Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε ρε congrats επιτέλους. Έφαγα το μισό ΣΚ να σε κάνω spectate.

Αντε και στα δικα σου πριν σε φάνε οι συζυγιακές υποχρεώσεις χαχα

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε και στα δικα σου πριν σε φάνε οι συζυγιακές υποχρεώσεις χαχα

Καλά σώθηκες τώρα. Rank 5 και πολύ μου είναι.

Δημοσ.

η ιστορία με το standard και το wild mode μου φαίνεται βλακεία. Θα προτιμούσα να νερφάρουνε παλιές κάρτες κάθε χρόνο παρά αυτή την χαζομάρα.

δεν ειναι βλακεια, δοκιμασμενη λυση ειναι που εχει υιοθετησει το Magic The Gathering εδω και χρονια.

απλως πιστευω θα ερθει καποια στιγμη που θα βγουν και αλλα modes, πχ  tribes,legacy, modern,κτλ.

ασχετα με οτι λεει η Blizzard, δεν προκειται το wild mode να ειναι ισορροπημενο οταν θα εχουν μαζευτει πανω απο 2000 καρτες...

• Like 2
Δημοσ.

δεν ειναι βλακεια, δοκιμασμενη λυση ειναι που εχει υιοθετησει το Magic The Gathering εδω και χρονια.

απλως πιστευω θα ερθει καποια στιγμη που θα βγουν και αλλα modes, πχ  tribes,legacy, modern,κτλ.

ασχετα με οτι λεει η Blizzard, δεν προκειται το wild mode να ειναι ισορροπημενο οταν θα εχουν μαζευτει πανω απο 2000 καρτες...

Ετσι ακριβως!! Μονοδρομος ηταν ο διαχωρισμος των modes.

Δημοσ.

παιζεις freeze mage. το rng δεν σου βγαζει καθολου ice block, mad scientists, doomsayers και alexstrasza ενω εχεις μεινει μονο με 7 φυλλα και 3 health. φυσικα και χανεις με τον αντιπαλο να σε ειρωνευεται.

ρε αει σιχτηρ. πρεπει να παιζουμε το παιχνιδι με καμια εικονα της παναγιας, δεντρολιβανο και 2-3 ματια κρεμασμενα στο μονιτορ.

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδια, το ιce block δεν ενεργοποιειται οταν παθαινεις fatal damage απο fatigue?

Τσου. Ότι dmg παθαίνεις στη σειρά σου (όπως π.χ. αν φας lethal από τις βόμβες του Dr Boom στη μάπα) δεν κάνει trigger το ice block.

Περαστικά (το σιχαίνομαι το κωλοdeck που παίζεις :P)

• Like 1
Δημοσ.

woiw, μετα απο δυο χρονια συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν tooltips στις καρτες που εξηγουν πως λειτουργουν τα mechanics τους, και πως τα secrets ενεργοποιουνται μονο στη σειρα του αντιπαλου, γιαυτο και γινονται μαυρα οταν ερχεται η σειρα μου. (παλιοτερα δεν ισχυε αυτο, το αλλαξανε μετα)

ειμαι αξιος της μοιρας μου.

kael__thas_facepalm_by_k_rocket-d3eexw9.

• Like 1
Δημοσ.

εισαι σιγουρος; γιατι η περιγραφη δεν το διευκρινιζει, απλως αναφερεται γενικα σε received fatal damage, δεν λεει οτι ενεργοποιειται μονο στο turn του αντιπαλου.

Ναι. Έχω πάει αρκετούς καρκινοfreeze στο fatigue με control warrior όταν ασχολούμουν σοβαρά (να είναι καλά η Justicar :P)

Η απάντηση στην απορία σου είναι η εξής:

Secrets don't trigger when it's your turn.

Με πρόλαβες, well done :lol:

Δημοσ.

Εχουμε ιδεα ποτε θα βγει το νεο expansion?

Λογικα θα ανακοινωθει 9 Μαρτιου, υπομονη μεχρι τοτε.

Δημοσ.

Έσπασα mouse μετά από rage quit σήμερα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει. (8 συνεχόμενες ήττες οι τέσσερις τελευταίες να με κερδίζουν από top card)

Δημοσ.

Έσπασα mouse μετά από rage quit σήμερα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει. (8 συνεχόμενες ήττες οι τέσσερις τελευταίες να με κερδίζουν από top card)

να το κοιταξεις...και νταξ 30 καρτες ειναι ολο το ντεκ, αμα εχεις παιξει ηδη τις 15 δεν ειναι και τοσσο απιθανο...και φανταζομαι πολλες απο αυτες ειναι aggro decks που ετσι και αλλιως εχουν  πολυ damage απευθειας στο χερι?

Δημοσ.

εγω γελαω οταν εχω τοση κακοτυχια, θελω να παιρνω παραδειγμα τον kibbler :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...