμενες καρτες και deck types, meta μου εχει μεινει σχεδον το ιδιο 2 χρονια τωρα, εκατονταδες καρτες και mechanics που δεν εχουν χρησιμοποιηθει σχεδον ποτε, παραγκωνισμενα classes, υπερβολικο rng, γενικα το gameplay εχει καταντησει επαναλαμβανομενο και βαρετο, δεν ειναι πια διασκεδαστικο το παιχνιδι. και αυτο θα οδηγησει αναποφευκτα στο θανατο του αργα η γρηγορα. ελπιζω ολα αυτα να αλλαξουν προς το καλυτερο σε δυο μηνες απο τωρα, αλλα κραταω μια επιφυλαξη. ξερεις, το προβλημα ειναι οτι η Blizzard ειναι μια επιχειρηση και για να ειναι κερδοφορα πρεπει να ικανοποιει παντα τους πελατες της. και αν οι πελατες προτιμανε να παιζουν για παντα τα ιδια decks για να καρδιζουν συνεχεια και οχι να πειραματιστουν, να επινοησουν, να δοκιμασουν, να διασκεδασουν και ας χασουν μερικες φορες, τοτε δεν βλεπω να αλλαζει η τωρινη κατασταση παρα τις υποσχεσεις της dev team.
privateer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Face hunter παντα θα υπαρχει. Είναι ευκολα αντιμετωπίσιμος βεβαια. Το επιπεδο εχει ανεβει παντως και φυσικο να φτυνεται αιμα καποιοι. Ολοι λιγο πολύ εχουν καλες καρτες και παιζουν Net decks. Οποτε keep trying harder αν θελετε να ειστε ανταγωνιστικοι. 1
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 σε παρακαλω, το "try harder" μην το απευθυνεσαι σε μενα με 5k νικες στο ενεργητικο μου. και ποιος σου ειπε οτι μονο ο facehunter ειναι aggro? paladin,warlock,shaman,druid παιζουν μονο με aggro τωρα. εδω ειμαι 17ο rank αυτη τη στιγμη και αντιμετωπιζω συνεχεια aggro decks, που θυμαμαι πριν μερικους μηνες το aggro εμφανιζοταν απο το 13ο rank και μετα. και τι εννοεις ευκολα αντιμετωπισημο; αν ειναι να παιζω συνεχεια reno jackson και να προσευχομαι στον rng god για να κερδισω ενα aggro deck, οχι δεν ειναι ευκολα αντιμετωπισμο. το παιχνιδι εχει χαλασει παρα πολυ, δεν ειναι αυτο που ηταν οταν πρωτοξεκινησε. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Face hunter παντα θα υπαρχει. Είναι ευκολα αντιμετωπίσιμος βεβαια. Το επιπεδο εχει ανεβει παντως και φυσικο να φτυνεται αιμα καποιοι. Ολοι λιγο πολύ εχουν καλες καρτες και παιζουν Net decks. Οποτε keep trying harder αν θελετε να ειστε ανταγωνιστικοι. Φυσικο να φτυνω αιμα στο rank 19 στα μεσα του μηνα δεν ειναι. Τι να κανουν δηλαδη και αυτοι που δεν εχουν και πολλες καρτες, και δεν θελω καν να φανταστω πως θα ειναι τα πραγματα στο casual. 1
Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 οχι. πολυ aggro, αρκετες σπασμενες καρτες και deck types, meta μου εχει μεινει σχεδον το ιδιο 2 χρονια τωρα, εκατονταδες καρτες και mechanics που δεν εχουν χρησιμοποιηθει σχεδον ποτε, παραγκωνισμενα classes, υπερβολικο rng, γενικα το gameplay εχει καταντησει επαναλαμβανομενο και βαρετο, δεν ειναι πια διασκεδαστικο το παιχνιδι. και αυτο θα οδηγησει αναποφευκτα στο θανατο του αργα η γρηγορα. ελπιζω ολα αυτα να αλλαξουν προς το καλυτερο σε δυο μηνες απο τωρα, αλλα κραταω μια επιφυλαξη. ξερεις, το προβλημα ειναι οτι η Blizzard ειναι μια επιχειρηση και για να ειναι κερδοφορα πρεπει να ικανοποιει παντα τους πελατες της. και αν οι πελατες προτιμανε να παιζουν για παντα τα ιδια decks για να καρδιζουν συνεχεια και οχι να πειραματιστουν, να επινοησουν, να δοκιμασουν, να διασκεδασουν και ας χασουν μερικες φορες, τοτε δεν βλεπω να αλλαζει η τωρινη κατασταση παρα τις υποσχεσεις της dev team. Λογικα δεν θα εχεις καρτες που χρειαζεται για να αντιμετωπισεις τους face hunters. Σου συνιστω control warrior, control priest, ακομα και με τον mech mage τον εχεις ευκολα... Ειναι θεμα παιξιματος, σωστων αποφασεων, να παιζεις τις καρτες στο καταλληλο timing. Ενδεικτικα σε 7 μερες με 1-2 ωρες καθημερινο παιξιμο εφτασα στο rank 5 απο το 18. Και συναντησα μπολικους hunters που στο τελος τους πεταω ενα well played και πατανε concede σε παρακαλω, το "try harder" μην το απευθυνεσαι σε μενα με 5k νικες στο ενεργητικο μου. και ποιος σου ειπε οτι μονο ο facehunter ειναι aggro? paladin,warlock,shaman,druid παιζουν μονο με aggro τωρα. εδω ειμαι 17ο rank αυτη τη στιγμη και αντιμετωπιζω συνεχεια aggro decks, που θυμαμαι πριν μερικους μηνες το aggro εμφανιζοταν απο το 13ο rank και μετα. και τι εννοεις ευκολα αντιμετωπισημα; αν ειναι να παιζω συνεχεια reno jackson και να προσευχομαι στον rng god για να κερδισω ενα aggro deck, οχι δεν ειναι ευκολα αντιμετωπισμο. το παιχνιδι εχει χαλασει παρα πολυ, δεν ειναι αυτο που ειναι οταν πρωτοξεκινησε. Εφοσον συναντας συχνα face-aggro, στηνεις απλα ενα anti-deck!! Πολυ σωστα ειπε το παιδι ο privateer, try harder, δουλεψε τα λαθακια σου, ψαξου τι ακριβως φταιει. Αν τα ριχνεις στη τυχη οπως κανουν παρα πολλοι εδω, ενταξει, μπορεις να παρατησεις απλα το παιχνιδι αμα δε το γουσταρεις Και καλυτερα μεταξυ μας, γιατι θα χασεις το χρονο σου αμα δε ψαχτεις..
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Λογικα δεν θα εχεις καρτες που χρειαζεται για να αντιμετωπισεις τους face hunters. Σου συνιστω control warrior, control priest, ακομα και με τον mech mage τον εχεις ευκολα... Ειναι θεμα παιξιματος, σωστων αποφασεων, να παιζεις τις καρτες στο καταλληλο timing. Ενδεικτικα σε 7 μερες με 1-2 ωρες καθημερινο παιξιμο εφτασα στο rank 5 απο το 18. Και συναντησα μπολικους hunters που στο τελος τους πεταω ενα well played και πατανε concede Μπορω και εγω ανετα να παιξω αντιστοιχα decks και να ανεβω γρηγορα και με λιγοτερο κοπο.Αλλα το θεμα ειναι γιατι να μου επιβαλει ο αλλος τι deck θα παιξω και οχι αυτο που θελω εγω. Για την ιστορια παντως και με control warrior σε καποια παιχνιδια εχασα(οχι ευκολα αλλα και παλι). Και ο φιλος μου που παιζει secret paladin για γνωστους λογους 1-2μερες καθεται και ασχολειται στον μηνα και παει ανετα rank 5.Περι ορεξεως. 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 σε παρακαλω, το "try harder" μην το απευθυνεσαι σε μενα με 5k νικες στο ενεργητικο μου. και ποιος σου ειπε οτι μονο ο facehunter ειναι aggro? paladin,warlock,shaman,druid παιζουν μονο με aggro τωρα. εδω ειμαι 17ο rank αυτη τη στιγμη και αντιμετωπιζω συνεχεια aggro decks, που θυμαμαι πριν μερικους μηνες το aggro εμφανιζοταν απο το 13ο rank και μετα. και τι εννοεις ευκολα αντιμετωπισημα; αν ειναι να παιζω συνεχεια reno jackson και να προσευχομαι στον rng god για να κερδισω ενα aggro deck, οχι δεν ειναι ευκολα αντιμετωπισμο. το παιχνιδι εχει χαλασει παρα πολυ, δεν ειναι αυτο που ειναι οταν πρωτοξεκινησε. Μη σου πω και... WARRIOR! Χεχεχε! Με τέτοιο ντεκ-άκι παίζω τώρα, "τρένο" με πήγε απ' το 19 που 'χα "κατρακυλήσει" πειραματιζόμενος με Zoo-Lock (δεν έχω ιδέα πώς παίζεται ο Zoo-Lock! Xαχα)... στο 15, μέσα σε λίγες ώρες! Πειραματίστηκα αρχικά με κάποιου τύπου το ντεκ που 'δα στα γνωστά σάιτς, που χρησιμοποιει ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ "Cursed Blade"!... Δεν λέω, φοβερό όπλο για ΕΝΑ "μάνα" (και σε συνδιασμό με "Southsea Deckhand" & νόμισμα)... "σαπίζεις" τρελά απ' το πρώτο γύρο!!! Αλλά... αν ΔΕΝ σου κάτσει στον 1ο-2ο γύρο... αυτό το όπλο είναι ουσιατικά "μπούμερανκ", σε "σαπίζει" το ίδιο εσένα! Γιατί διπλασιάζει το damage που σου κάνουν, το 'χεις για 3 γύρους (άντε να το πετάξεις...), αλλά αν πέσεις σε κάποιον αντίπαλο με σπελς και charge κτλ., σε "σακάτεψε"... Οπότε το "σούταρα" το "Cursed Blade", παίζω ένα "υβρίδιο" Super-Fast-Face Warrior με συνδιασμό (μικρό) Πατρόν, ΔΙΧΩΣ τους Πατρόν αλλά με κάμποσα σπελ και μίνιονς του Πατρόν ντεκ. Μια χαρά πάει. ...Ο Face Hunter, εάν δεν διαμορφωθεί (απ' τον εκάστοτε παίκτη στα γούστα του), παίζοντας ένα "κλασσικό" Face Hunter ντεκ, δεν έχει πια μεγάλη/πολύ τύχη στο "μέτα". Πλέον οι πάντες έχουν διαμορφώσει τα ντεκ τους για να αντιμετωπίζουν τα "Aggro" ντεκς, ενώ δε, έχουν δημιουργηθεί εξ' ίσου (ΙΣΩΣ και καλύτερα!) Face-Aggro ντεκς άλλων ηρώων πλην του Hunter! Γενικά... εγώ έχω θέμα (γενικά, με κάθε μου ντεκ, άσχετα αν παίζω τώρα με τον Aggro Warrior), με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κλάση που παίζει ντεκ Reno Jack (ακόμα και ενώ έχω προσθέσει την "Alexandreta" δράκαινα, ΣΠΑΝΙΑ να μου "κάτσει" μετά τον Reno οπότε να ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΩ στα 15 stamina)... Επίσης, αυτός ο "χτικιάρης" ο Freeze-Mage... Εμένα ΟΥΔΕΠΟΤΕ μου κάθονται ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα κόμπος του, ενώ όταν αντιμετωπίζω τέτοιους ΤΑ ΠΑΝΤΑ τα 'χουν διαθέσιμα ώστε εκεί στον 10ο γύρο να με διαλύσουν με μία κίνηση! ...Πειραματίζομαι και με έναν "Spell-Priest". Όχι Κοντρόλ, ούτε Δρακο-Priest. Ένα "υβριδικό" πράγμα, που "μαξάρει" με τα spell του τα "λιτά" (σε αριθμό) minions που έχω στο ντεκ. Γενικά... θεωρώ ότι ακόμα ο Secret Paladin κυριαρχεί, αν και έχει ένα "θεματάκι" κόντρα σε "clean-board" & "anti-spell-secret" ντεκς. Πχ., ΟΥΔΕΠΟΤΕ παίζω (με Hunter) και να ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ την "Φωτοβολίδα" που... μηδενίζει πλήρως το Secret-Paladin ντεκ και τον "σαπίζεις" στον επόμενο γύρο. 1
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 @Fulgore α μπραβο, αυτο ειναι το θεμα. δεν θα κατσω να παιζω συνεχεια anti-aggro, επειδη υπαρχει μονιμο aggro. το παιχνιδι γινεται μονοτονο ετσι, οποτε και δεν με διασκεδαζει. εκει ειναι το προβλημα. οχι το πως θα παω rank 5. δεν με ενδιαφερει το rank. με ενδιαφερει ομοως να παιζω παιχνιδια στα οποια τοσο εγω οσο και ο αντιπαλος μου θα πρεπει να δουλεψουμε το μυαλο μας, προκειμενου να κερδισει ενας απο τους δυο μας. δεν θελω μεχρι τον 6 γυρο να χανω καθε φορα το ματς με κατεβασμενα τα σωβρακα. και να με κοροιδευει ο αντιπαλος οχι επειδη επαιξε καλυτερα απο εμενα, αλλα διοτι οι σχεδιαστες του παιχνιδιου τα εχουν κανει θαλασσα. 1
Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μπορω και εγω ανετα να παιξω αντιστοιχα decks και να ανεβω γρηγορα και με λιγοτερο κοπο.Αλλα το θεμα ειναι γιατι να μου επιβαλει ο αλλος τι deck θα παιξω και οχι αυτο που θελω εγω. Για την ιστορια παντως και με control warrior σε καποια παιχνιδια εχασα(οχι ευκολα αλλα και παλι). Και ο φιλος μου που παιζει secret paladin για γνωστους λογους 1-2μερες καθεται και ασχολειται στον μηνα και παει ανετα rank 5.Περι ορεξεως. Κανεις δε μπορει να πετυχει 100% νικες, αυτο ειναι το σιγουρο. Ομως μπορεις να εχεις 60% rating και ειναι πολυ ικανοποιητικο, πιστεψε με. Εχω πει παραπανω οτι ο secret paladin ειναι πολυ op, και τον νικαω μονο με τον control warrior μου, και εχεις δικιο οτι δε πρεπει να μας επιβαλουν τι να παιζουμε.. Ωστοσο. Αν παιξουμε ολοι ενα anti-deck, θα ελλειψουν οι aggro γιατι θα αναγκαστουν να προσαρμοστουν και παει λεγοντας Δηλαδη εξαρταται απο το "meta" deck. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Λογικα δεν θα εχεις καρτες που χρειαζεται για να αντιμετωπισεις τους face hunters. Σου συνιστω control warrior, control priest, ακομα και με τον mech mage τον εχεις ευκολα... Ειναι θεμα παιξιματος, σωστων αποφασεων, να παιζεις τις καρτες στο καταλληλο timing. Ενδεικτικα σε 7 μερες με 1-2 ωρες καθημερινο παιξιμο εφτασα στο rank 5 απο το 18. Και συναντησα μπολικους hunters που στο τελος τους πεταω ενα well played και πατανε concede Εφοσον συναντας συχνα face-aggro, στηνεις απλα ενα anti-deck!! Πολυ σωστα ειπε το παιδι ο privateer, try harder, δουλεψε τα λαθακια σου, ψαξου τι ακριβως φταιει. Αν τα ριχνεις στη τυχη οπως κανουν παρα πολλοι εδω, ενταξει, μπορεις να παρατησεις απλα το παιχνιδι αμα δε το γουσταρεις Και καλυτερα μεταξυ μας, γιατι θα χασεις το χρονο σου αμα δε ψαχτεις.. Λογικα δεν θα εχεις καρτες που χρειαζεται για να αντιμετωπισεις τους face hunters. Σου συνιστω control warrior, control priest, ακομα και με τον mech mage τον εχεις ευκολα... Ειναι θεμα παιξιματος, σωστων αποφασεων, να παιζεις τις καρτες στο καταλληλο timing. Ενδεικτικα σε 7 μερες με 1-2 ωρες καθημερινο παιξιμο εφτασα στο rank 5 απο το 18. Και συναντησα μπολικους hunters που στο τελος τους πεταω ενα well played και πατανε concede Μάλλον ΚΥΡΙΩΣ ΤΥΧΗΣ είναι φίλε μου. Όταν μιλάμε (εδώ) για ένα CARD-GAME (με κάρτες), όπως όλα τα παιχνίδια με κάρτες (βλ. χαρτοπαικτικά, πόκερ, 21 κτλ) ΘΕΣ ΤΥΧΗ στο μοίρασμα. Τί να την κάνω την εμπειρία σου, την καλή τεχνική σου, την σωστή στρατηγική σου... αν τελικά είσαι άτυχος και σου "κάθονται" κουκουρούκου κάρτες την πιο ακατάλληλη ώρα; Προσωπικά, έχω σπαταλήσει ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες να μελετώ τους επαγγελματίες παίκτες, έχω δει άπειρα βίντεο, πάω να αντιγράψω το στυλ παιχνιδιού... και βλέπω ότι ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ οι κάρτες που "πρέπει να έρθουν"... ό,τι και να κάνω, την πατάω στο τέλος. Επίσης, ενώ οι περισσότεροι (όσους ξέρω) έχουν "ευαγγέλιο" τα ντεκς που επαγγελματίες ποστάρουν, βλέπω και καταλαβαίνω ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙΣ κατά το δοκούν, όπως ΕΣΕΝΑ σου "κάθονται" οι αντίπαλοι ή τα ματς-απ. Πχ. πάντα, ό,τι και να κάνω, ακόμα και με Control Paladin (που είμαι μάστερ, νομίζω), ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να διατηρήσω επ' άπειρον το board control (πόσο μάλλον με aggro ντεκς!), οπότε χρειάζομαι προσωπικά ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (μη πω δύο!) "board-clean" combo ή σπελ! Άλλοι φίλοι που παίζουν, δεν χρησιμοποιούν τέτοια board-cleaning, δεν τα χρειάζονται, δεν "τους κάθονται" φάσεις που να τα χρειάζονται... 1
Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μάλλον ΚΥΡΙΩΣ ΤΥΧΗΣ είναι φίλε μου. Πηγαινε να ρωτησεις τον Kibler, Amaz, Trump, Kolento, StrifeCro πως στα σκατα ειναι κωλοφαρδοι και πανε legendary rank ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μηνα Εγω λογω χρονου φτανω μεχρι rank 5 ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μηνα.. Αποκλειω 100% τον παραγοντα τυχης μακροπροθεσμως. Ειληκρινα εχω βρεθει στη θεση σας, εβριζα τους παντες και τα λοιπα. Ομως με ΠΟΛΥ ψαξιμο, εχω καταλαβει πολλα πραματα που δε μπορουσα να φανταστω καν οτι υπηρχαν.. Και αρχισα να παιζω διαφορετικα με την εννοια να μην παιζω καποιες καρτες που θα επαιζα σε ταδε turn, αλλα να περιμενω τις κινησεις των αντιπαλων. Ενα απλο παραδειγμα. Ποσοι απο σας θα παιζατε μια aoe καρτα αμα ειναι κατω στο table 4 minions (για παραδειγμα 3 1/1 του paladin και ενα 2/3); Εχω παρατηρησει οτι παιζουν πολλοι ανθρωποι εκει ενα aoe. Εγω ομως εκανα υπομονη και επαιρνα armor του warrior και περιμενα να παιξει και αλλα minions. Ψαχτειτε λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις