Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όσον αφορά τις αγορές σας να αναφέρω πως μέσω in-app purchase στα itunes με χρεωστικη της πειραιως που εχω ελαβα κανονικα τα packs μου!

Δημοσ.

Επιτέλους rank 5. Μέχρι το 7 έπαιξα με tempo mage και μετά συνέχισα με kolento zoo. Ο mage τα πήγε πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος, απλά σε κάποια φάση το απόγευμα άρχισα να συναντάω fatigue warriors και έπρεπε να αλλάξω deck. Τους druid πάντως του φάρμαρε άσχημα ο μάγος, και τα πήγε και αρκετά καλά εναντίον shaman & secret paladin. Ενατίον zoo το αποτέλεσμα ήταν 50-50 νομίζω. Εάν έπιανε από νωρίς καλό implosion και πέταγε gormok το παιχνίδι τελείωνε μπαμ. Ευτυχώς ο conjurer με έσωσε αρκετές φορές.

Για το zoo δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά :P

Ορίστε οι λίστες: 

0hkSGEN.jpg

csWHMG3.jpg

XzVyAHI.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Συγχαρητήρια. Αντισυμβατικα στο zoo ειναι το ενα zombie chow και ο doomguard ενω ηδη εχεις δυο sea giants (εγω εχω κοψει τον dg για τον dr7). Στο mage γιατι δεν προτιμας τον azure drake απο τον conjurer? Δεν προτιμας μια απο τις καρτες που εχεις ηδη βαλει στο ντεκ? O conjurer δινει μια ευελιξια παραπανω μεν, αλλα μονο στην αρενα τον θεωρω καλυτερη καρτα απο την στιγμη που το ντεκ ειναι ηδη γεματο με top tier καρτες που εσυ τις εχεις διαλεξει. Τα spell damage και +1 life seal the deal IMO. Εχω παιξει βεβαια με 2azures + 1 conjurer με καλα αποτελεσματα, με 2azures + 2 conjurers αντι για πιο μεγαλες καρτες μου ελειπε ο dr7 η/και antonidas απεναντι σε control decks ή midrange που τραβουσανε σε χρονο παιχνιδιου.

Δημοσ.

Δε θα βγει adventure solo τωρα. Θα βγει ενα νεο expansion (σειρα καρτων). Θα ανακοινωσουν αναλυτικοτερα νομιζω στις 10 Μαρτιου.

Δημοσ.

Δε θα βγει adventure solo τωρα. Θα βγει ενα νεο expansion (σειρα καρτων). Θα ανακοινωσουν αναλυτικοτερα νομιζω στις 10 Μαρτιου.

Ξερουμαι ποτε θα βγει καινουργιο solo adventure???

Δημοσ.

Συγχαρητήρια. Αντισυμβατικα στο zoo ειναι το ενα zombie chow και ο doomguard ενω ηδη εχεις δυο sea giants (εγω εχω κοψει τον dg για τον dr7). Στο mage γιατι δεν προτιμας τον azure drake απο τον conjurer? Δεν προτιμας μια απο τις καρτες που εχεις ηδη βαλει στο ντεκ? O conjurer δινει μια ευελιξια παραπανω μεν, αλλα μονο στην αρενα τον θεωρω καλυτερη καρτα απο την στιγμη που το ντεκ ειναι ηδη γεματο με top tier καρτες που εσυ τις εχεις διαλεξει. Τα spell damage και +1 life seal the deal IMO. Εχω παιξει βεβαια με 2azures + 1 conjurer με καλα αποτελεσματα, με 2azures + 2 conjurers αντι για πιο μεγαλες καρτες μου ελειπε ο dr7 η/και antonidas απεναντι σε control decks ή midrange που τραβουσανε σε χρονο παιχνιδιου.

Γενικά άκουγα περί tempo mage έμπειρο άτομο να λέει "όσα azure, τόσα arcane blast".

Δημοσ.

Γενικά άκουγα περί tempo mage έμπειρο άτομο να λέει "όσα azure, τόσα arcane blast".

Σιγουρα το synergy μεταξυ τους ειναι ισχυρο, και φυσικα δουλευει διοτι οι καρτες ειναι πολυ καλες και χωρις να τις κανεις combo. Πλεον ολοι που βλεπω παιζουν 2xArcane Blasts + 2xMagic Missiles ως τα 1mana spells επιλογης τους, και τα 2 βελτιωνονται πολυ με spell power.

Δε νομιζω ομως οτι η επιλογη του να συμπεριλαβεις ή οχι arcane blasts στο deck σου ειναι ο καταλυτικός παράγοντας που θα κρινει αν θα προτιμησεις azure ή conjurer.

Δημοσ.

Πειτε σοβαρα ποσες ειναι οι πιθανοτητες να μου ερθει δευτερη ιδια legendary..!!?? :P

Hearthstone_Screenshot_03_06_16_20_44_08

Και πιστευω ειναι κακο combo οταν σου τα αφηνουν ολα αυτα κατω και ειδικα τον antonidas με thaurissan ..!!!

Hearthstone_Screenshot_03_06_16_20_25_25

Δημοσ.

Δεν έχω αλλάξει καθόλου γνώμη για τον Ρένο και τα ντεκς αυτά.
Εξ αρχής μόλις είδα την κάρτα αυτή, την θεώρησα μεγάλο "φάουλ" - ότι θα "μαμούσε" το παιχνίδι (όπως και το πράττει).
Το δοκίμασα (τέτοια ντεκ) κι εγώ, απλά επειδή είναι ΑΚΡΩΣ ΤΥΧΕΡΑ αυτά τα ντεκ (δηλαδή πρέπει να "σου κάτσουν καλά" οι κάρτες για να "πιάσει" το κόμπο), δεν τα παίζω εγώ αυτά τα ντεκ. Αλλά, δυστυχώς, τα αντιμετωπίζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συχνά!

Ο φίλος μου εδώ στο γραφείο (που συνήθως βγαίνει Legend κάθε μήνα), μου λέει "μα καλά, κανείς σχεδόν πια δεν παίζει με Ρένο"... και με εκνευρίζει, όταν ΚΑΙ αυτή την Κυριακή (χθες) πρέπει να 'παιξα γύρω στα 30 ματς και... τα 20 ήταν με Ρένο ντεκς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΣΣΕΩΝ!!!! Δηλαδή, όχι μόνο Warlock (που το ψιλο-αναμένεις) αλλά ακόμα και... Ρογκ-Ρένο αντιμετώπισα!
'Η κάνει λάθος... ή είναι τυχερός και δεν του "κάθονται" τέτοιοι αντίπαλοι... ή απλά εγώ είμαι γκαντέμης και μου "σκάνε" ΟΛΟΙ όσοι παίζουν μ' αυτή την κωλο-κάρτα!

Τεσπά... επειδή θέλω να "χρυσώσω" και τον Δρυίδη μου, εγώ παίζω πια με Μιντρέιντζ Δρυίδη, πολύ δυνατό και αξιόπιστο ντεκ - αλλά... άμα σκάσει "Ρένο"... κλαύτα κι αυτό το ντεκ!

(Γενικά... δεν μπορώ να βρω ΠΟΙΑ ΚΛΑΣΗ και ΠΟΙΟ ντεκ είναι το αντι-Ρένο ντεκ! Θέλω να φτιάξω ένα ντεκ που να ξεπαστρεύει τα Ρένο, αφού όλο τέτοια μου "κάθονται"! Χθες, έκανα συνολικά... 86+ damage σε έναν με Ρένο-ντεκ... κι έχασα τελικά! Έλεος...)

Δημοσ.

Χμμ...ο combo druid είναι counter για το Reno γιατί έχεις σχεδόν OTK με δεντράκια+roar.

Επίσης, όπως πολύ συχνά σου έχουμε αναφέρει, το luck factor μετράει άμα παίξεις 5 games. Άμα παίξεις 100 ναι μεν υπάρχει RNG αλλά τα αποτελέσματα που θα πάρεις είναι πολύ κοντά στο skill σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο φίλος μου εδώ στο γραφείο (που συνήθως βγαίνει Legend κάθε μήνα), μου λέει "μα καλά, κανείς σχεδόν πια δεν παίζει με Ρένο"

Εχει δικιο! :) Γιατι πολυ απλα ειναι πολυ προβλεψιμο το deck και πλεον το κερδιζουμε ευκολα σχετικα. Control Warrior, combo priets, και οπως πολυ σωστα ειπε ο παραπανω, midrange druid..

1 πραμα εχω καταλαβει για σενα. Οτι πρεπει να δεις πολλα βιντεο στο youtube για να βελτιωσεις το παιξιμο σου :) 

Επειδη συνεχεια λες τυχη, τυχη και τυχη... Eιδικα μαλιστα ο renolock θελει skill.

Δημοσ.

Εγώ αυτή την σεζόν θα προσπαθήσω να ανέβω με Dragon Priest, ιδού και το deck.

aGL9rDy.jpg?1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...