XMorsX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αξιζει να το φτιαξω??? Αλλα χωρις,Thanlos,deathlord kai Mukla αλλα θα εχω kidnapper...!! Ειναι αυτο το deck... http://www.icy-veins.com/hearthstone/mill-rogue-brm-deck Οχι αν εχεις περιορισμενα resources και σκοπος σου ειναι να πετυχεις καλο win-rate στο ladder.
gotheron2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Οχι αν εχεις περιορισμενα resources και σκοπος σου ειναι να πετυχεις καλο win-rate στο ladder. Μπα ποιο πολυ γιατι ειναι αστειο deck το θελω,αλλα εστω δεν σε φτανει ενα 10rank?? Και τι αλλα decks ειναι counter σε αυτο το deck??
xavier Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγώ αυτή την σεζόν θα προσπαθήσω να ανέβω με Dragon Priest, ιδού και το deck. παρομοιο deck παιζω και εγω, εχει παρα πολυ καλα αποτελεσματα στο ladder μονο που τα παιχνιδια τραβανε αρκετα εγω παιζω chromagus αντι για chillmaw που δεν εχω blackwing technician αντι για dark cutlist 1 lightbomb και sylvanas, με ενδιαφερει αυτη η αλλαγη ισως ειναι η καλη ιδεα το 2ο lightbomb, αν και επειδη ειναι ουσιαστικα tempo deck, δεν θες να εχεις παρα πολλα spells και shrinkmeister αντι για museum curator, γιατι μου αρεσει το combo με τη cabal, γενικα παντα βρισω τροπο να παρω value 1
Sartiv Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ενδιαφερον.. Αντι για το mad scientist και Dr. Boom λογω Goblins που αποσυρονται το μεσαιο σαν το piloted ε;
ntTriantafillos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 παρομοιο deck παιζω και εγω, εχει παρα πολυ καλα αποτελεσματα στο ladder μονο που τα παιχνιδια τραβανε αρκετα εγω παιζω chromagus αντι για chillmaw που δεν εχω blackwing technician αντι για dark cutlist 1 lightbomb και sylvanas, με ενδιαφερει αυτη η αλλαγη ισως ειναι η καλη ιδεα το 2ο lightbomb, αν και επειδη ειναι ουσιαστικα tempo deck, δεν θες να εχεις παρα πολλα spells και shrinkmeister αντι για museum curator, γιατι μου αρεσει το combo με τη cabal, γενικα παντα βρισω τροπο να παρω value γενικά αν παίζεις με curator δεν παίζεις με sylvanas συνήθως. Επίσης τα 3 aoe σε αυτό το deck χρειάζονται οπωσδήποτε. Από εκεί και πέρα, αναλόγως τι legend έχεις στο deck, προσαρμόζεις τα shadow death - entomb. Επίσης μην ξεχνάς πως το cultist ίσως βγάλει value με το lightbomb. Το συγκεκριμένο deck το βρίσκω πολύ balance πάντως. Εγώ με ένα elise-dragon δυσκολευόμουν πολύ το προηγούμενο season.
kostask91 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εκανα deck druid με astral communion. Πολυ πλακα εχει οταν καθεται καλα. Αλλα και παλι με τοση σαπιλα ( paladin , hunter , zoo ) δε με αφηνουν να το ευχαριστηθω. Ειδικα αυτο το zoo... τι γινεται ρε πουστη μου? Τοσος καιρος περναει , τοσες καρτες βγαινουν και ολοι εκει στο zoo και γενικα στα aggro. Μονο για να κερδισουν παιζουν μερικοι? Η αισθηση της διασκεδασης και του πειραματισμου δεν? Η απλα δεν τους κοβει να φτιαξουν ενα deck δικο τους ? 1
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εκανα deck druid με astral communion. Πολυ πλακα εχει οταν καθεται καλα. Αλλα και παλι με τοση σαπιλα ( paladin , hunter , zoo ) δε με αφηνουν να το ευχαριστηθω. Ειδικα αυτο το zoo... τι γινεται ρε πουστη μου? Τοσος καιρος περναει , τοσες καρτες βγαινουν και ολοι εκει στο zoo και γενικα στα aggro. Μονο για να κερδισουν παιζουν μερικοι? Η αισθηση της διασκεδασης και του πειραματισμου δεν? Η απλα δεν τους κοβει να φτιαξουν ενα deck δικο τους ? Ακριβως Αλλωστε και οι περισσοτεροι γνωστοι μου HS πλεον μια στο τοσο για τα daily παιζουν.
Alt3rnative Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Με διαφορα το πιο ηλιθιο, πιο βαρετο και πιο προβλεψιμο deck ειναι του mech mage. Ηθελα να ξερα δεν βαριουνται ρε να παιζουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;;;
Tmark Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ποια deck ειναι counter για face hunter??? Dragon - Control Priest & Control Warrior.
gotheron2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Dragon - Control Priest & Control Warrior. Freeze mage για κανενα λογο να φανταστω εε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις