Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Freeze mage για κανενα λογο να φανταστω εε??

Ε ναι, είναι counter o Face Hunter στον Freeze mage.

Δημοσ.

Υπάρχουν άτομα που ακόμη παιζουν face hunter? :D

Εγώ χτες έπαιξα 10 games, τα 7 ήταν με Hunters (3 face - 4 midrange camel).

• Like 1
Δημοσ.

Το ποσοστό πιθανότητας να σου έρθει μια κάρτα, είναι το ίδιο σε όλες ή διαφέρει; Γιατί μου φαίνεται τελείως περίεργο, που ανάλογα το class, υπάρχει 80% πιθανότητα κάποιες low mana κάρτες να εμφανιστούν απο το 1ο γύρο.  :huh:

Δημοσ.

Αυτό το στατιστικό πηγάζει από κάποια καταγραφή των παιχνιδιών σου; Κι αν ναι μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες;

Η απλά είναι ένα νούμερο από την κοιλιά σου;

Δημοσ.

κάθε πρωί πετάω ένα κέρμα και επι 2 εβδομάδες μου βγαίνει τα πρωινά κορώνα όταν το πετάω. λογικά παίζει ρόλο μιας και όταν το πρωί πετάς νόμισμα βγαίνει κορώνα συνήθως 

• Like 2
Δημοσ.

τι ωρα ξεκιναει η ανακοινωση σημερα; στις 8;

Ναι 8 ώρα Ελλάδος, την ώρα ακριβώς που πρέπει να φύγω από το σπίτι :/

Δημοσ.

ψιλοαπογοητευση. νομιζα οτι η αλληλεπιδραση των Old Gods θα ηταν πιο δυναμικη κατα την διαρκεια του παιχνιδιου. αν ειναι τωρα απλως να ριχνουμε minions για να τους buffaroume, μεχρι να παρουμε το εφε τους στο τελος, δεν δινει περιθωρια για πιο ποικιλομορφες στρατηγικες παιξιματος και στησιματα decks. μας βλεπω παλι να τρωμε στην μαπα OP/aggro decks..

• Like 2
Δημοσ.

ψιλοαπογοητευση. νομιζα οτι η αλληλεπιδραση των Old Gods θα ηταν πιο δυναμικη κατα την διαρκεια του παιχνιδιου. αν ειναι τωρα απλως να ριχνουμε minions για να τους buffaroume, μεχρι να παρουμε το εφε τους στο τελος, δεν δινει περιθωρια για πιο ποικιλομορφες στρατηγικες παιξιματος και στησιματα decks. μας βλεπω παλι να τρωμε στην μαπα OP/aggro decks..

Εδω χαλασαν ολοκληρο doomsayer και healbot μονο αυτο ειναι..!! Αυτο το ζουσαμε και με το zoo καπως..!!

εδω τα λεει ολα οτι θα γινει απο Δευτερα...!!

http://teamingame.gr/whisper-old-gods-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-sta/ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...