Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι, μπαίνεις και παίζεις με το free account. κάνεις έναν lvl 1, τον πας 20 παίρνεις το πορτρέτο, kkthxbb. 

βλέπω να ξανακολάω στο wow και να γελάνε και οι πέτρες μαζί μου btw >  .  <

Δημοσ.

ε φτιάξε κανονικό dunno  : p , τι να πουμε που το βράδυ θα μπούμε με paloukoti να lvlάρουμε chars που οι main μας είναι με 600-700 days /played each 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που εχω human mage αλλα τον ξεκινησα πριν 1 εβδομαδα και ειναι ακομα 5 lvl αν τον παω 20 σημερα θα το παρω???

Ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι: Με τα battle net gift cards εκτος απο καρτες αγοραζεις και heroes? πχ την Αλλερια που θελει να αγορασει ενας φιλος μπορει να την αγορασει ετσι;

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι: Με τα battle net gift cards εκτος απο καρτες αγοραζεις και heroes? πχ την Αλλερια που θελει να αγορασει ενας φιλος μπορει να την αγορασει ετσι;

Ναι, μπαίνει το balance στο Battle.net balance σου και το κάνεις ότι θες.

Δημοσ.

^ αυτό που είπε. μπαίνει στο πορτοφόλι του battle.net ουσιαστικά και αγοράζεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει η blizzard. παιχνίδια / game cards / heroes τα πάντα

Δημοσ.

ε φτιάξε κανονικό dunno  : p , τι να πουμε που το βράδυ θα μπούμε με paloukoti να lvlάρουμε chars που οι main μας είναι με 600-700 days /played each 

Έκλαψα 

Δημοσ.

περιμενω hotfix για την liadrin. Οχι μονο δεν εχει διαφορετικα ή χρυσα token αλλα ακομα και αν εχεις χρυσο paladin τα token δεν ειναι χρυσα....

• Like 1
Δημοσ.

Τραγικο που fan made Liadrin ειναι καλυτερη απο την επισημη εκδοχη της

Στα του παιχνιδιου μπηκα να κανω ενα daily και πραγματικα εφτυσα αιμα rank 18 και rank 19 παρακαλω,μιας και απο τα 16παιχνιδια που επαιξα ολα κιολα τα 11 ηταν face hunter,1 face warrior(με arcanite reaper),1 freeze mage,2 flame walker mages και τα ρεστα face paladin. Απιστευτα πραγματα.

Δημοσ.

χτες επαιξα αρκετα μιας που ειχα πoλλα quest μαζεμενα στο 10 ολοι ειναι paladin (80+), οι υπολοιποι face warrior/priest με κανα ξεμπαρκο huntard druid

Δημοσ.

Δεν μου πολυαρέσει το skin άλλα έπρεπε να το φαρμάρω,λιγότερο από 5ωρο παίρνει (αν έχεις heirloom και το mount βγαίνει ακόμα λιγότερο).Τέσπα από το τίποτα... κάτι είναι και αυτό το free skin   ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...