Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να φυγει καλως ή κακως ο BGH γιατι εχει καταντησει αστειο ολες οι νεες καρτες που βγαινουν με 7 και πανω attack να τις βγαζουμε αχρηστες λογω του κυριου αυτου(γενικα το λεω βεβαια).

E να μη χρησιμοποιείς 7 και άνω damage μίνιον. Εγώ σπάνια χρησιμοποιώ (λόγο Πάλαντιν, γαρ).

Δηλαδή, επειδή το 'χουν "ξεσκίσει" για τους νέους χρήστες και "τουμπανιάζουν" τις νέες (απαράδεκτες!) κάρτες, πρέπει να τσακίσουν τις παραδοσιακές/παλιές;;;

Όπως χάλασαν του Warrior εκείνη την κάρτα και "πάπαλα" ο Πατρόν (δεν τον έπαιζα προσωπικά).

...Αντί του BGH, δεν βγάζουν τελείως την κάρτα Reno Jack, που "υποτίθεται" βγήκε να "χτυπήσει" τα Aggro/Face decks... και μας τα 'χουν "τσουρεκιάσει" ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ που παίζουν με κάθε κλάση Reno Jack - και ΟΥΤΕ εμείς που γουστάρουμε κοντρόλ και σλόου παιχνίδι δεν αφήνουν αυτά τα decks ΟΥΤΕ εμάς να "αγιάσουμε";

Κοντρόλ παίζω... το ίδιο κάνει, είτε Face είτε κοντρόλ, άπαξ "και του κάτσει" του αλλουνού ο Reno... "καλά κρασά", ουσιαστικά σου ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ το παιχνίδι τελείως ως εκείνη τη στιγμή (σαν να μην έπαιζες καν) - με "την μικρή διαφορά"... ότι έχεις χρησιμοποιήσει τα 2/3 των καρτών σου (συνήθως) και μετά ο άλλος "κάνει βόλτα στο πάρκο".

(Προσωπικά δεν κάθομαι καν να συνεχίσω, μόλις βγει ο Reno κι ας μην μου 'χει κάνει καθόλου damage, παρατάω την παρτίδα - είναι γελοίο και μάταιο, ταυτόχρονα)...

Δημοσ.

Αν παιζεις μονο Aggro decks λογικο να μην σε ενδιαφερει η εν λογω καρτα.Αλλα για control decks επρεπε να καταργηθει εδω και καιρο.

Δημοσ.

1.42 GB Αυτη την στιγμη κανει update...εγω παντως ειμαι εντελως γτπ....οτι και να κανω θα χασω.μηπως υπαρχει κανενα guide για βοηθεια?και μιλαμε στο απλο στο ranked με στανταρ deck....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.42 GB Αυτη την στιγμη κανει update...εγω παντως ειμαι εντελως γτπ....οτι και να κανω θα χασω.μηπως υπαρχει κανενα guide για βοηθεια?και μιλαμε στο απλο στο ranked με στανταρ deck....

Τωρα για αυτο που ρωτάς, πρεπει να φτιάξεις δικά σου custom decks. Tωρα με ό,τι εμπειρια μπορει να χω (ας βοηθησουν και οι υπολοιποι), φροντισε να χεις γυρω στα 20minions και τα υπολοιπα spells, οπλα κλπ, και οι κάρτες που θα να απο 6 crystals  και πάνω να μήν ειναι πάνω απο 4-5.

Αυτα δεν τα διαβασα καπου αλλα παιζοντας έβλεπα οτι άλλες φορες ειχα πολλα/λιγα spells/minions , μέχρι να καταλήξω σε αυτόν τον αριθμό

Γενικα παιζοντας βλεπεις τι σου λειπει.

Επεξ/σία από EddieObscurant
Δημοσ.

1,42 gb και τιποτα απο τις νεες καρτες το μονο που ειδα ειναι οτι προσθεσαν τα 18 custom decks εσεις ειδατε τιποτα αλλο???

My name : Gotheron#2908

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει κανεις corruption στα γραφικά στο android μετα το τελευταιο update ?

edit: οποιος έχει το παραπάνω προβλημα ας κάνει μια εκκαθαριση δεδομένων στην εφαρμογή και μετα όλα οκ

Επεξ/σία από EddieObscurant
Δημοσ.

αν φυγει o bgh οπως ακουγεται, θα αλλαξει πολυ το παιχνιδι...

BGH = Big Hunter; Δε φευγει με τιποτα γιατι ειναι classic card και επισης ειναι ΠΟΛΥ χρησιμη. Πρεπει να υπαρχουν counter για καθε καρτα. Για να υπαρχει ισορροπια στο παιχνιδι.

Εξαλλου ειναι μονο 2 αλλα γενικα σε καθε deck μπαινει μονο 1.

Δημοσ.

BGH = Big Hunter; Δε φευγει με τιποτα γιατι ειναι classic card και επισης ειναι ΠΟΛΥ χρησιμη. Πρεπει να υπαρχουν counter για καθε καρτα. Για να υπαρχει ισορροπια στο παιχνιδι.

Εξαλλου ειναι μονο 2 αλλα γενικα σε καθε deck μπαινει μονο 1.

http://www.ign.com/articles/2016/03/11/find-out-when-hearthstones-card-nerfs-will-be-announced

Big Game Hunter, I think pushes in a little bit of an unhealthy direction because it means that all the big, high attack minions we ever print will get hit by this, and it sort of limits our design space.

IGN: So it’s safe to say that is one of the cards you’re looking at.

Mike Donais: It’s high on our list.

Δημοσ.

Interesting. Ωστοσω οπως διαβασες ειναι απλως σκεψεις.

Η γνωμη μου ειναι να παραμεινει οπως ειναι, πιστευω οτι διατηρει μια ισορροπια. Αλλιως οποιος ριξει πρωτος ενα δυνατο minion, σχεδον τελειωσε το ματσακι χωρις ενα καλο counter.

Δημοσ.

ο bgh ισως ειναι λιγο πιο op απο οσο πρεπει... οι περισσοτερες classes εχουν καρτες αντιστοιχα removal με το effect του bgh, απλα ο bgh ειναι πολυ μεγαλο tempo changer, που καθιστα οσες 7+  power καρτες δεν εχουν αμεση επιδραση στο παιχνιιδι απλα unplayable...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η νέα Paladin Hero Lady Liandrin θα μπορεί να αποκτηθεί μόνο αν ανεβάσεις ένα level 20 χαρακτήρα στο WoW, το οποίο btw δεν θέλει καμία συνδρομη. Ένα trial version σου επιτρέπει να πας οποιοδήποτε χαρακτήρα level 20. 

zbHPEUr.jpg

Άρα έμμεσα βρήκαν νέο "δωρεάν" τρόπο να προμοτάρουν τα skins.

Επίσης, ο Reno Jackson πλέον θα "κιτρινίζει" όταν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς.

6FQhESn.png

New search Functionality:

• attack:οποιοδήποτε αριθμό (π.χ. attack:4, δείχνει όλα τα minions και όπλα που έχουν 4 attack)
  • health:οποιοδήποτε αριθμό
  • golden
  • new
  • missing (παίζει μόνο στο crafting mode)
  • mana για συγκεκριμένα ranges τιμών mana (π.χ. mana:4-6mana:2- βρίσκει όλες τις κάρτες που κοστίζουν 2 ή λιγότερο mana, mana 5+ )
  • owned:3+ για να δούμε σε ποιές κάρτες έχουμε πάνω από 3 κόπιες. Ή owned:3 για να δούμε ακριβώς σε ποιές κάρτες έχουμε ακριβώς τρεις κόπιες. owned:0 είναι το ίδιο με το missing.
Επεξ/σία από Tmark
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...