Alt3rnative Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Υπαρχει καποιος τροπος για αγορα καρτων; Ουτε απευθειας με καρτα ουτε μεσω paypal μπορεσα γαμω τα capital controls..
Tmark Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Υπαρχει καποιος τροπος για αγορα καρτων; Ουτε απευθειας με καρτα ουτε μεσω paypal μπορεσα γαμω τα capital controls.. Κανονικά μέσω Paypal balance πρέπει να σε αφήσει. Επίσης, δοκίμασε ξανά με την κάρτα σου, μπορεί να πετύχει.
Alt3rnative Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Paypal balance πως να κανω top up αφου δε γινεται με την καρτα... Δλδ με καρτα μπορει να μην πετυχε τωρα και να πετυχει αυριο; ΠΩς θα γινει αυτο;
Tmark Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Paypal balance πως να κανω top up αφου δε γινεται με την καρτα... Δλδ με καρτα μπορει να μην πετυχε τωρα και να πετυχει αυριο; ΠΩς θα γινει αυτο; Δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει αλλά ανάλογα το πόσες συναλλαγές με κάρτα γίνονται το λεπτό σε όλη την Ελλάδα, κάποιο ποσοστό αυτών περνάει προς εξωτερικό. 1
paularas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 πανε παρε bnet gift card απο τα public, βαλε την στο acc σου και πάρε ότι θες παρε apple gift card και αγορασε απο hearthstone σε apple product τα packs πάρε google card και αγόρασε απο android συσκευη packs
Alt3rnative Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Με apple gift card η με google card ειμαστε σιγουροι οτι δουλευει το πραγμα; το χει δοκιμασει κανεις;
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 πανε παρε bnet gift card απο τα public, βαλε την στο acc σου και πάρε ότι θες παρε apple gift card και αγορασε απο hearthstone σε apple product τα packs πάρε google card και αγόρασε απο android συσκευη packs Για την Bnet gift card δεν νομιζω να εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα γιατι δεν την βλεπω πουθενα στο site/skroutz.
paularas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Με apple gift card η με google card ειμαστε σιγουροι οτι δουλευει το πραγμα; το χει δοκιμασει κανεις; το έχουμε πει κανα 20 φορες στις προηγουμενες σελίδες + για να το λέω μάλλον έχει δοκιμαστεί από πολλά άτομα πιο πριν fulgore απο την προηγουμενη εβδομάδα είναι στα public re c, sec να βρω photo ps1: εγω έχω αγοράσει και απο το ένα shop και απο το άλλο + από pp (για να απαντησω και στην επομενη ερωτηση εαν το έχω κάνει) https://videogamer.gr/news/eftasan-i-battle-net-gift-cards-stin-ellada/ 1
GeorgeGK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Υπαρχει καποιος τροπος για αγορα καρτων; Ουτε απευθειας με καρτα ουτε μεσω paypal μπορεσα γαμω τα capital controls.. H βγάλε μια revolut ώστε να την χρησιμοποιείς για οποιαδήποτε αγορά θες και να μην έχεις κανένα θεμα με cc
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 το έχουμε πει κανα 20 φορες στις προηγουμενες σελίδες + για να το λέω μάλλον έχει δοκιμαστεί από πολλά άτομα πιο πριν fulgore απο την προηγουμενη εβδομάδα είναι στα public re c, sec να βρω photo ps1: εγω έχω αγοράσει και απο το ένα shop και απο το άλλο + από pp (για να απαντησω και στην επομενη ερωτηση εαν το έχω κάνει) https://videogamer.gr/news/eftasan-i-battle-net-gift-cards-stin-ellada/ Εισαι ωραιος αλλα οι κουραμπιεδες εκει στο Public δεν τα εχουν βαλει στην σελιδα τους online ουτε στο Skroutz αν δεις εμφανιζει κατι.Κοινως μονο οποιος παει σε καταστημα να τα πετυχει και μαλιστα αν το εν λογω υποκαταστημα δεν εχει τετοιες δεν μπορεις ουτε παραγγελια να κανεις για αυτο το λογο. Τεσπα απο το τιποτα ναι καλο ειναι και ωραιος που εβαλες και την φωτο για επιβεβαιωση. Εν μερη ετσι δεν υπαρχει λογος υπαρξης των αλλων καρτων για τα αλλα παιχνιδια που σε περιοριζουν σε μονο 1 παιχνιδι
Sartiv Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Προφανως και δεν υπαρχουν παικτες εκει πανω, καθως ειναι ακομα πολυ νωρις. Υ.Γ.: Και εσυ zoo lock; πολυ της μοδας ειναι. Λογω secret paladins προφανως, γι'αυτο και θεριζω με τον control priest μου
george_o/c Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Με μάγο ανέβηκα από την αρχή της season μέχρι εδώ, ήθελα να τον κάνω χρυσό. Τώρα 3-4 games έχω αλλάξει σε zoo Και ναι όντως, πολύ zoo στο ladder. Επίσης πολλοί shaman στα ranks πάνω από 10, της τρελής, τουλάχιστον στα δικά μου games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις